icon

Slovania - tartaria

zuzanasemancikova
17. feb 2023

Dobrý deň, mne blízka osoba sa začala zaoberať históriou Slovanov a dostala sa pod vplyv istej skupiny ľudí, ktorí ju začali manipulovať. Časť informácií je na stránke tartaria.sk a mňa by zaujímalo, či má niekto s tým skúsenosti, či vie poradiť, či je to sekta a ako sa pripadne dostať z ich vplyvu, pripadne nejaké proti argumenty.. ďakujem 🙏

michu_
17. feb 2023

manipulovat k comu?

svetlonos
17. feb 2023

@zuzanasemancikova
ahoj, precitala si si vsetky clanky na tej stranke? Predpokladam ze ani z daleka, max nazvy vsak? Ja po zbeznom prebehnuti to na sektu necidim. Je to zber roznych tem, mozno inych pohladov na veci/svet ako viera, dejiny, duchovno.
Je to ako ked by si mala na zopar tem iny nazor ako vacsina a este zopar zaujmov a o nich rozpravala.
Zmanipulovat sa da clovek, ktory ma slabu volu a vela inych predpokladov.
Tieto informacie ja vsak vidim na precitanie, zamyslenie sa a utvorenie si vlastneho nazoru.

schumacher
27. aug 2023

@zuzanasemancikova Je to taká novodobá sekta z Popradu. Hovoria že sú občianske združenie. Človek platí za kurzy, knihy atď. Dostali aj moju manželku. Dostať niekoho zo sekty je ťažké. Ak sa to danému človeku páči a chce tam chodiť, tak je to skoro nemožné. Oni ich totiž na začiatku pripravia že všetci okolo budú proti ním, že to majú čakať. A keď sa to začne tak ich budú chlacholkat, že musia vydržať že ony sú ty vyvolený čo pôjdu do neba atď. Osobná skúsenosť 2x.
Mojej žene bolo jedno že od nej odídem aj z deťmi, že sa od nej odvrátila celá rodina. Ak je presvedčená o tých polopravdách okolo tartarie a slovanoch tak ti držím palce

kikaaa6
8. nov 2023

@schumacher dobry den, su naozaj z Popradu? Ja mam tiez clena rodiny ktory podlahol tymto bludom a chystaju nejake stretnutie pri Poprade. Myslim ze ide o toto ake to su Česi https://www.novijaganasepata.cz/o-nás/o-nás.html

schumacher
8. nov 2023

@kikaaa6 Nie. To nieje ono. Tartaria sú iný. Sú si podobný. Tiež prišli na ufe z inej planéty, Tiež poznajú pravdu ako jediný, týchto vidím prvý krát.

janita1
11. mar 2024

@schumacher Ahoj ja mam toto presne so svojim mužom, sa z tej Tartarie sfanatizoval, zriekol sa sexu, citov, dotyov, odmieta dovolenky, je apaticky nic ho nezaujima len toto chce sa dostat do 12 rozmernosti a oni zachrania svet, vsetci si klepeme na celo , rozvadzat sa nechce som z toho celeho zufala aj deti, rodina zatial nic netusi ,
Tato skupia su blazni co im vymyvaju mozgy a kto je slabsi tak im podlahne a to je koniec

