icon

Skúsenosti so stránkou vikisnabytok.sk

mami5
23. júl 2021

Ahojte, prosím vás objednávali ste nábytok do detskej izby zo stránky vikisnabytok.sk ??? Aké máte skúsenosti, aké bolo dodanie a spokojnosť s tovarom??? Zvažujem nákup. Ďakujem za každý postreh a prajem pekný víkend 🙂

zuzula507
23. júl 2021

@mami5 neodporúčam.My od nich máme detskú posteľ ale už sme ju museli viackrát opravovať. Oni majú navonok krásne produkty ale reálne kvalita je o ničom aspoň nás prípad určite.Problém sme s nimi mali aj po objednaní.Nebol dodržaný termín dodania aj s komunikáciou bol problém.Dajte si ich do googlu, veľa ludi ma s nimi zlé skúsenosti.Sú aj takí ktorí si za tovar zaplatili a ani im nebol doručený.Takže ak sa rozhodneme pre nich neplatte radsej nic vopred, a prajem vám pevne nervy.Ale teda radšej by som vám odporúčala sa pozrieť radšej po niekom inom

pininka1
24. júl 2021

Ja mam zasa opacnu skusenost, mame od nich viacero veci a hoci je pravda ze nikdy nedodrzia termin dodania, tak veci su ok. Skutocne az po rokoch a buchani dvierok od teenegerov na skrini sa uvolnilo jedno kovanie, ale to sa stane aj inde. Mozno sme mali stastie, neviem.