Skúsenosti s čínskymi reštauráciami: Kvalita a chute
Chodíte? Čo si myslíte o kvalite týchto reštaurácii?
Ako pripravujú to kuracie mäso? Nikde som nezažila také kuracie mäso ako u nich - je to vôbec mäso? 😂😂😂😂 čím to je že je také aké je?
No ale uznajte to mäso je ozaj take len u nich
Robim si aj doma a je velmi podobne ako tam. Teda aspon u nas a jedavam tam len ich opekane rezance
Zamilovala som sa do ciny, takze chodim do cinskych restauracii. Mam svoje oblubene, niekde mi chuti viac, inde menej. Najradsej mam ryzove rezance s masom alebo krevetami, potom rizoto a kungpao. Uz prichadzam na chut aj ostrokyslej polievke. A vacsinou robia genialny vyprazany syr. Jedine co neznasam je ten ich hovadzi vyvar s koriandrom, ten mi chuti ako mydlova voda 😃 Inac ale cina je istota, ze tej sa nikdy neprejem 😂
Je to o koreni a technlogii pripravy. Ked nalozis maso do sojovky, korenin a solamylu a opecies ho doma na woku rozpalenom "o biela" budes aj ty mat take
Chodime pravidelne , samozrejme ze je to maso ved to vidno ked to rozkrojiš a kedze maju svoje korenie, postup pripravy, marinada a pod ved je to logické
tak ako indicke jedlo je tiez mega fajn a na tom istom principe ze doma si to tak nepripravis iba podobne
kontroly im tam chodia ako na klavír( aspon u nas to tak je ) cize si nemozu dovolit nieco speci pripravovat a hlavne kuracie a ine maso kupia v obchode nemaju cas ho zhanat kade takde kedze su vkuse v reštike podla tej otvaracej doby
Myslim si, ze to nie je činska kuchyna. Ale vo vseobecnosti mam rada rozdielne azijske kuchyne, ale tie auteticke. V poslednej dobe sa pomaly zacinaju objabovat aj take.

áno chodím...varia super... možno potkany prekrstené na kura 😅