icon

Skúsili ste pobyt v tme?

15. júl 2022

Bol niekto? Čo mu to prinieslo?

liz_lemon
15. júl 2022

muzov kolega bol, ale nevydrzal tam, musel to ukoncit

autor
15. júl 2022

@liz_lemon prečo? 😳

marryen
15. júl 2022

tiež poznám ľudí čo tam boli a po dvoch dňoch to vzdali.

elizabet173
Autor odpoveď zmazal
zuzanka.zuzu
15. júl 2022

ja by som išlaaaa (pozn. mám doma mrňa, ja by som išla bárskde 😀 )

olivia_s
15. júl 2022

Kamos bol, niekolko dni a zvladol to. Ja ho beriem ako maximalne vyrovnaneho cloveka. Ineho taketo zrovnaneho nepoznam vo svojom okoli. Neviem uz prene ake mal presne pohnutky to absolvovat, ale vravel, ze to bolo pre neho prinosna skusenost.

dominika1988
Autor odpoveď zmazal
h2
15. júl 2022

Čítala som o tom článok, ale teda vôbec ma to neláka a pravdupovediac, netuším, čo z toho kto môže mať. Jedine by som to chápala ako liečebnú metódu pre nejakých psychiatrických pacientov, ale aby zdravý človek platil a míňal si dovolenku na to, aby bol dobrovoľne zatvorený na samotke a ešte v úplnej tme... ? Nie, ďakujem.

liz_lemon
15. júl 2022

nezvladol to

michaelakimlickova
18. jan 2025

Ahoj, ja som sa teraz po tyzdni vratila …. A zrcite odporucam terapiu tmou dalej😌

ivenka123
22. jún 2025
@michaelakimlickova

Ahoj, ja som sa teraz po tyzdni vratila …. A zrcite odporucam terapiu tmou dalej😌

@michaelakimlickova Ahoj, prosim napises mi viac? Uvazujem nad tym, potrebujem akoby najst v sebe nejaku vnutornu silu urobit v zivote vazne rozhodnutie, ktore roky odkladam a hladam cokolvek, co by mi pomohlo pristupovat k tomu s cistou myslou. Obavam sa ale ze ma tam chyti panika, pocit ze sa dusim, predsa byt v interieri 7 dni je narocne. Dakujem za viac info

lion777
22. jún 2025

Pobyt v tme, bol kedysi zasvacovaci rituál v mnohých kultúrach, zúčastňovali sa ich ženy, ale aj muži. Vydržia silné povahy. Najťažšie je vydržat sám zo sebou osamote. Ľudia utekajú od seba, čo najďalej a venujú sa len zábave, ktorá ich odpútava od seba samotných. Pobyt v tme a až na sedem dní, je veľmi dlho. Skúste si to na dve tri bodky, niekde a uvidíte , čo sa bude diať. 🙂