icon

Skúsenosti s regresnou terapiou a návratom do minulých životov

27. júl 2024

Ahojte boli ste niektora na regresnej terapii / hypnoze ? Navrat do mínulych zivotov , odpovede preco sa toto deje tu a terat v tomto zivote … vdaka🙂 budem vdacna za kazdy najlepsie pozitivny koment

13uzivatelka11
27. júl 2024

Regresnu som neskúšala, ale už sú celkom dostupne aj jemnejšie metódy a energetické liečby.. Napríklad theta healing by ti mohol dat odpovede na tvoje otázky a nemusíš sa veľmi báť že uvidíš niečo na čo nie si pripravená

autor
27. júl 2024

@13uzivatelka11 dakujem za tip🥰

svetlonos
27. júl 2024

Vyskúšaj aj rodinné konstelacie. Ak riesis konkrétny problém- trebars násilného partnera - pekne sa ti ukáže aj prečo to tak je. Tiez sa tam ide do minulých životov. Avsak je to ako hra v divadle a ty to cele pozorujem ako divák, s nadhľadom a pri plnom vedomí.

marco88
27. júl 2024

Bol som a bol to úžasný zážitok🥰
No tá pani pri TT to už nerobí😭
Potom som bol ešte raz, u jednejj pani v BA a tam to bolo otrasné🥵

i_vu_li_cek
28. júl 2024

Ja som bola dokonca viackrát. Z 5 terapií mi to 2x pomohlo a 3x som si povedala, že to boli vyhodené peniaze (necitlivý prístup, prílišné urýchľovanie). Ide aj o človeka, či to s tebou robí poriadne alebo len odflakuje. Po šiesty krát by som už nešla - hlavne kvôli peniazom. Všetci pýtajú poriadne pálky.

nurielka
28. júl 2024

Bola som, za mňa super zazitok, aj na LBL terapii v Žiline. Môžem doporučiť. Bola som raz stačilo, nepotrebujem ďalšie. Závisí určite od človeka čo vedie terapiu.
Ženy čo tu spomínali Theta liečenie, tak za mňa 👍

elie2019
4. júl 2025

Áno ,bola som už 3 krát ,a riešila som aj dušu ,ktorá sa zjavovala,veľmi silný emocialny zážitok …ktorý mi veľa dal ,a zistila som ,ak máte záujem napíšte mi správu ,rada vám poviem viac ..určite táto Metoda ,aj knihy prečítať ,o tomto ,aby človek vedel výpovede aj druhých ľudí ,kým pôjde na to ,aby chápal …