icon

Smart hodinky na beh bez potreby nosenia telefónu

lylyjana
15. apr 2021

Ahojte, Neviete prosim poradit nejake inteligentne hodinky, ktore budu trackovat behanie (trasu, rychlost, mozno pulz) ale bez toho, aby clovek musel mat telefon so sebou?
Mozu byt panske alebo damske.
Vdaka!

hendikep
15. apr 2021

@lylyjana Garmin vivoactive, garmin instinct .. v podstate hociake garminy, aj ja mam jedny 🙂

lucik194
15. apr 2021

do kolko € chces obetovat ? lebo trackovat beh ti bude vacsina, ale treba rozpisat viac co od toho ocakavas...... lebo mozes kupis hodinky
ked chces len obycajne tak potom ti staci fit naramok za 30€, ked chces nieco poriadne tak rataj najmenej 200€

sivana09
15. apr 2021

@lylyjana ak mas len taketo bezne poziadavky, tak napriklad tieto ti budu vyhovovat

https://www.youtube.com/watch?v=GCe1SLmW2Cs
lylyjana
autor
15. apr 2021

@lucik194 cca tak do 150e a idealne, keby to malo aj velke cisla, aby na to dovidel a menu v slovencine/cestine. Ma to byt darcek a ten clovek s tym isto nebude telefonovat a asi ani platit. Cize ozaj nieco skor basic.

ninyart
15. apr 2021

@lylyjana mam garmin forrunner35. Velke cisla, netreba mat pri sebe mobil, dostupna i slovencina a i po 5 rokoch mi vydrzia na nabitie 1 mesiac pri kazdodennom pouzivani. Dostat ich uz za stovku.

sayonara15
15. apr 2021

Jednoznačne Garmin

lucik194
15. apr 2021

len s garmin sa nezmesti do 150e teda s vacsinou modelov....
ale pokial budes na vyske do 200e to iz viacere garmin vies kupit

vladimirenka
15. apr 2021

@lylyjana Ja mám aj s mamkou Samsung Galaxy Watch Active 2 a nevieme si ich vynachváliť. Sú drahšie, ale sú naozaj veľmi kvalitné a elegantné. Majú naozaj veľa funkcií - merajú tep, kroky, kilometre.
dokonca si môžeš nastaviť aj aké cvičenie vykonávaš a podľa toho ti merá aj počet spálených kalorií. Zobrazuje sa nich aj spánok - fázy spánku, hlboky, REM, prebudenie.
atd. Dá sa cez nich telefonovať, pokiaľ máš teda aj mobil značky Samsung.
Môžes si tam nastaviť ciele. A plniť ich. Môžeš do nich zapisaovať koľko si vypila vody, kofeínu.. A mnoho ďalších lepších vymežeností v nich je. A sú také naozaj nadčasové. Pokiaľ by som šla do hodinike, tak radšej by som zaplatila viac za kvalitu, či pre muža, alebo ženu, samozrejme ak by mi to moja penazenka dovolila.
Odporúčam, mám ich krátko, ale nesklamali zatiaľ.

hendikep
15. apr 2021

@lylyjana jednoducho musia mat GPS aby nemusel brat mobil, napadaju mi este xiaomi T-rex tie maju GPS ale aj ine smart funkcie a dlhu vydrz. A maju vojensku certifikaciu odolnosti, s xiaomi znackou som bola vzdy spokojna.

lylyjana
autor
16. apr 2021

super, dakujem krasne za vsetky tipy! ❤

angelika013
25. dec 2021

@lylyjana dobrý deň, aké ste si nakoniec vybrali?

lylyjana
autor
26. dec 2021

@angelika013 dobry den, nakoniec sme kupili tieto: Inteligentné hodinky Xiaomi Mi Watch (29339) čierne

mareri
Odpoveď bola odstránená