icon

Skúsenosti s kúpou nového auta cez AAA Auto

17. mar 2025

Ahojte, je tu niekto, kto má dobrú skúsenosť s kúpou auta cez aaaauto? Ide o novšie auto, r 2021. Zle som už čítala. Dakujem

Strana
z2
nelca0510
17. mar 2025

Môj brat a otec majú dobré skúsenosti.

nairia
17. mar 2025

my sme kupili cez nich 2 auta a spokojnost

3petka
17. mar 2025

Zle si čítala a prečo si necitala aj dobre? Zrejme si žiadne nenašla.

really8
17. mar 2025

Zlee som citala tie ma nezaujimaju. Potrebujem sa sama presvedcit😂

huxy
17. mar 2025

Na aaa som aj čítala ale aj počula len zle 🤷🏼‍♀️

autor
17. mar 2025

@really8
@3petka
Ďakujem za odpoveď k veci, ako zvyčajne.
Je to obrovský predajca, nerozumiem, ako je možné, že dokážu predať také množstvo áut len so zlymi recenziami.

really8
17. mar 2025

Vsak tak potom naco zhanas dobre recenzie? Ved sama pred sebou si si ich uz obhajila. Kup si a dufaj

evinku
17. mar 2025

Ahoj. Tiež sme kúpili auto cez AAA a sme spokojný... Už sú to dva roky a zatiaľ sme nemali žiadne problémy s auto a ani s ničím iným 👌

bibina32
17. mar 2025

Švagriná tam kupovala pred 3 rokmi a švagor pred 5 rokmi. Zatiaľ autá nemali žiadnu poruchu.

lusa18
17. mar 2025

@autorka kamarátka kupovala pred cca 7-8 rokmi Fabiu 2, bez problémov kúpa, auto v pohode, jazdí doteraz len s bežným servisom, nikdy žiadna závažná porucha.Ale vždy sú dobré aj zlé kúpy. Treba zobrať so sebou niekoho, kto sa vyzná. Je veľa ľudí čo kúpili a sú spokojní a tiež veľa čo nie sú spokojní.

colsami
17. mar 2025

Ak niekomu nestaci tolko zlych skusenosti ludi, tolko recenzii a neustale sa opakujucich pribehov o ich kseftarine.... A napriek tomu si mysli ze su to seriozne dobre duse, tak uz sa na to nic neda povedat. Nech si tam to auticko kupi 😁

A ano, mala som docinenia s ich jednanim - chvalabohu muz sa rozumie autam takze nikdy viac.

dollyzv
17. mar 2025

Ja mam od nich auto skoro 4 roky a v pohode,len bežne opravy ako olej,brzdy.. partner kupoval od nich tiež mal ho cca dva roky potom ho predal spať do acka lebo chcel iný typ autá, tiež co sa týka opráv tak len olej,brzdy a nebol ziadny problém s ním..
Ale obidve autá boli novšie od 2018 vyššie.. nebolo to 20 ročne auto pri ktorom je jasne ze tie opravy uz budú drahšie

mimikarol
17. mar 2025

Kamoška tam boli kúpiť auto a držali ich tam 8 hodín, na 3x im prerábali zmluvu. Ale oni tam išli na to pripravený. V akom stave je kupované auto neviem

janka2501
17. mar 2025

Muz kupilmpre 3 tyzdnami 2019, 43000km, nijaky problem, tonuz je 4 auto s AAA

kacenocka2
17. mar 2025

My máme dobrú skúsenosť, ročne auto sme kupovali.. Kamarátka majú už tretie auto a hovorila že inam by ani nešla kúpiť auto.. Záleží aj od toho,s kolko km auto chceš.Ked s 200 000 tak skôr sa auto môže pokaziť a nezáleží na tom od koho kúpené..

autor
17. mar 2025

Ďakujem všetkym, čo pochopili moju otázku. Aj ja mám bratranca, ktorý už tri autá kúpil od aaa a je spokojný. Tiež novšie auta, a dal si ich preveriť. Len človek vždy skôr začne nadávať ako chváliť, tak som si chcela aj nejaké aktuálnejšie názory prečítať.

katkaseiner
17. mar 2025

ja som doteraz tvrdila ze auto z aaa sa nekupuje.... ale uz tvrdim aj to ze do aaa sa nepredava.... nikdy viac... To, ze nam spotrebovali poistku ani nehovorim, jedna sa o par desiatok eur, plus sme uz takmer mali platit novu poistku (nechapem naco ked uz vyse mesiaca sme auto nemali) a rok sa clovek trasie, ze co ak sa nieco na aute objavi... Jasne, ze sme predavali 10rocne auto na ktorom sa uz cokolvek moze objavit a hlavne ked s nim behaju po celej krajine, to ani nehovorim... na stastie cca tesne pred dovrsenim roka sa predalo a tak sme si vydychli ale teda ostarla som pri nich riadne...

