Skúsenosti so súkromnými masážami doma
Máte tu niektorá skúsenosti so súkromnými masážami doma?
No to som sa pytala, ako to myslis. Pokial ma maser skladacie lehatko a klient je z nejakeho dovodu imobilny, tak k vam urcite pride.
Chodievam k masérke domov už roky. Vyhovuje nám to obom časovo, aj finančne.. bez sexuálnych "skúšok" 😉
cize z pohladu masera... no neviem, ja som na svojho masera nikdy neskusala nic sexualne :DDD ta jeho masaz je lepsia ako sex :DDD
Ke me chodila maserka domu na tehotenske masaze. A ne, nikdy jsem na ni nic nezkusila 😅 a ani ona se nezminila, chodila ke klientum domu pravidelne
Ak ma byt maser uchylak,tak to bude na teba skusat aj unho v kacarke. Ale este som sa nestretla s chlipnym maserom a vacsinou chodim k zenam,takze nikto na mna nic neskusal. Chodi u nas jedna masirovat po domoch,pani v rokoch a neviem si predstavit,ze by na niekoho nieco skusala. Ty asi budes stara skola,lebo starsi ludia maju svoju mienku o maseroch a u niektorych ludi je povolanie maser= povolaniu slapky
Sestra je masérka, robí aj domáce masáže väčšinou známym (cudzí k nej chodia normálne do salónu) a určite by na nikoho nič neskúšala 😂 a keby niekto na ňu, asi sa zľakne a utečie 😁
Mam, doniesol si ten masazny stol a v pohode, netreba sa zakecat ako aj u kadernikov

Co to znamena? Nerozumiem tejto otazke a som maserka