icon

Skúsenosti s kurzami od Michala Drienika?

7. nov 2024

Dotyčný pán predáva online kurzy osobného rozvoja. Sú to zaujímavé veci, možno by som do toho investovala peniaze. Ale najprv by som rada vedieť, či s ním máte niekto skúsenosti. Nerada totiž kupujem mačku vo vreci.

zobaka
7. nov 2024

tak vyskusaj jeho video zdarma o zhmotneni 10 eur 🙂

ibaja29
27. feb 2025

Ja mam jeho knihu Alchymia blahobytu a sledujem ho uz dlho. Nehovorim ze je uzasny ale dava ludom dost vela myslim si. Rozmyslam aj nad tym kurzom manifestacie. Ako si sa nakoniec rozhodla, sla ai do toho?

anika
27. feb 2025

Baby, kurzy osobneho rozvoja su novodove smejdacke praktiky.

ibaja29
27. feb 2025

@anika to je tvoj nazor a nikto ti ho neberie. No nuti teba a inych si niekto kupovat kurzy ci knihy? Co nie su smejdacke praktiky? V kazdom jednom obchode su smejdacke praktiky a tlaky a tahy na predaj. V kazdom. Od potravine cez lekarne po butiky s handrami. Denne sme klamani na beznych produktoch ktore si aj ty kupujes. Mesacne odovzdavas nedobrovolne peniaze statu a ani nevies kde koncia. To nie je smejdacke? Podla mna omnoho viac nez clovek ktory chce urcitym sposobom pomahat inym a samozrejme sa tym aj zivi. Je o tom presvedceny. Ci ty by si chodila do prace len tak za pekny usmev keby ti neplatili? 😁

ibaja29
27. feb 2025

@anika ked si porovnam priklad ze dam 10eur za knihu ktora mi dost pomohe zmenit pohlad na svet a mam ju dozivotne a naproti tomu vyhodim 10,20,100 eur za nejaku somarinu ktora mi ma pomoct zlepsit moje zdravie a mam si ju kupovat opakovane aj ked mi to nepomaha tak co si asi vyberiem? Kopec ludi vyhadzuje peniaze na somariny denno denne a nad tym sa nezamyslia. Naniesto toho aby investovali tie prachy do seba 😉

anika
27. feb 2025

@ibaja29 lenze ked si kupim tovar, ked si kupum knihu mam realne to, co som chcela, kurzy osobneho rozvoja ti predaju " pocit", iluziu, nadej, vzduchoprazdno , taky tatransky vzduch v sáčku

ibaja29
27. feb 2025

@anika urcite kopec kurzov stoji za nic. Ja som si napr spravila kurz grafika cez urad nastastie no ten kurz stal 1000eur a keby si to zaplatim sama tak placem. Absolutne nic mi to nedalo. A ani ta kniha nemusi byt dobra. Ked si kupim nejaky trapny roman tak tiez mi to nic neda. Prikladov je velmi vela na vysvetlenie. Ten clovek ti neslubuje ze po kurze sa ti totaone zmwni zivot a stanes sa nesmrtelnou 😁 mozno niektori slubia netusim. Kazdy clovek sa sam rozhodne do coho investuje. Investicia do seba je za mna ta najlepsia. A ty si nemozes zaplatit kurz a cakat ze sa same veci zmenia. To ako ked si ludia preplatia clenstvo niekde na cvicenie alebo do fitka a cakaju ze sa ich telo zmenj bez toho aby isli cvicit. Tiez by si povedala ze su to smejdi lebo si platis a nic nemusis robit a tvoje telo sa nemeni? Keby som si sama nezmanifestovala niektore urcite veci v zivote tak to tu nepisem..btw drienik dava velmi slusny obsah aj ja yt bez platenia..takze tak

bielasovicka
27. feb 2025

No takúto blbost🙄. Normálny človek na takéto hovadinky predsa nepotrebuje žiadny kurz 🤦🏼‍♀️

bielasovicka
27. feb 2025

Dnes už pomaly budú kurzy aj nato, ako sa treba správne vykakat

anika
27. feb 2025

@ibaja29 nechceš byt motivator a manifestator? ;) na to treba dar reci;)

ibaja29
27. feb 2025

@bielasovicka ano a bezny normalny clovek nepotrebuje ani pracovat na sebe lebo je suoer taky aky je. Vsak 🙂 Neviem preco mate pocit akoby vas niekto nutil si za to platit. Zaplati sj ten co chce a koho to zaujima a chce vediet viac. To je cele..

ibaja29
27. feb 2025

@anika nie to rozhodne nechcem 😁

ibaja29
27. feb 2025

@anika mne len prioste zaraza kolko ludi len somre hejtuje zavidi vsetko je zle atd..a sami pre zmenu nespravia ani len prd. Dovolim si tvrdit ze 80% minimalne tohto naroda pozera na zivot negativne a potom vinia za vsetko ostatnych.

anika
27. feb 2025

@ibaja29 a myslis si, ze ked si ktokolvek zaplati kurz na osobny rozvoj a bude hned lepsim, spokojnejsim, bohatsim, vedomejsim, zodpovednejsim?
Osobne sa domnievam, ze mnoho ludu siaha k tymto typom kurzoveho rozvoja, lebo potrebuju psychologa, terapie nie kouča a predsa len kurzy su nadosah ruky, dostupnejsie, ako cakanie na termin

ibaja29
27. feb 2025

@anika o tom ten kurz predsa nie je. Je to neustala a tazka praca na sebe. Nie nahrada za psychologa a podobne. A ked sme uz pri tom keby ti psychologovia tak dobre pomahali tak sme zase niekde inde. Tam si tiez ludia platia za sedenia ci nie? Ako aj inde u doktora. Ci i ej institucie. A tej clovek ti tiez slubi pomoc a pomoct nemusi. Smejdacke praktiky ako si to nazvala su vsade okolo nas. Len je to nepohodlne zistenie ze sme denne klamani z kazdej strany. Kazdy ma moznost volby a aj to kam peniahe investuje. Ci ti sam drienik vnucuje jeho kurzy ci knihy aj ked ta to nezaujima? Asi nie ze 🙂

anika
27. feb 2025

@ibaja29 a co " ucia?

ibaja29
27. feb 2025

@anika ja sama som prikladom ze psycholog nepomoze. Mala som tazke dectvo utapala som sa v problemoch a vinila rodinu a vsetkych okolo. Mohla som ist cestou svojich predkov a utapat zial v alkohole atd. Alebo sa na niekoho zavesit a staraj sa o mna. Nasla som inu cestu pre mna lepsiu aj ked tazsiu ale som na to hrda. Vela veci zacalo v hlave a jasne ze clovek nemoze cakat a sediet na riti a stane sa. To ti nikto z tych ludi ani sam drienik neslubi predstav si

patresko28
25. nov 2025

Máte ten kurz manifestácie ? Pomohlo ? Chcel by som kúpiť