icon

Skúsenosti s Fb prenájmom

matika26
29. aug 2021

Ahojte má niektorá z vas skúsenosť z Fb prenájmom? Je to Bezpečné co sa týka ochrany osobných údajov? Za všetky odpovede vopred ďakujem

hazelgracegus
Odpoveď bola odstránená
beataxxx
29. aug 2021

Aky osobny udaj chces ochranit. Ved na FB nezverejnujes najomnu zmluvu……osobne som cez fb prenajala byt, ti isti su tam dva roky, som spokojna

mauduska
Autor odpoveď zmazal
janai1
29. aug 2021

No ženy len ona nehovorí o hľadaní prenájmu bytu na Fb... Ale o prenajme Fb účtu 😉

matika26
autor
30. aug 2021

@janai1 presne 🙂a osobne údaje ako napríklad aby ne zneužili moje súkromné správy, alebo aby nepísali nevhodné príspevky a správy v mojom mene z môjho účtu.

matika26
autor
30. aug 2021

@mauduska to sa teším ale ja hovorím o prenajme fb účte 🙂 nevadí asi som to. Zle sformulovala 🙂

matika26
autor
30. aug 2021

@hazelgracegus som tu nová a učím sa. Ako to. Tu funguje z príspevkami 😄 tak prepáčte ak vás to. Otravovalo 🙂

matika26
autor
30. aug 2021

@beataxxx zle sme sa pochopili ja nehľadám podnájom, bývanie. Ale hovorím o prenájome môjho osobného účtu Fb. Ale ďakujem za odpoveď 🙂

janai1
30. aug 2021

No ja by som to nerobila, neviem síce koľko sa za to platí... Ale aby niekto čítal moje staré správy, čo som komu Like-la, okomentovala... Alebo aby vypisovali priateľom a zdieľali hlúposti 🤷‍♀️
@matika26

petka1402
30. aug 2021

@matika26 jeeemine to čo je už za mooda 🤦‍♀️ ľudia strážte si svoje súkromie