Skúsenosti s dezinsekčnou firmou
@tehotna85 no ja neviem toto je celkom chúlostivá vec. Radšej by som si priplatila a zaplatila profi firmu keďže nie je len také jednoduché zbaviť sa ploštíc. A ak bývate v byte tak by sme mali túto skutočnosť oznámiť správcovi bytovky. Niekedy je to tak že oni vybavia a zabezpečia firmu a neviem či aj časť nehradia z fondu. Pri týchto pripadoch totiž treba prezrieť celú bytovku a nie len jeden byt.
@kkovacovak to viem chúlostivá áno určite.. bývame v rodinnom dome... keď netuším ktorú firmu...ako to vlastne hľadať.. pomôžte mi zúfalá už
@tehotna85 neporadím presnú firmu nie som z vášho okolia. Pozerajte hlavne firmy s dlhoročnou skúsenosťou. Na stránke musia mať popis toho čo robia a všetko vysvetlené. Najlepšie ak je tam písaná konkrétna zodpovedná osoba. Pozrieť referencie. Nehľadela by som v tomto na cenu. Na akom princípe pracujú. S akými prostriedkami. Proste hľadajte serióznnu firmu. Keď tak ixh obvolajte aj to vám veľa napovie o korektnom správaní.

@tehotna85 netuším ale určite by som neverila firme ktorá má na svojej strane "prevádska" namiesto "prevádzka" . To asi o niečom vypovedá 🤷♀️