Skúsenosti s výmenou trysky v aute
Ahojte, chcem sa spýtať, či nemáte niekto skúsenosť s výmenou trysky v aute. Bola som v servise a zistili mi, že jedna tryska má vysokú hodnotu oproti ostatným, čiže si ju musím dať teda vymeniť alebo sa mi zdá že zrepasovať. No nevedeli mi povedať, koľko to môže približne stať, lebo že sa to musí dať do nejakého stroja skontrolovať, že ktorá to je a čo s ňou vlastne je a potom ju teda vymeniť alebo zrepasovať. Tak som sa chcela spýtať, či tu niekto nemal takýto problém a koľko približne ho to stálo ? Načo sa mám pripraviť ? Ďakujem vám 🙂
@nicoletta98 KIA Ceed 1.6 nafta, vraj mi stačí vymeniť len tu jednu, keďže ostatné majú normu v pohode 🤷♀️
Ja som mala dve na odpis, čiže ďalšie dve by boli už len otázka času, tak som dala vymeniť všetko.
@nicoletta98 rozumiem, no ja mám vraj podľa hodnôt len jednu už dosť blbo a ostatné v pohode, tak že stačí jedna, aspoň tak mi povedali v servise… len nevedeli mi povedať sumu, koľko to môže približne stať…
@nicoletta98 a čo som si len na rýchlo pozrela na nete, že vstrekovacia tryska BOSCH, keďže také sú tam, tak že najlacnejšie 1ks = 255€, skoro má porazilo, preto som hneď písala, či nemá niekto skúsenosť 🙂
Zvlastny servis,ked nevie cenu nahradneho dielu,co je otazka par minut na googli.
Hlavne si to daj spravit,kvapkajuci vstryk=diera v pieste alebo zadretie motora.
@tundra určite si to dám spraviť čo najskôr, len vraj keď mám BOSCH, tie sa dávajú repasovať, nemusím tam kupovať čisto nové, že to je značka, ktorá sa dáva ako do repasu, tak či nemáte niekto skúsenosť, koľko to tak stojí, keďže to servis nerobí ale zvlášť ľudia… ďakujem
Hod na bazos repas vstrekovacov a je tam 23 vysledkov,mozno bude aj v tvojom okoli.Cenu neviem...
@tundra ďakujem, miesto mi vedia vybaviť v servise, že kde, len by má zaujímala suma, koľko stojí jednej repas…
Tento servis berie cca.100€ aj s Dph za kus
https://www.ekocar.sk/sk/cennik

Výmena všetkých 4 vstrekov + vstrekovacej rampy ma vyšla 550€ na bmw. Počítaj okolo 100ky jedna, záleží aj od auta, aké máš.