schumacher
11. mar 2024

@janita1 sex je pre nich len zvierací pud. Veria na reinkarnáciu a ty čo sexuju boli v minulom živote zajace. Sex je len na množenie ako keby čistej rasi. Keď manžel trochu rozmýšľa, tak príde na to že prispôsobujú a menia učenie aj okolo bukvice. Skús si na internete nájsť pani Škodovu. Je z občianskeho združenia čo pomáha ľuďom čo podľahli nejakej skupine. Možno ti pomôže. Ja som o Tartarii hľadal všetko možné aj na Čechách fungujú. Neviem ako by som ti poradil. Viera a rozum nejdú dohromady. Ak tomu verí tak neviem čo robiť. Ja som skúšal hocičo a nemalo to nejaký význam. On Keď chce byť dokonalí tak by si mal robiť očistu jedla, tela atď. Keď bude z tebou tak sa nikdy nedostane do vyššej dimenzie lebo ty ho sťahuješ dole. A do tej najvyššej dimenzie sa dostanú človekovia len ako pár. Tak keď tam nepôjdeš z nim tak tam sám nedôjde. Aspoň to tak bolo. Keď to nezmenili. Daj si na nete kurz metafizyky a tam o tom hovoria. Niekedy sa besmeli strihať lebo vo vlasoch je sila, ale to už zmenili. Nosili aj nejaký druh oblečenia, ale to sa tiež zmenilo. Skus na nete pohľadať nejaké veci čo pomeniť a skus mu nejako ukázať že tak neomylny človekovia sa akosi často buď mýlia, alebo menia. Ale neviem či to pomôže.

ignacsosovica
22. sep 2025

Dobrý deň
Precital som.si to to ale je to veľké nedorozumenie.
Stranka www.tartaria.sk nie je sekta.
Je to niečo ako blog alebo informačné miesto s článkami ktoré sú rôzneho druhu, preložené z rôznych zahraničných zdrojov z celého sveta.
Nie je to organizácia alebo sekta. Nedá sa nikde prihlásiť ani zapísať ani inak zaregistrovať. Je to len informačný portal.
Ator aj s kolegami píšu knihy ktoré v 99% prekladajú z iných zdrojov akože si ktokoľvek tie knihy kúpiť.
Ne organizujú žiadne seansy ani ritualnly ci obrady.

Často si ale autorov tejto stránky ľudia myslia s rôznymi inými skupinami, ktoré komolia piate cez deviate a odvolávajú sa na túto stránku. Ale autori tej stránky nemajú nič s nikým spoločne a ja si myslim ze by sa diatancovali od všetkého nenormálneho aj od toho co je tu naoisane ako to ze nesmie mať človek "sex" s vlastnou ženou. Je to absolútny nezmysel tqkto sa správať, a ak sa tak niekto správa tak niekde niečo zlé pochopil alebo bol niekym veľmi zle ovplyvnený.

Najväčšia a najhoršia skupina ktorá sa skrýva za Tartariu ale nemá s nou nič spoločné je podielové družstvo Rod, ktoré Tara nezmysly a láka ku sebe ľudí a okrad a ich o majetky.
Sú tu aj iné podobné skupiny, ale stránka Tartaria.sk nemá žiadne skupiny ani žiadnych členov ani žiadne organizácie.

Ja osobne poznám autora stránky aj jeho ženu aj veľmi veľmi veľa ľudí ktorí čerpané informácie z oblasti jazykovedy ly z tejto stránky ako zaujímavé podnety na ďalšie štúdium, a som si na 100% isty, že takéto bludy ako tu píšete nikdy nepodporí al nikto z nich.

Práve naopak.
Ak už niekomu niekto niečo povie tak len v takom duchu, že treba byť normálny, a žiť normálne. Mat normálne rodinu, starať s ao ni, pracovať na vlastnom alebo inak.tcorivo pracovať, byt verný svojej žene a rodine, ženu a rodičov si vážiť, so ženou s ao všetkom radiť ako aj žena s mužom, atď atď.

Takže asi došlo k extremnemu nedorozumeniu.

schumacher
23. sep 2025
@ignacsosovica

Dobrý deň
Je to niečo ako blog alebo informačné miesto s článkami ktoré sú rôzneho druhu, preložené z rôznych zahraničných zdrojov z celého sveta.
Nie je to organizácia alebo sekta. Nedá sa nikde prihlásiť ani zapísať ani inak zaregistrovať. Je to len informačný portal.
Ator aj s kolegami píšu knihy ktoré v 99% prekladajú z iných zdrojov akože si ktokoľvek tie knihy kúpiť.