lenja123
17. mar 2025

Tiež máme dobrú skúsenosť s autom. Ale tie papierovačky dookola - najprv sa nám snažili nanútiť kúpu na splátky, s vysokým úrokom, pritom hneď od začiatku vedeli, že máme hotovosť. Potom "výhodnú" poistku od firmy sídliacej na Malte. Takže za mňa áno, ale zober niekoho zo sebou, ak tomu nerozumieš a nedaj sa do ničoho natlačiť, daj si čas na rozmyslenie. Je to obrovská firma, ktorá ma na výber množstvo áut, takže je logické, že sa vyskytnú aj nespokojní kupujúci. A tí spokojní sa zväčša neozývajú, len tí, čo mali problém.

really8
17. mar 2025

Autorka to nie je o nepochopeni otazky. Nerob sa dolezita.

autor
17. mar 2025

@really8 prosím Ťa, už nereaguj a presun sa inde. Ďakujem.

really8
17. mar 2025

Ked tak pekne prosis. Cau

misienka123
17. mar 2025

@katkaseiner súhlasím..My sme 11 ročné auto chceli na proti účet im nechať, vymýšľali,zbijali cenu nenormálne,pritom auto bolo opravené,bez chybičky,potom sme ho predali o 1200 e viac.Ale veď to je ich práca, skúšajú.kto sa chce auta zbaviť,tak im odpredá za pár drobných a oni zarobia.Ale s kúpou problém žiadny nebol,auto jazdí.

autor
17. mar 2025

No to tiež s týmto mal bratranec dotahovacky, keď chcel predať auto. Ale tak ako som písala, s kúpou bol relatívne spokojny.

tani777
17. mar 2025

Kupili sme tam dve auta-jedno na protihodnotu+hotovost,to bolo aj relativne rychle,druhe protihodnota+leasing,to bolo zdlhave kvoli papierovackam..auta super,ale kupovali sme novsie,s menej kilometrami,takze sa nic nekazilo..my sme sa tak nechali odrbat prave od mechanika-predaval bratove auto,ktore on servisoval,znamy nam ho odporucil,ze nebudeme lutovat,on tvrdil,jake super auticko..co my sme don vrazili 🤦‍♀️ a ked sme zistili,co vsetko nam nepovedal,ze bolo burane a menene..nikdy viac,radsej cez aaa 👍

inaemre
17. mar 2025

Ja mam zlu skusenost ale skor s ich pristupom, nie autom. Chceli sme takmer nove auto, v podstate predvadzacie. Ked nam zadreli kolko chcu % pre seba, tak sme usudili, ze ho nechceme ze radsej kupime nove na stvrtiny bez urokov (kia to vtedy bola, mali taku akciu, neviem ci sa to este da).
Prisiel majitel prevadzky, zatvorili nas do kancelarie a "presviedcali". Ale bolo to skor zastrasovanie. Vraj s nami stratili cas a za to by nas mohli zazalovat, lebo vraj ustna zmluva plati tiez a vraj niekedy medzi recou som povedala, ze auto berieme (urcite som to nepovedala). Otrasne nieco.... Ja vtedy asi 22 rocna neskusena, som mala poriadny strach z nich, blbcov, ako nejaka mafia...

alenka58
17. mar 2025

ja mám skúsenosti len s predajom a super, môj ďalší sused tam pracuje ako manažér a je to veľmi seriózny človek

mimi951
18. mar 2025

Všeobecne plati že nové auto v AAA je opravená búračka, už to máme overené na viacerých autách. Nevidím dôvod to riskovat v AAA ked ich praktiky sú dobré známe. Je to pohodlnejšie rozumiem ale určite to za to nestojí, treba sa trošku zaprieť a radšej pohľadať rozumné auto od súkromného vlastníka, ale tak sú to vaše peniaze....

juliacenc
18. mar 2025

Ja som tiez len zle pocula

evinka1984
18. mar 2025

Vyhýbajte sa oblúkom..

bosorkabb
18. mar 2025

Ja mám od nich už 4 auto a nikdy žiaden problém nebol ak nerátam bežný servis. Vždy išlo o autá ktoré nemali viac ako 3 roky.

Strana
z2