Skúsenosti s kúpou BMW X1, rady 1 alebo 3
Môj naj kamarát si chce kúpiť BMW X1 alebo BMW rady 1 alebo 3. Kto auto vlastníte aké máte s autom skúsenosti? Limit je do 13 000€.
@martina7578 tvoj naj kamarat ani blinkre nemusi uz pouzivat na bmw
Co ak chlapec na výdaje má, len si nepotrpi na novom aute? ...napríklad zacinajuci šofér... ?
Nie každý potrebuje nové auto z predajne.
@martina7578 kamošovi odkáž že keď chce opicu, musí mať aj na banány
BMW za maximálne 13000 bude šupa jak delo. 🤦🏼♀️ Mali sme pred pár rokmi normálne patkovu radu, auto bolo fajn, dokonca ani prezraté nejako nebolo. Ale kufor (v pomere k veľkosti auta) miniatúrny a ceny za servis monumentálne. Keď malo 200 tisíc km a ja som ním prelestila bránu, tak sme ho posunuli ďalej.
Bayerische mist wagen,jo kamaratovi zhorela 5rocna x5 bmw za 13tis.to bude fakt v perfektnom stave,kristova noho,mate 15rokov?
@tana85 takze tvoj muz nikdy nemenil brzdove kapaliny, brzdove desticky na vasom aute? Pretoze to je sucastnou noramlneho servisu auta na ktorom sa obcas jazdi. Vy chodite menil len olej? Tak to pekne kecas moja. brzdove desky sa menia po cca 20 000 km. V autorizovanom servise sa plati 160eur len za bezny rocny servis bez akejkolvek prace.
@kittykat22 brzdove desky sa menia po cca 20 000km moja? Tak to chodis do akeho TOP servisu, kde ti davaju snad to najvacsie blato na trhu?
Kym si kamarat nechce kupit 20 rocne BMW 7 radu, kde ho servis zoderie z koze, tak by som sa nebal. Srot kupi aj od koncernu aj od japoncov, to je jedno.
Nech si pripraví nálepky na palubovku, keď zasvieti check engine každý mesiac.. prvé mesiace sa obíde bez nálepiek, potom to už pri jazde prekáža
@nicoletta98 😂😂😂
Juuj, niektore pisete, ako keby ste aj vy niekedy neboli mlade. No, troska smutne
@kittykat22 no ked stojim v kolonach, neviem o tom aby sa mi opotrebovavali viac dosticky, ved vtedy sa skoro ani nehybes a nieto este prilis rychlo aby si musela auto ubrzdit zo stovky na 0. Nezijem na dedine, najazdim dost ale dosticky som skor ako po 60 000km ani nemenil. Asi niekde robim chybu…
@mk1111111111 to pisu zvacsa tie, ktore poculi od nejakeho urcite mudreho automechanika, ktory v BMW ani nesedel, nieto aby ho servisoval, ze proste je to drahy spas mat BMW. Netvrdim, ze mat BMW je vyhra, niektore kody motorov mali problemy, ze im preskocila rozvodova retaz, motor na odpis, ale to ma kazda automobilka nejaky pruser.

@martina7578 len tak pre zaujímavosť keď ma limit 13 000€ prečo nejde do auta ktoré bude mať predného aj dostupné ceny servisu?