icon

Skúsenosti s Durex Intensive Orgasm

sunny8
17. máj 2017

Ahojte holky uvazujeme s muzom o kupe tohto gelu pre podporu orgazmu... Mate s nim skusenosti? Kedze ss mi nijak nedari dosiahnut vaginalny org.

amelie2017
18. máj 2017

@sunny8 s tymto konkretne nie, ale raz sme kupili od durexu tie pre pary, ze muz efekt chladu a zena tepla na zlepsenie orgazmu..no poviem ti, vrieskala som ako diva, ale nie z orgazmu, ale od bolesti. Neskutocne ma tam dole vsetko palilo. Som utekala so sprchy, ale aj tak este asi hodinu som od bolesti plakala. U mna uplne skoncili..🙂

sunny8
autor
18. máj 2017

@amelie2017 fuuha... Preto sa radsej pytam lebo aj z lubrikntov ma to niekedy tam dole riadne pali ale zas nie vzdy a nie od kazdeho ... na nete som nasla same zle ohlasy na neho oba stranka durex ma pozitivne 😂 jaka nahoda 😂😂😂

amelie2017
18. máj 2017

@sunny8 no ak si nasla zle recenzie a obcas ta z niektorych pali, radsej by som do toho nesla.

barborusinka
19. máj 2017

Kúp si womanizer :D budeš mat orgazmus do 3 minút ani muža nepotrebuješ a ak nejakú hračku do paru tak jedine We Vibe Sync naozaj veľmi kvalitne pomôcky a spoľahlivé :D aspoň čo zákaznícky tvrdia žiadne gély ti nezaručia orgazmus to mi ver pracujem v tomto obore