Skúsenosti z farbou Casting Sunkiss Jelly
Máte niekto skúsenosti? Naozaj to zosvetlí? Akurát som si to dala príjde mi to že mi to jemne zosvetlilo ale tak neviem🙈 A inak ako to je to keď si umyjem hlavu tak mi to hneď zlezie dole?

@inge26 ahoj ďakujem 😊 A prirodzene máš akú farbu? Ja som špinavý blond, asi 5 rokov som sa farbila načierno potom sa odfarbila na blond vlasy totálne zničené som mala ale už vyše 2rokov som sa nefarbila a myslíš že sa niečo stane ak to budem používať každý deň pokiaľ nedosiahnem zosvetlenie aké chcem? No dúfam že to nebudem mať do ryšava 😕
Je to fajn, veľmi jemné a postupne zosvetlenie. Ten prechod je tak jemný, že si vieš odsledovať, kedy si už spokojná. Jedna sa o zosvetlenie, takže sa to nevymyva. Je to presne ako keď ti slnko v lete vlasy "vytaha"
@nanynou no tak ja mam prirodzenu farbu vlasov taky medeny blond ale farbeny do rysava, cize mne to teda po prvej aplikacii akoby zjednotilo farbu..druhykrat uz to bolo ako pise viera27 take prirodzene akoby vytahane od slniecka 🙂 ja som isla z cervenej do platinovej blond, tu som mala dlhe roky, teraz som rysava 😀 ale korienky mi odrastaju dost tmave, cize obcas si s tymto gelom pretriem korienky a na to davam potom tu rysavu, lepsie a vyraznejsie to chyti..neviem ako casto si to chces davat, ale urcite ti to vlasky vysusi, ale urcite menej ako nejaky odfarbovac..
@nanynou prosim vas to he farba????
@maminka1986 je to taký gélik a to si nanesiete na vlásky najlepšie je na mokré dnes som si to dala tak a je to lepšie,na tom je písané že na suché ale prečítala som viacero diskusii a v uk verzii je aj na mokré písané , a potom vyfénujete alebo dáte na slniečko 🙂
@maminka1986 a je to šetrnejšie ako farba 🙂
Ahaa a treba to aj zmyt???
@maminka1986 nie nezmýva sa to normálne vyfénujete a je to

@nanynou ahoj, raz som si to dala na odrastene korienky, tiez mi to zosvetlilo len trosku, potom som to po par dnoch zopakovala a bolo to opat viac svetlejsie, ale take pekne prirodzene, mozno trosku do rysava ale to mi vyhovovalo 🙂