icon

Skúsenosti s novými testami v autoškole

ivonkaa
26. máj 2025

Ahojte, robili ste uz skusky z autoskoly odkedy su nove testy? Ako ste sa na ne ucili ? ja som mala skusky a na prvy krat som ten test neurobila

sandra_kul
26. máj 2025

koľko to vlastne stojí v dnešnej dobe? ja som robila vodičák ešte keď dinosaury behali po zemi 🙂

patka06
26. máj 2025

Dcéra robila 09/2023.
Špeciálne sa neučila, robila si len testy, tu sú prsne rovnaké ako na skúškach
https://www.minv.sk/?elektronicke-testy
Urobila na 1. pokus

patka06
26. máj 2025
@sandra_kul

koľko to vlastne stojí v dnešnej dobe? ja som robila vodičák ešte keď dinosaury behali po zemi 🙂

@sandra_kul
Sk. B Ceny kurzu jednotlivých autoškôl sú rôzne od 1000 eur hore /pochybujem, že sa nájde lacnejšia/
Poplatok za skúšku 50 eur /kolok/
Každý opravný termín 12,50 /kolok/ + si môže autoškola účtovať ešte svoj poplatok

guudy
26. máj 2025

@ivonkaa dcera prave dnes spravila test, ucila sa z online cvicnych testov.
Jazdu ma zajtra.

mmonika
26. máj 2025
@sandra_kul

@sandra_kul moj syn robil takto pred rokom a platili sme cca 700 evri, ale asi zaleží od mesta ..

deti95060810
26. máj 2025

pred 1,5 r. sme platili 800 e... robila si testy.

andrea_82
26. máj 2025

Syn ma skusky buduci tyzden, platili sme 880€. Robi len online testy, vraj mu cvicne vychadzaju dobre.

domka222
26. máj 2025

Spravila som na prvý krát. Treba sa nad niektorými otázkami len logicky zamyslieť. Nehovorím,že také prkotiny ako dĺžka lana,tyče, vzdialenosť trojuholníka, fungovanie motora... to sa treba naučiť. Ale inak všetko veci z premávky.