icon

Skúsenosti so súkromnými masážami doma

6. júl 2023

Máte tu niektorá skúsenosti so súkromnými masážami doma?

lindusss2016
6. júl 2023

Co to znamena? Nerozumiem tejto otazke a som maserka

autor
6. júl 2023

@lindusss2016 že prídete ku zákazníkovi domov s spravíte mu masáž tam 🙂

lindusss2016
6. júl 2023

No to som sa pytala, ako to myslis. Pokial ma maser skladacie lehatko a klient je z nejakeho dovodu imobilny, tak k vam urcite pride.

autor
6. júl 2023

@lindusss2016 neskúšal na vás nikto nikdy nic sexuálne?

nikaeli
6. júl 2023

Chodievam k masérke domov už roky. Vyhovuje nám to obom časovo, aj finančne.. bez sexuálnych "skúšok" 😉

simca06022011
6. júl 2023

cize z pohladu masera... no neviem, ja som na svojho masera nikdy neskusala nic sexualne :DDD ta jeho masaz je lepsia ako sex :DDD

bluemoon24
6. júl 2023

Ke me chodila maserka domu na tehotenske masaze. A ne, nikdy jsem na ni nic nezkusila 😅 a ani ona se nezminila, chodila ke klientum domu pravidelne

bluka2
6. júl 2023

Ona sa asi pyta maserok, ktore chodia domov masirovat aj muzov

marca12
6. júl 2023

Ak ma byt maser uchylak,tak to bude na teba skusat aj unho v kacarke. Ale este som sa nestretla s chlipnym maserom a vacsinou chodim k zenam,takze nikto na mna nic neskusal. Chodi u nas jedna masirovat po domoch,pani v rokoch a neviem si predstavit,ze by na niekoho nieco skusala. Ty asi budes stara skola,lebo starsi ludia maju svoju mienku o maseroch a u niektorych ludi je povolanie maser= povolaniu slapky

vkatush
6. júl 2023

Sestra je masérka, robí aj domáce masáže väčšinou známym (cudzí k nej chodia normálne do salónu) a určite by na nikoho nič neskúšala 😂 a keby niekto na ňu, asi sa zľakne a utečie 😁

dagmarovita
7. júl 2023

Mam, doniesol si ten masazny stol a v pohode, netreba sa zakecat ako aj u kadernikov