Často si ale autorov tejto stránky ľudia myslia s rôznymi inými skupinami, ktoré komolia piate cez deviate a odvolávajú sa na túto stránku. Ale autori tej stránky nemajú nič s nikým spoločne a ja si myslim ze by sa diatancovali od všetkého nenormálneho aj od toho co je tu naoisane ako to ze nesmie mať človek "sex" s vlastnou ženou. Je to absolútny nezmysel tqkto sa správať, a ak sa tak niekto správa tak niekde niečo zlé pochopil alebo bol niekym veľmi zle ovplyvnený.

Najväčšia a najhoršia skupina ktorá sa skrýva za Tartariu ale nemá s nou nič spoločné je podielové družstvo Rod, ktoré Tara nezmysly a láka ku sebe ľudí a okrad a ich o majetky.
Sú tu aj iné podobné skupiny, ale stránka Tartaria.sk nemá žiadne skupiny ani žiadnych členov ani žiadne organizácie.

Ja osobne poznám autora stránky aj jeho ženu aj veľmi veľmi veľa ľudí ktorí čerpané informácie z oblasti jazykovedy ly z tejto stránky ako zaujímavé podnety na ďalšie štúdium, a som si na 100% isty, že takéto bludy ako tu píšete nikdy nepodporí al nikto z nich.

Práve naopak.
Ak už niekomu niekto niečo povie tak len v takom duchu, že treba byť normálny, a žiť normálne. Mat normálne rodinu, starať s ao ni, pracovať na vlastnom alebo inak.tcorivo pracovať, byt verný svojej žene a rodine, ženu a rodičov si vážiť, so ženou s ao všetkom radiť ako aj žena s mužom, atď atď.

@ignacsosovica akože neorganizuju? Kurz metafizyky kurz bukvice. Očista tela. Organizujú to v Poprade, a okolo Sabinova. Nepamätám si presný názov obce. A o tom sexe si môžeš prečítať na stránke staršie texty. Tam to máš. Ak to nezmenili

katkaboncin
15. nov 2025

Tartaria nieje sekta. Mám ju preštudovanú lebo som sa začala zaujímať o svoj póvod, zistila som veľa súvislostí a najmä to, že máme celé dejiny pomenené. Ďalej odporúčam prečítať si vlákna stvorení od Jaromíra Schmidta, má tam množstvo videí zadarmo.

jozef2214
Včera o 15:07
@ignacsosovica

Dobrý deň

Práve naopak.

Je to sekta hovoria zaplatte šeki chodtte do
Pomyselj niakej 16 dimenzi zakazuju všetko sex maso robia tam z vas darcov na peniaze vsetko je platene mate zit v niakej imaginarnej bubline a cakat na nieco co nikdy nebude stale len chcu aby človek robil čistky a daval peniaze blbost potom vymyslena niaka škola plerom imagirne potom
Si zavuju za cas mataeialne veci a tvaria sa ako
Duchovny same
Blbosti mam znameho co ho to ovplyvnilo nechcel
Nikam chodit ziadne dovolenky ziadny sex len apatia velmi negativna skusenost kult osobnosti okolo tej zeny co to vedie nemozte nic povedat len platit takze sekta

jozef2214
Včera o 15:29
@svetlonos

@zuzanasemancikova
ahoj, precitala si si vsetky clanky na tej stranke? Predpokladam ze ani z daleka, max nazvy vsak? Ja po zbeznom prebehnuti to na sektu necidim. Je to zber roznych tem, mozno inych pohladov na veci/svet ako viera, dejiny, duchovno.
Je to ako ked by si mala na zopar tem iny nazor ako vacsina a este zopar zaujmov a o nich rozpravala.
Zmanipulovat sa da clovek, ktory ma slabu volu a vela inych predpokladov.
Tieto informacie ja vsak vidim na precitanie, zamyslenie sa a utvorenie si vlastneho nazoru.

