icon

Skúsenosti so scientológiou

medionka
3. okt 2017

medzi lidlom, tescom a kauflandom tak bol letacik aj na dianetiku , Uz len krutim hlavou, mate nejake skusenosti so scientologiu?

xxxkatka
3. okt 2017

Kia máte?Ak hej máš po probléme😉

xxxkatka
3. okt 2017

Kos

dominika6
3. okt 2017

@medionka pokiaľ ma nenavštívi osobne sám Tom Cruise a nedá prednášku,tak ten leták má pre mňa hodnotu 0 bodov

mimla
3. okt 2017

Scientológia evidentne upadá voľakedy brali len elitu a teraz ahaho, leták v schránke. Bežného človeka lanária. Fakt už sú asi zúfalí. 😀

marusia12
3. okt 2017

Scientológia nikdy nedáva žiadne letáky. Pri vstupe k ním musíš absolvovať "test" a tam zistia, či si dostatočne manipulovateľná ovca. Schovávajú to aj za nábor do práce, prejdeš testom, odmietnú ťa ale oznámia ti, že potrebuješ od nich ešte pár školení... za ktoré si mastne zaplatíš.... A už ťa majú.

silverrko
3. okt 2017

@mimla :D

katrin69
4. okt 2017

Na youtube sú rôzne dokumenty o scientológii. Ľudia tam hovoria o svojich skúsenostiach... Ak máš aspoň troška záujem, pozri si

https://www.youtube.com/watch?v=3C02yKbdIaQ

odporúčam asi len popri varení alebo nejakej práce, lebo 2hodiny na to pozerať... Stačí len zvuk 😉 (teda aspoň mne stačil)

cacianka
4. okt 2017

dostali sme raz balík ich kníh do knižnice. prelistovala som si niečo , teda nech dám šancu, že nielen odsudzujem, ale to sa nedalo ...
ani 3 psychiatrické liečebne by ma nedali dokopy, kebyže prečítam len jednu buchlu. no otras.