Skúsenosti s hrou Chicken Road
Dobrý večer, hral už niekto túto hru ? Všade na internete vidím ako ju ľudia hrajú a vyhrávajú pekne peniaze, len či to není riadna somarina.
Vypni internet
@anonym_autor nie nie, normálne tam môžeš parádne zarobiť. 😁
Ahojte, keďže mám skúsenosti s hrou tak sa o ňu poradím, hram ju asi 4 dni. A za 4 dni som si zarobila krásnych 500€ hneď som si ich aj dala poslať na účet do 1 dňa boli na účte. Úprimne ? Podľa tých reklám som si myslela že je to podvod ale nie je. Len treba hrať s rozvahou, a s rozumom. A nebyť rýchly. Nemusím chodiť na brigády a môžem sa venovať viac škole, je to napzaj super, máme takúto možnosť tak ju treba využiť.
Ahojte, keďže mám skúsenosti s hrou tak sa o ňu poradím, hram ju asi 4 dni. A za 4 dni som si zarobila krásnych 500€ hneď som si ich aj dala poslať na účet do 1 dňa boli na účte. Úprimne ? Podľa tých reklám som si myslela že je to podvod ale nie je. Len treba hrať s rozvahou, a s rozumom. A nebyť rýchly. Nemusím chodiť na brigády a môžem sa venovať viac škole, je to napzaj super, máme takúto možnosť tak ju treba využiť.
@anonym_ae80b6 tak urciteeeee
@anonym_ae80b6 tak urciteeeee
@sisa_s Pozri ak neveríš tvoj problém, ja ťa presviedčať nebudem. Ale je to tak ako som písala. Pekný deň prajem 🙂
@anonym_ae80b6 a akú máte stiahnutu lebo je toho strašne moc.
@anonym_ae80b6 a akú máte stiahnutu lebo je toho strašne moc.
@anonym_06884e https://apps.apple.com/app/id6749627214 tu je apka. Prajem veľa štastia a hlave s rozumom ;)
@anonym_06884e https://apps.apple.com/app/id6749627214 tu je apka. Prajem veľa štastia a hlave s rozumom ;)
@anonym_ae80b6 ahoj,ked kliknem na linku,tak ma to hodi na nejaku apku s kuracim masom. Nemas v linke chybu?
Naozaj to funguje lebo sa mi tomu nechce veriť
No to neviem🤷
@anonym_autor tak zdravím mám skúsenosti a nikdy nikomu neodporúčam takúto blbosť len som prišiel o peniaze zbohom hra...som invalidny dôchodca a takto má odzubali alebo sám som sa nechal nebuďte taký blbý aký som bol ja

Kritické myslenie v tejto dobe ide ozaj do 🍑