Slovensko-český pokec: Spojme sa a diskutujme
Ahojte, zakladám túto tému s cieľom, aby sme si pokecali, páči sa mi, keď sa takto mažú hranice, čo vy nato?
monkula som zvedava ako dlho vydrzi tato tema aby sa tu nezacalo hadat.tak drzim palce aby fungovala. 😎
Pridávam sa, narodila som sa v prahe, ale žijem roky v Blave, a nie som ani čech ani slovák. Veľmi ma mrzí, že už nie sme československo!!! 😉
jeeej, ahojte, tak som rada, že sa to ujalo, tak, ja som Monika, mám 25 a dve detičky, k nahliadnutiu v albume 😀
monkula no veru supis,ja som danka a mam 23 a jednu dcerku a kto dalsi sa predstzavy?? 🙂 🙂 🙂
Stefy, moja mama sa narodila v Brne, na SVK prišla za láskou, mojím tatinom. Pokusy o hádku sú neprípustné... jasnééé 😉
hmm ja teda s cechami nemam nic spolocne ale rada pokecam dufam ze mozem vramci dobrych vztahov SR+čR 😀 😀 😀 😀
Danka, každý je vítaný, a my sme riadne zmiešaná rodinka, mamina Moraváčka, otec Slovák, z južného Slovenska a moja svokra, rPoľka 😀
Máme deti V4
tady na Slovensku je ješte hodne češtiny Jetix, a další poučné a výchovné kanály, ale v čechách je slovenčiny pomenej. Takto píše čechoslovenka.
jej monkula, ja som chodila do malaciek na hudobnú, ale v r.1980, už tam tá škola nestojí, myslím že tam je teraz billa
Stefy, niečo mi o tom hovor, môj malý pozerá Jetix po česky, rozprávky po česky a potom mi povie, Maminka, nejdu do škôlky, jsem nemocnej 🙂
v cechach je akurat spusta slovakov a sloveniek ktorym uz cesi do 20rokov nerozumeju.nad 20rokov sa da este rozpravat i slovensky.
Stefy, to fakt? Ja tu bývam 4 roky a keď sme sem prišli, Billa stála. Aj sem chodíš?
A inak sranda je, že Jarko dosť šušle a keď sme boli v Poľsku u rodiny, tak ho chválili, že vie pekne po poľsky 😀 😀 😀

hmm zaujimavy napad 😀 😀 😀