icon

Skúsenosti s hrou Chicken Road

13. júl 2025

Dobrý večer, hral už niekto túto hru ? Všade na internete vidím ako ju ľudia hrajú a vyhrávajú pekne peniaze, len či to není riadna somarina.

anonym_2108cb
13. júl 2025

Kritické myslenie v tejto dobe ide ozaj do 🍑

sisa_s
13. júl 2025

Vypni internet

maya_hi
14. júl 2025

@anonym_autor nie nie, normálne tam môžeš parádne zarobiť. 😁

anonym_ae80b6
18. sep 2025

Ahojte, keďže mám skúsenosti s hrou tak sa o ňu poradím, hram ju asi 4 dni. A za 4 dni som si zarobila krásnych 500€ hneď som si ich aj dala poslať na účet do 1 dňa boli na účte. Úprimne ? Podľa tých reklám som si myslela že je to podvod ale nie je. Len treba hrať s rozvahou, a s rozumom. A nebyť rýchly. Nemusím chodiť na brigády a môžem sa venovať viac škole, je to napzaj super, máme takúto možnosť tak ju treba využiť.

sisa_s
18. sep 2025
@anonym_ae80b6

Ahojte, keďže mám skúsenosti s hrou tak sa o ňu poradím, hram ju asi 4 dni. A za 4 dni som si zarobila krásnych 500€ hneď som si ich aj dala poslať na účet do 1 dňa boli na účte. Úprimne ? Podľa tých reklám som si myslela že je to podvod ale nie je. Len treba hrať s rozvahou, a s rozumom. A nebyť rýchly. Nemusím chodiť na brigády a môžem sa venovať viac škole, je to napzaj super, máme takúto možnosť tak ju treba využiť.

@anonym_ae80b6 tak urciteeeee

anonym_ae80b6
19. sep 2025
@sisa_s

@anonym_ae80b6 tak urciteeeee

@sisa_s Pozri ak neveríš tvoj problém, ja ťa presviedčať nebudem. Ale je to tak ako som písala. Pekný deň prajem 🙂

anonym_06884e
25. sep 2025
@anonym_ae80b6

@anonym_ae80b6 a akú máte stiahnutu lebo je toho strašne moc.

anonym_ae80b6
25. sep 2025
@anonym_06884e

@anonym_ae80b6 a akú máte stiahnutu lebo je toho strašne moc.

@anonym_06884e https://apps.apple.com/app/id6749627214 tu je apka. Prajem veľa štastia a hlave s rozumom ;)

33mika
30. sep 2025
@anonym_ae80b6

@anonym_06884e https://apps.apple.com/app/id6749627214 tu je apka. Prajem veľa štastia a hlave s rozumom ;)

@anonym_ae80b6 ahoj,ked kliknem na linku,tak ma to hodi na nejaku apku s kuracim masom. Nemas v linke chybu?

slavuska131
3. okt 2025

Naozaj to funguje lebo sa mi tomu nechce veriť

autor
3. okt 2025

No to neviem🤷

mareklukac1111
5. okt 2025

@anonym_autor tak zdravím mám skúsenosti a nikdy nikomu neodporúčam takúto blbosť len som prišiel o peniaze zbohom hra...som invalidny dôchodca a takto má odzubali alebo sám som sa nechal nebuďte taký blbý aký som bol ja

anonym_04510c
26. dec 2025
@slavuska131

@slavuska131 je to podvod. Ja som netušil že za každú online platbu ti banka účtuje 7€. Ľudia čo ju propagujú že aká je super , sú ich ľudia, dostavujú za to provízie. Všade som našiel týchto ľudí na webe.

anonym_04510c
26. dec 2025
@mareklukac1111

@anonym_autor tak zdravím mám skúsenosti a nikdy nikomu neodporúčam takúto blbosť len som prišiel o peniaze zbohom hra...som invalidny dôchodca a takto má odzubali alebo sám som sa nechal nebuďte taký blbý aký som bol ja

@mareklukac1111 to podvod. Ja som netušil že za každú online platbu ti banka účtuje 7€. Ľudia čo ju propagujú že aká je super, sú ich ľudia, dostavujú za to provízie. Všade som našiel týchto ľudí na webe aj ja som sa nechal chytiť do ilúzie výhry. Vyhral som 70€ ale keď som ich dal v profile výber, doteraz sa neozývajú . Sú to hry so sídlom na ostrovných štátoch , na ktoré nemá dosah EÚ, ani banky ak by ste žiadali o storno platby. Ešte vás BANKA OZNAČÍ za rizikového klienta! Môže aj zrušiť účet. Je nutné TIETO STRÁNKY NAHLÁSIŤ NA OBCHODNU INŠPEKCIU . LEBO tieto stránky sú zakázané vo viacerých EÚ štátoch. SLOVENSKO je pre svet HAZARDNÉ HRy SIVÁ, ŠEDÁ ZÓNA. V Nemecku, Rakúsku zakázané, Švajčiarsko, Holandsko atď... treba OZNAČIŤ ABY sme aj my mali zákaz používať tieto hry.

anonym_04510c
26. dec 2025
@slavuska131

@slavuska131 podvod. Ja som netušil že za každú online platbu ti banka účtuje 7€. Ľudia čo ju propagujú že aká je super, sú ich ľudia, dostavujú za to provízie. Všade som našiel týchto ľudí na webe aj ja som sa nechal chytiť do ilúzie výhry. Vyhral som 70€ ale keď som ich dal v profile výber, doteraz sa neozývajú. Sú to hry so sídlom na ostrovných štátoch, na ktoré nemá dosah EÚ, ani banky ak by ste žiadali o storno platby. Ešte vás BANKA OZNAČÍ za rizikového klienta! Môže aj zrušiť účet. Je nutné TIETO STRÁNKY NAHLÁSIŤ NA OBCHODNU INŠPEKCIU. LEBO tieto stránky sú zakázané vo viacerých EÚ štátoch. SLOVENSKO je pre svet HAZARDNÉ HRy SIVÁ, ŠEDÁ ZÓNA. V Nemecku, Rakúsku zakázané, Švajčiarsko, Holandsko atd... treba OZNAČIŤ ABY sme aj my mali zákaz.

používať tieto hry.
@slavuska131

anonym_04510c
26. dec 2025
@slavuska131

@slavuska131 niekto mi odporučil ŽE NEHRAŤ NA APLIKÁCIÍ, tak je zaručený NEÚSPECH. ale je to odev. Okrem vložených peňazí, banka strháva aj 7€ poplatok. Takže keď zaplatíš 20€, strhne aj 7€ na konci mesiaca. A keď žiadaš banku o pomoc , že išlo o podvod, ešte ťa banka označí za rizikového klienta. Nikdy nezacinajte to hrať. Budete mať prúser.