icon

Skúsenosti so stavebnou firmou Axor

annelie
14. máj 2017

Ahojte.
Zaujimali by ma Vase akekolvek skusenosti so stavebnou firmly Axor z Trencina.
Dakujem!

babullka
18. okt 2017

@annelie a vy uz s nimi mate skusenost?

annelie
autor
19. okt 2017

Minimálne. Mali sme záujem o ich ponukane novostavby, no uz počiatočná komunikácia bola zvláštna. Nepresné informácie, zavádzanie. Tak sme sa nakoniec pre nich nerozhodli.

annelie
autor
19. okt 2017
babullka
3. nov 2017

@annelie ouuu. Vdaka. Citam az teraz. No my zatial v komunikacii dobre. My sme sa rozhodli pre ano. Ale dakujem za reakciu 🖒

babullka
20. nov 2017

Mohla by sa mi prosim ozvat este raz pani co pise blogy ci co to bolo o stavebnych firmach? Ospravedlnujem sa, ale omylom som vymazala vasu spravu a nezapamatala som si nickname. Recenziu z nasej skusenosti vam mozme dat. Dom bude dokonceny prvy marcovy tyzden. Ani kazdotyzdove zhrnutie nie je problem ak sa nieco zmeni. Len to je tak jedine co si z toho pamatam, mali ste tam tolko podotazok, preto mi prosim napiste znova 😉 dakujem

annelie
autor
21. nov 2017

@babullka
Jej, az teraz som si vsimla, ze si mi odpisovala. Takze stavate uz s Axorom? V akej ste faze? Spokojni ste? V tej rezidencii Majer? My sa est stale rozhodujeme..

babullka
21. nov 2017

@annelie 😁 to ako aj ja tvoj prispevok 😀. Ano stavame. Ma to byt dokoncene pre nas prvy marcovy tyzden no zaciname mat pocit ze to bude byd ltt alebo to nestihnu. Nepozname sice ich terminovy plan na jednotlive ukony, no uz pred budu to tri tyzdne co nam povedali ze budu vytiahnute mury. Muz chodil kazdy tyzden pozerat, ja som si ten dom nevedela predstavit, tak mi ho chodil ukazovat, ze ake to bude. No chodila som tam zbytocne. Mury este nie su 😁 tak mame trochu zmiesane pocity lebo sme teoreticky predali byt 😐 inak sme spokojni. Ano Majer. Rozhodujete? Este je nejaky volny? Ktory dom?

annelie
autor
21. nov 2017

Vraj posledny este je volny, no neviem ktory myslia. Chceli sme ten Majer, lokalita sa nam pacila, no zatial sme sa pre nich nerozhodli. Hľadáme este ine, najlepsie uz postavene. Nevies nahodou o niecom v okoli?

annelie
autor
21. nov 2017
babullka
21. nov 2017

Nam co hovorili ze su uz vsetky predane. Tak som myslela ci nie ste ti posledni😉 praveze nevieme. My sme hladali dlho uz hotovi. Aj dva roky. No intenzivnejsie len polrok. Uz sme premyslali aj nad kupou pozemku a nechat si postavit. Fakt sme nic rozumne nenasli.

babullka
21. nov 2017