Slúchadlá na beh
Ahojte s akymi sluchatkami sa vam dobre beha? Idealne nie moc drahymi? poslite aj link. a prosim ak potrebujete nabudit pred behom co si date ze z toho mate energiu ale netazi vas to v zaludku? cola? kava? banan? dik
Xiaomi Mi True Wireless Earbuds Basic 2 a odporucam zacat behat podla treningoveho planu pre zaciatocnikov
Ja behám s Airpodmi. Su odolné proti potu a dobre mi sedia. Inak ak začínaš - Runkeeper apka ma také nahovorene tréningy na 5 a 10 km. Celkom dobre sú - aby si to na začiatku neprepálila. A ja potrebujem hodinu pred behom niečo s obsahom cukru. Banán funguje fajn, alebo dobre ľahké jedlo s cestovinami alebo ryžou.
Ja sa narajkujem - Emco musli s miekom za tym kava s ovsenym miekom a o hodinu az dve idem behat. Joj a este magnezko, od kedy som sa dostala na 4-6 km denne tak ma do kopca zacali chytat krce v nohach, magnezko mi s tym pomaha.
Inak mne sa niekedy brutalne nechce a nic ma nenabudi, ale ja mam behanie v ramci ranneho spanku malej v kociku, takze musim ist ci sa mi chce ci nie, a uz ked som von tak uz to beha aj bez budica 😁
tentokrat som zacala bez appky, ale mam 10K runner v telefone, tiez odporucam pre zaciatocnika.
Sluchatka https://www.mistores.sk/produkt/xiaomi-haylou-g...
Ja síce nebehám , ale tieto sú určené aj na beh . Bežne s nimi ležím , robím jogu ....
Podľa mňa sú vynikajúce 🙂

@juliet86 podľa tvojich otázok usudzujem, že s behom chceš len začať. tak na začiatok si daj predovšetkým úplne kratučké trasy. čo sa týka jedla, káva nie je veľmi dobré riešenie, ani cola 🙂 banán je fajn, alebo nejaký jogurt s vločkami a teda aspoň tých 30-40 minút pred aktivitou, ideálne hodinka pred.... slúchadlá neporadím, nepoužívam.