Slová muža
Žienky , čo by ste si mysleli , keby vám muž povedal :
,,Keby sa Ti niečo stalo, nevedel by som s tým žiť"
Chcela by som počuť vaše názory 😉
Fraza???Clovek je tvor prisposobivy,tak hadam by sa neobesil....,ci????My sme v tomto velmi racionalni,ked sa mi nieco stane,sice by to uz nebolo ono,ale vie,ze zivot musi ist dalej a musi sa postarat o deti😉
@eriksonka1234 no a preco ľudia páchajú samovraždy? To neplatí všeobecne. Žiaľ každý sa vyrovnáva s tažkosťami rôzne , niekto ľahšie, niekto začne pit, niekto sa psychicky zrúti. To sa neda dopredu vediet ...
@katulienkax To je pravda...Ale pokial clovek nie je psychicky chory,ma zodpovednost za seba I za druhych,tak sa so stratou ako tak vie vyrovnat.Samozrejme zalezi od okolnosti a situacie.... Ale co sa tyka smrti,ja robim obcianske pohreby,takze ja to zvladat musim😢
@dzjanetta presne netreba na take mysliet,aj ked,raz sa treba aj o takychto veciach porozpravat...My sme si normalne sadli a povedali sme si co a ako,take tie zasadne veci myslim......
Ono aj zavisí co sa stane ci ide o postupnú chorobu a postupne sa s tym naučíš žiť alebo nejakú tragédiu ako havária kde ti umrie cela rodina ...
@katulienkax presne tak a specifickou kategoriou su deti...to je bez debaty najtazsia strata
@eriksonka1234 ja sa o smrti nerada rozpravam.
@eriksonka1234 ved toto..aj teraz mi uz je tazko..
@dzjanetta ani ja prave preto sa ukladam k spanku,pobozkam si moje krasne deti a prajem dobru noc😉
Tak podľa mňa je to také normálne. Teda jasné, že by to niesol zle ale tak asi každý človek si myslí, že keby sa stane niečo jeho najbližšiemu a to je jedno či je to žena, brat, sestra, rodičia, deti, že by nedokázal ďalej normálne fungovať ale keď sa fakt stane také nešťastie tak príde na to, že proste nemá inú možnosť
@bomaal názory na čo? Nechápem. Nerozumieš významu tej vety, alebo neveríš mužovi, že to myslel vážne, alebo...??? Inak, neviem, na čo je dobré o takých veciach špiritizovať. Strata partnera je ťažká trauma, ale väčšina ľudí sa z toho dostane, nájdu si iného partnera (alebo aj nie, záleží od veku a povahy) a idú ďalej.

Keby ste zomrela ? Tak toto hovori kazdy o svojom blizkom . Alebo ako keby sa vam nieco stalo ze by ste zostala na vozicku ? Ze by s tym nevedel zit ... ?