Skúsenosti s eshopom Bonky.sk
Dobry den mozem sa opytat ako vam prisla zasielka postou alebo kurierom? Dakujem
@veronikaa006 keby som vedela skor by som neobjednala ale uz som objednala a cakam mesiac a chcem vediet ako dojde ci kurierom alebo postou
@saradavidova123 nepamätám už.
@saradavidova123 postou mi prisiel balik , tiez som objednala a prisla mi blbost po dvoch mesiacoch, odvtedy citam najprv recenzie na stranky a az potom objednavam 🙂
@scacchi mne vrátili peniaze nakoniec.
@veronikaa006 aha vidis to som sa nedocitala nikde
Dakujem..a chcem sa este spytat po kolkych dnoch vam prisiel balik s RESERVED dakujem
@veronikaa006 dobrý deň, koho ste kontaktovali na vrátenie peňazí prosím ? Mám podobnú skúsenosť a taktiež chcem žiadať o vrátenie peňazí. Ďakujem
@veronikaa006 ahoj mozes mi prosim ta poradit/pomoct chcem vratit tovar a neviem postup diiik 🙂
@veronikaa006 aha uz vidim...a ozvali sa hned kolko trvalo pokial ti sumu za tovar vratili? Kam si odosielala tovar?
@ivuuus nechceli ani aby som tovar vrátila.
Je to katastrofa,mne peniaze ani nevratili.Zevraj som objednavala cez ich partnersku firmu a aoni s tym nic nemaju.Takto ma natahovali 2 tyzdne a potom lehota uplynula
@saradavidova123 mne poštárka doniesla
Mne prišlo poštou asi po mesiaci,objednala som šaty, ale kvalita nič moc. Neodporúčam ich.
@lubka1709 a kedy ste tovar objednávali ? ja som objednala 23.9.2021 a stále nič , kontakt na nich je len mail kde mi odpovedá len automat,
@gabika7755 tovar som.objednavala juli a tovar prišiel v septembri
Prosim vas ako ziskam peniaze naspat odtial?
@beus10 ako to u vas vyzera.
Ja som si objednala balik a nedosiel mi.
Nahlasili ste tu firmu niekde?
@lubka1709 ako to u vas vyzera.
Ja som si objednala balik a nedosiel mi.
Nahlasili ste tu firmu niekde?
@tankavranka nie ja nie.Vymazala som omylom maili s nimi
@saradavidova123 nedojde vam nic je to ojeb...
@tankavranka je nahlasena na inspektorate uz davno...staci si zadat stranku do guglu a hned vam to vyhodi ze ide o podvodnu stranku...ja sa vam cudujem ze si najskor neoverite stranku a az potom platite..
@veronikaa006 a ako si tovar reklamovala? Kde Soho poslala? Nám prišlo úplne niečo iné

@saradavidova123 neobjednavaj !!! Su to veci z Aliexpressu. Ja som objednala pánsky kardigan, po 2 a pol mesiaci mi prišiel dámsky pulóver....