icon

Skúsenosti s čínskymi reštauráciami: Kvalita a chute

7. jún 2024

Chodíte? Čo si myslíte o kvalite týchto reštaurácii?
Ako pripravujú to kuracie mäso? Nikde som nezažila také kuracie mäso ako u nich - je to vôbec mäso? 😂😂😂😂 čím to je že je také aké je?

avatar
irusa
7. jún 2024

áno chodím...varia super... možno potkany prekrstené na kura 😅

autor
7. jún 2024

@irusa hahahahah

autor
7. jún 2024

No ale uznajte to mäso je ozaj take len u nich

avatar
petulda333
7. jún 2024

Robim si aj doma a je velmi podobne ako tam. Teda aspon u nas a jedavam tam len ich opekane rezance

avatar
irusa
7. jún 2024

áno suprové...

avatar
larinka552
7. jún 2024

Zamilovala som sa do ciny, takze chodim do cinskych restauracii. Mam svoje oblubene, niekde mi chuti viac, inde menej. Najradsej mam ryzove rezance s masom alebo krevetami, potom rizoto a kungpao. Uz prichadzam na chut aj ostrokyslej polievke. A vacsinou robia genialny vyprazany syr. Jedine co neznasam je ten ich hovadzi vyvar s koriandrom, ten mi chuti ako mydlova voda 😃 Inac ale cina je istota, ze tej sa nikdy neprejem 😂

avatar
belllinka
7. jún 2024

Nalož si doma mäso do oleja a solamylu a budeš ho mať také mäkké

avatar
irusa
7. jún 2024

ja mám obľube chrumkavú kačicu a ostrokyslú polievku...mňam

avatar
irusa
7. jún 2024

@belllinka to ako marináda ??? že má v tom postať ???

avatar
belllinka
7. jún 2024

@irusa áno, aspoň hodinu, ideálne do druhého dňa. Ja nakrájam mäso na kúsky premiešam s olejom, trochou sójovky a solamylom.

avatar
irusa
7. jún 2024

@belllinka ďakujem

avatar
viestta
7. jún 2024

Je to o koreni a technlogii pripravy. Ked nalozis maso do sojovky, korenin a solamylu a opecies ho doma na woku rozpalenom "o biela" budes aj ty mat take

avatar
minesasubu
7. jún 2024

Chodime pravidelne , samozrejme ze je to maso ved to vidno ked to rozkrojiš a kedze maju svoje korenie, postup pripravy, marinada a pod ved je to logické
tak ako indicke jedlo je tiez mega fajn a na tom istom principe ze doma si to tak nepripravis iba podobne
kontroly im tam chodia ako na klavír( aspon u nas to tak je ) cize si nemozu dovolit nieco speci pripravovat a hlavne kuracie a ine maso kupia v obchode nemaju cas ho zhanat kade takde kedze su vkuse v reštike podla tej otvaracej doby

avatar
stefi_k
7. jún 2024

Myslim si, ze to nie je činska kuchyna. Ale vo vseobecnosti mam rada rozdielne azijske kuchyne, ale tie auteticke. V poslednej dobe sa pomaly zacinaju objabovat aj take.

avatar
zitaje
8. jún 2024

@stefi_k chutí to inak, ako v Číne, ale má to taký vibe 😁 hlavne u nás sú to stále tie isté ingrediencie dookola, v Číne je to neporovnateľne pestrejšie, aj spôsob prípravy, aj samotné suroviny. My si také viac-menej čínske a japonské varíme doma.