Je to sekta majú vymedzený ramec spravania podla ktorého sa musíte chovat najhoršie natom je ze na tých polopravdach ktoré tam oni hlasaju je nieco pravda nieco nie to je cele a stále len viac a viac penazi chcú !!!! Musite sa stále čistit chodit na semináre a byt tam ticho len ziadne otazky ked sa clovek na nieco spýta nevedia odpovedat odoved je meni to naše a tak dalej a tak jasne znamky sekty vedie to tak pani ktora snívaju a neexistujúcom štatopravom zhromaždeni smerom na východ ktoré fungovalo pred rokom 1989 proste neni to v poriadku mozete si tu ohanat ale je to sekta to je cele

svetlonos
Včera o 15:47
@jozef2214

Je to sekta majú vymedzený ramec spravania podla ktorého sa musíte chovat najhoršie natom je ze na tých polopravdach ktoré tam oni hlasaju je nieco pravda nieco nie to je cele a stále len viac a viac penazi chcú !!!! Musite sa stále čistit chodit na semináre a byt tam ticho len ziadne otazky ked sa clovek na nieco spýta nevedia odpovedat odoved je meni to naše a tak dalej a tak jasne znamky sekty vedie to tak pani ktora snívaju a neexistujúcom štatopravom zhromaždeni smerom na východ ktoré fungovalo pred rokom 1989 proste neni to v poriadku mozete si tu ohanat ale je to sekta to je cele

@jozef2214
ach Jozef, pises ako tatar ako aj ja kolkokrat 😂 tazko sa tie preklepy citaju.
Zaujime, mrknem na to este raz ked budem mat čas. Prave som citaka dalsie kimentare, no uvidim. Najskor som musela ceru porozmyslat o com pises je to iz 2 roky stara tema.
Ja som pocula par veci o tartarii na youtube ale nenapadli ma, ze by z zoho mohla byt sekta. Ake ved vies, aj z dobreho vie nejaky "šikovniček" tazit vo svoj prospech.

svetlonos
Včera o 16:00
@jozef2214

@jozef2214
daj stranku na tu sektu udajnu. Mne uz dokonca ani tartaria sk stranku nechce najst.

jozef2214
Včera o 21:29
@svetlonos

@jozef2214
ach Jozef, pises ako tatar ako aj ja kolkokrat 😂 tazko sa tie preklepy citaju.
Zaujime, mrknem na to este raz ked budem mat čas. Prave som citaka dalsie kimentare, no uvidim. Najskor som musela ceru porozmyslat o com pises je to iz 2 roky stara tema.
Ja som pocula par veci o tartarii na youtube ale nenapadli ma, ze by z zoho mohla byt sekta. Ake ved vies, aj z dobreho vie nejaky "šikovniček" tazit vo svoj prospech.

Sorry bolo to tak na rýchlo napísane lebo aj osobná skúsenosť aj osobná skúsenosť čo sa týka známych sme sa zhodli na jednom vsetci rovnako plus som mal anglicku klavesnicu som si to všimol ale jedno je pravda ta skupina je sekta s dosť prísnymi pravidlami ktoré skrývajú za duchovné veci a dost dispicplína doslava až nič nemôžete len budte ticho neraz sa tam diali také veci že dovi dopo nenávist voči druhým proste podobné nazory ako
Boli v tretej ríši chcel sa o to podelit že pozor nato aby ostatný nenaleteli ze pozor na nich dost je to psychicka manipulácia ako aj hore niekto písal ze ani sex proste nic že apatia od normálneho života presne ako aj hore písali pozor nato

jozef2214
Včera o 21:56
@svetlonos

@jozef2214
daj stranku na tu sektu udajnu. Mne uz dokonca ani tartaria sk stranku nechce najst.

„Slovenský národ nejestvuje, obnovme ČSSR.“ Zraz proruskej sekty v Brne zaujal políciu
https://standard.sk/926645/slovensky-narod-neje... Aj članok más o tom pozri so fotky zo seminarov ako to tam vyzera niesu rovnako oblcene tie predné zeny v bielom neni to sekta vobec si tam niekedy bol ? Videl si ako to tam vyzera ?