Skúsenosti s doručením balíkov cez DPD
Neskutočne som vytočený, podelte sa somnou o vaše skúsenosti s DPD, že či len ja musím mať takéto šťastie..som z Košíc, 3 týždne čakám na balík ktorý bol už po dnešku 3 krát NEÚSPEŠNE doručený, a ešte sa opovažujú si zo mňa robiť idiota a akože vyhotovili objednávku ako doručenú. Znova som im už po 3. krát písal mail, volat som sa samozrejme nedovolal. Mal to by byť darček pre manželku k 6 výročiu svadby, všetko v predstihu som objednával…katastrofa a to som doteraz nemal žiadnu zlú skúsenosť s DPD.
Ja mám s DPD len zlé skúsenosti 😅 presmerovanie nefungovalo ako malo, doručenie som si presunula, jasné, že kuriér ma hľadal na pôvodnej adrese a v iný deň ako som si zadala, potom mi zas tri dni po seba prišla info s tým, že zásielka bude doručená vtedy a vtedy a nikde nikoho, ku tomu zákaznický servis a komunikácia nula bodov
DPD ma tiez vytocilo. jediny kurier, ktory ti posle iba mail a telefonicky kontakt nemas ani na kuriera a ani nemas komu zavolat a poriadne ho za to pochvalit. jeden den balik nedoruceny a druhy den polozeny pri vchodovych dverach a v apke zistis, ze je doruceny.
zistoval som preco to tak je, ale nebudem pisat iba dam navod ako postupovat.
pri nedoruceni mas moznosti
-rano asi 7:00 musis ist priamo na depo a balik prebrat a potom sefa sprdnes, ale iba ty si ulavis a nic sa aj tak nezmeni
-pri nedorucenom baliku dostanes mail a tam si mozes vybrat
prevzatie na depe, alebo od berne miesto.
pokial DPD nedoruci balik a ty si ho nevyzdvihnes a nezmenis sposob dorucenia, tak balik ide spat.
teraz sa snazim cez dpd nic neobjednavat, ale....
pokial si objednavas nieco s alika, tak niekedy to vozila posta a tam je komunikacia super , ale vsetko sa zmenilo a teraz to vozi dpd 😠 😠 😠
Dpd je najhoršia spoločnosť aká tu je.. A dpd som mala vždy, vždy problém.
Ja mám tiež s DPD samé zlé skúsenosti 👿 akože doručený balík hodený niekde na zemi, o ktorom nikto nevie, hlavne, že kuriér odklikol, že doručený. Keď som sa dopytovala komu to bolo doručené, to ich absolútne nezaujímalo. A potom sa s nimi naťahujte, že nemáte svoj balík… jeden hnus celá firma aj so slečnami na info mailoch.
V poslednom čase mám s Dpd šoférmi zle skúsenosti. Nedavno po mne jeden zhučal tak, že som nechápala. Ak mám možnosť výberu Dpd už obchádzam,radšej volim inú možnosť.
k nám chodí v pohode kurier… vždy sa s ním dohodnem…
Keď mam niečo objednať cez DPD, radšej ani neobjednam, jedine DM aj to hned presmerujem do balikomatu, neznášam kuriéra, ktorý to robí a to že viackrát som mala potrhany obal na balíku ani nehovorim. A ten kuriér hrôza, hnusny chlap. Povie že o 4min. Je dole a reálne pride o 15.
ja mám zas dpd rada aspoň čo sa týka našej oblasti.Záleží ale od kuriérov kto zrovna vozí.Síce to ich presmerovanie stojí za prd lebo zadáš iný dátum a zvonia ti aj tak pri dverách hneď na ´další deň aj ak si vyberieš úplne iný dátum.A potom napíšu nezastihnutý.Ja zas neznášam u nás v dedine Packetu domov.Taký blbý šofér tu chodí.Všetko mu robí problém ešte aj balík mi nechať pred bránou.Minule zas zapotil že sa v uličkách stratil a pritom tu chodí stále ,prvýkrát mi ušiel pred nosom aj s balikom .Chronický výmyselník.Poznám jeho hlas už v mobile.No s nimi je niekedy zábava.Packeta je dobrá jedine tak do Boxu alebo na odberné miesto.Dpd mi iba jediný raz a to omylom dali balik o dedinu ďalej ale na druhý deň bez problémov doviezli

Všetko je raz prvý krát. Ja som zasa s Packetou mala len dobré skúsenosti doteraz, ale teraz posledný balík čo čakám tak už mal byť doručený pred týždňom, a dnes mi dali z Packety vedieť, že balík sa im nepodarilo lokalizovať. Tiež to mohli napísať normálne, že ho jednoducho stratili. A DPD mi dva krát urobili, že zásielku poslali naspäť odosielateľovi. Nikto mi nevolal, nikto nezvonil, pozerám online, že balík sa bude doručovať dnes, a za hodinku pozerám, balík vrátený odosielateľovi.