icon

Skúsenosti s doručením balíkov cez DPD

31. mar 2025

Neskutočne som vytočený, podelte sa somnou o vaše skúsenosti s DPD, že či len ja musím mať takéto šťastie..som z Košíc, 3 týždne čakám na balík ktorý bol už po dnešku 3 krát NEÚSPEŠNE doručený, a ešte sa opovažujú si zo mňa robiť idiota a akože vyhotovili objednávku ako doručenú. Znova som im už po 3. krát písal mail, volat som sa samozrejme nedovolal. Mal to by byť darček pre manželku k 6 výročiu svadby, všetko v predstihu som objednával…katastrofa a to som doteraz nemal žiadnu zlú skúsenosť s DPD.

eva8940
31. mar 2025

Všetko je raz prvý krát. Ja som zasa s Packetou mala len dobré skúsenosti doteraz, ale teraz posledný balík čo čakám tak už mal byť doručený pred týždňom, a dnes mi dali z Packety vedieť, že balík sa im nepodarilo lokalizovať. Tiež to mohli napísať normálne, že ho jednoducho stratili. A DPD mi dva krát urobili, že zásielku poslali naspäť odosielateľovi. Nikto mi nevolal, nikto nezvonil, pozerám online, že balík sa bude doručovať dnes, a za hodinku pozerám, balík vrátený odosielateľovi.

lindous
31. mar 2025

Ja mám s DPD len zlé skúsenosti 😅 presmerovanie nefungovalo ako malo, doručenie som si presunula, jasné, že kuriér ma hľadal na pôvodnej adrese a v iný deň ako som si zadala, potom mi zas tri dni po seba prišla info s tým, že zásielka bude doručená vtedy a vtedy a nikde nikoho, ku tomu zákaznický servis a komunikácia nula bodov

frflos_nespokojny
31. mar 2025

DPD ma tiez vytocilo. jediny kurier, ktory ti posle iba mail a telefonicky kontakt nemas ani na kuriera a ani nemas komu zavolat a poriadne ho za to pochvalit. jeden den balik nedoruceny a druhy den polozeny pri vchodovych dverach a v apke zistis, ze je doruceny.
zistoval som preco to tak je, ale nebudem pisat iba dam navod ako postupovat.
pri nedoruceni mas moznosti
-rano asi 7:00 musis ist priamo na depo a balik prebrat a potom sefa sprdnes, ale iba ty si ulavis a nic sa aj tak nezmeni
-pri nedorucenom baliku dostanes mail a tam si mozes vybrat
prevzatie na depe, alebo od berne miesto.
pokial DPD nedoruci balik a ty si ho nevyzdvihnes a nezmenis sposob dorucenia, tak balik ide spat.
teraz sa snazim cez dpd nic neobjednavat, ale....
pokial si objednavas nieco s alika, tak niekedy to vozila posta a tam je komunikacia super , ale vsetko sa zmenilo a teraz to vozi dpd 😠 😠 😠

lucia13022023
31. mar 2025

Dpd je najhoršia spoločnosť aká tu je.. A dpd som mala vždy, vždy problém.

nikiki29
31. mar 2025

Ja mám tiež s DPD samé zlé skúsenosti 👿 akože doručený balík hodený niekde na zemi, o ktorom nikto nevie, hlavne, že kuriér odklikol, že doručený. Keď som sa dopytovala komu to bolo doručené, to ich absolútne nezaujímalo. A potom sa s nimi naťahujte, že nemáte svoj balík… jeden hnus celá firma aj so slečnami na info mailoch.

lenkasarka
31. mar 2025

V poslednom čase mám s Dpd šoférmi zle skúsenosti. Nedavno po mne jeden zhučal tak, že som nechápala. Ak mám možnosť výberu Dpd už obchádzam,radšej volim inú možnosť.

biba_18
31. mar 2025

k nám chodí v pohode kurier… vždy sa s ním dohodnem…

mamickalisticka
31. mar 2025

Keď mam niečo objednať cez DPD, radšej ani neobjednam, jedine DM aj to hned presmerujem do balikomatu, neznášam kuriéra, ktorý to robí a to že viackrát som mala potrhany obal na balíku ani nehovorim. A ten kuriér hrôza, hnusny chlap. Povie že o 4min. Je dole a reálne pride o 15.

liusa82
31. mar 2025

ja mám zas dpd rada aspoň čo sa týka našej oblasti.Záleží ale od kuriérov kto zrovna vozí.Síce to ich presmerovanie stojí za prd lebo zadáš iný dátum a zvonia ti aj tak pri dverách hneď na ´další deň aj ak si vyberieš úplne iný dátum.A potom napíšu nezastihnutý.Ja zas neznášam u nás v dedine Packetu domov.Taký blbý šofér tu chodí.Všetko mu robí problém ešte aj balík mi nechať pred bránou.Minule zas zapotil že sa v uličkách stratil a pritom tu chodí stále ,prvýkrát mi ušiel pred nosom aj s balikom .Chronický výmyselník.Poznám jeho hlas už v mobile.No s nimi je niekedy zábava.Packeta je dobrá jedine tak do Boxu alebo na odberné miesto.Dpd mi iba jediný raz a to omylom dali balik o dedinu ďalej ale na druhý deň bez problémov doviezli