Skúsenosti s multifunkčným vysávačom a tepovačom v jednom
11. feb 2018
Kocky podelte sa prosim o skusenosti, ak mate doma take zariadenie? Vytepuje dobre? Povysava potom do sucha? Dakujem
Kocky podelte sa prosim o skusenosti, ak mate doma take zariadenie? Vytepuje dobre? Povysava potom do sucha? Dakujem
my mame vysavac Rainbow, teda uz 3 v poradi, prvy kupila este moja mama ked som mala asi 13 rokov. Po 15 rokoch ho vymenila za novy a my mame v domacnosti tiez jeden. A je velmi kvalitny, vytepuje dobre flaky, matrace, aj ked sa nieco vyleje ... naozaj sme s nim vycistili vsetko. Napriklad koberce mame biele v celom dome a mame 3 psov, sem tam sa stane nejaka nehoda.. nerobime si z toho tazku hlavu. Servis super, zatial sme nemali ale ziaden problem. No uplne do sucha koberec nevysaje, musi to doschnut. No je to iba vlhke da sa tam normalne existovat. Raz do roka nam vsak chodi firma, ktora tepuje cely dom, lebo sa nam to nechce s tym robit, nadrz nie je dost velka bolo by ju treba stale vylievat. A ked odide aj tento profesionalny tepovac tak mame vlhke koberce a jeden den sa snazime byt menej doma. Takze v tomto nevidim ziaden rozdiel.
Faktom zostava, ze ked povysavame tak to co je v tej nadrzke to je pekny bordel, uplne cierna voda plna spiny, prachu a roztocov... moja mama bola silna alergicka a preto sme ho kedysi kupili. Odvtedy s alergiou na prach a roztoce a chlpy nema doma problem. Velmi jej to pomohlo