icon

Skúsenosti s operátorom Okay Fon

14. aug 2025

Ahoj mate uz niekto skúsenost ? Data v zahraničí by sa mi hodili. Píšu ze neobmedzené za 20 euro, plati to aj v zahraničí v EÚ? Samozrejme je to len dátová e sim..na volanie treba klasika co aj je .

superrior
28. aug 2025

Ja som to skusil. Na slovernsku to islo. V CZ data nejdu. Pisem na podpru uz 3ti den sa nikto neozyva velmi zla skusenost. Neviem ani ako sa da sluzba zrusit. Zda sa od nich odidem este uvidim ako to bude ked mi zacnu stahovat peniaze a ja nic uz nepouzivam

hladj
25. nov 2025

Ahoj, ano mam ... a len tu zlu... v ziadnom priapde ich neskusaj. Karta mi v tablete fungovala cca 2 hodiny. Cize uz som mal -6 eur. Nasledne po par dnoch naliehania sa mi podarilo od nich dostat odpoved, ze problem bol na ich strane a davaju mi novu esim. Nahodil som ju a opat fungovala cca den. A vtedy to zacalo. Platby si veselo stahovali, na telefon sa dovolat nedalo, na sms neodpovedali, na maily tiez nie. 11-te pripomenutie na moj email a o dalsich 12 eur lahsi som to preposlal na obchodny inspektorat. Ten mi odporucil telekomunikacny. Tak som to poslal aj tam a tiez nic. Bez vysledkov a najvacsia sranda je to, ze nemas ani aplikaciu, kde si vies pozriet spotrebu, menit program a zrusit predplatne. Takze mi stiahli dalsie 6 eura aj ked som im uz 3x pisal ze odstupujem od zmluvy. Teaz zial musim ist dat blokovat kartu, lebo oni mi isto stiahnu dalsich 6 eur.