Skúsenosti so sťahovaním s deťmi počas tehotenstva
Ahojte, rada by som si prečítala skúsenosti žien, ktoré sa sťahovali s malými deťmi alebo tehotné. Sťahovanie v 2. alebo 3. trimestri a dieťa 3r. alebo dve deti: 1-1,5r plus cca 5r. Čo je podľa vás rozumnejšie? Ďakujem za názory 🙏🏻
Podla mna lepsie tehotna, ked ti nie je hrozne zle
Prvykrat sme sa stahovali ked som bola tehotna. V lete sme sa stahovali v septembri sa narodil. Potom po roku sme isli inam.
Naposledy sme sa stahovali ked mal najmensi 5m.
Neviem nejako rozdiel nevidim absolutne.
Ja keď som bola tehotná s tretím dieťaťom, dokončovali sme dom, sťahovali sme sa, keď deti mali 7, necelé 3 roky a najmladšie malo 1mesiac … ako, tak ti poviem … bolo to zaujímavé 🤪. Nám došli pomôcť svokrovci a aj moja mamina, tak sme to zvládli relatívne v pohode, ale bol to masaker. Keď si na to dnes spomínam, tak 🤦♀️. Keď musíš, zvládneš všetko 🤞.
Ak dobre počítam, to máš časový rozdiel cca 2 roky. Netreba rozmyslat zbytocne dopredu, co ak by bolo...Neriadila by som sa podľa deti, podľa mňa, to je úplne jedno. Obidve možnosti sú ôk. Riadila by som sa podľa toho, čo vyhovuje mne.
@moonmoon my sme sa sťahovali, keď mala staršia 2 roky a mladšia 4 mesiace. Akože bolo to náročné, ale veľa veci sme robili, maľovali, zariaďovali postupne. Ale spomínam na to fajn. Prvú noc keď sme spali všetci 4 na manželskej posteli a okolo nás len samé škatule a neporiadok 😁 ale tak bola som doma, tak som to postupne pomaly dala dokopy.
Ak by sa dalo, tak by som sa stahovala skor nez dieta zacne chodit do skolky/skoly, nech nemusi menit kolektiv na ktory je zvyknute.

Cele tehotenstvo prve s dvojickami sme sa stahovali kvoli praci kazdych 6 tyzdnov az kym deti nemali rok. Potom raz ked mali chlapci tri, styri a teraz na jar sa budeme stahovat zas so 6rocnymi a babatkom, kt bude mat 5 mesiacov.
Za nas nieje stahovanie ziaden stres. 😉