Skúsenosti s Fiat 500
Ahojte
Máte niekto skúsenosti s autom Fiat 500? Zvažujem kúpu – veľmi sa mi páči jeho dizajn a kompaktnosť ale neviem ako je to s poruchovosťou, pohodlím a servisom.
Budem rada za každú reálnu skúsenosť, Ďakujem.
Daj si do googla Fiat 500 problemy a mozno si ho nekupis....jedine,ze by ti stacilo, sa nan pozerat.
Mam fiat 500 uz 6 rokov. Je ti uzasne auticko. Nemam poruchy. Vsade sa s tym zmestim. Je skonstruovane tak, ze na prednych sedadlach necitit, ze som v malom aute. Idealne auto do mesta
Daj si do googla Fiat 500 problemy a mozno si ho nekupis....jedine,ze by ti stacilo, sa nan pozerat.
@tundra akékoľvek auto zadáš do googla s prídavkom problémy tak to nájde toho kopu. Čiže týmto keby sa mal riadiť každý tak si nikto nikdy nekúpi žiadne auto. Auto je stroj a každé jedno môže mať problém a môže sa pokaziť.
@autorka
Ja som mala z radu fiat typ punto ako prvé auto a bolo super. Pohodlnosť bola pre mňa ako vodiča dobrá, horšie to už bolo pre tých, čo sedeli vzadu. Ale ako presúvadlo bolo super. Svižné, kompaktné.
Fiaty maju mnohi ludia tendenciu ofrflavat. Ano, niektore modely ci motory sa im nevydarili (ako aj inym automobilkam/znackam/koncernom), ale mnohym sluzia Fiaty roky k plnej spokojnosti. A napr. dodavky Fiat Ducato (s talianskymi dieselovymi motormi Sofim/Iveco) su mnohymi , aj odbornikmi, povazovane za najvydarenejsie dodavky. Len ich posledna generacia onedlho oslavi 20 rokov na trhu a to uz o niecom svedci. Iste, nie su to premiovky (materialy, otlmenie, zlicovanie...), ale bezne auta pre beznych ludi. Auto je zvacsa take dobre, akeho ma majitela a najma nakolko kompetentny ma servis (najma u jazdeniek s vyssim poctom km, kde uz co-to treba poriadne servisovat).
Pri vybere auta je rozumne pohrabat sa na webe vo forach danej znacky a vyhnut sa prave tym nevydarenym motorom.
Aj mne sa páčilo cely život keď som si ho kúpila 2r dozadu to bolo radosti 🙂 Bohužiaľ som nekúpila dobre takze za mna nie , už keď vidím to auto vždy si poviem ako dobre že som sa ho zbavila.
Pravda že je chutne aj dobre sa s ním parkuje koli tomu že je malinké , no pre mna už nie.Veľa šťastia pri kúpe ak ideš to toho

viem ze niektora modifikacia motora bola zla, ale neviem ktora