Smart hodinky na beh bez potreby nosenia telefónu
Ahojte, Neviete prosim poradit nejake inteligentne hodinky, ktore budu trackovat behanie (trasu, rychlost, mozno pulz) ale bez toho, aby clovek musel mat telefon so sebou?
Mozu byt panske alebo damske.
Vdaka!
do kolko € chces obetovat ? lebo trackovat beh ti bude vacsina, ale treba rozpisat viac co od toho ocakavas...... lebo mozes kupis hodinky
ked chces len obycajne tak potom ti staci fit naramok za 30€, ked chces nieco poriadne tak rataj najmenej 200€
@lylyjana ak mas len taketo bezne poziadavky, tak napriklad tieto ti budu vyhovovat
https://www.youtube.com/watch?v=GCe1SLmW2CsJednoznačne Garmin
len s garmin sa nezmesti do 150e teda s vacsinou modelov....
ale pokial budes na vyske do 200e to iz viacere garmin vies kupit
@lylyjana Ja mám aj s mamkou Samsung Galaxy Watch Active 2 a nevieme si ich vynachváliť. Sú drahšie, ale sú naozaj veľmi kvalitné a elegantné. Majú naozaj veľa funkcií - merajú tep, kroky, kilometre.
dokonca si môžeš nastaviť aj aké cvičenie vykonávaš a podľa toho ti merá aj počet spálených kalorií. Zobrazuje sa nich aj spánok - fázy spánku, hlboky, REM, prebudenie.
atd. Dá sa cez nich telefonovať, pokiaľ máš teda aj mobil značky Samsung.
Môžes si tam nastaviť ciele. A plniť ich. Môžeš do nich zapisaovať koľko si vypila vody, kofeínu.. A mnoho ďalších lepších vymežeností v nich je. A sú také naozaj nadčasové. Pokiaľ by som šla do hodinike, tak radšej by som zaplatila viac za kvalitu, či pre muža, alebo ženu, samozrejme ak by mi to moja penazenka dovolila.
Odporúčam, mám ich krátko, ale nesklamali zatiaľ.
super, dakujem krasne za vsetky tipy! ❤
@lylyjana dobrý deň, aké ste si nakoniec vybrali?
@angelika013 dobry den, nakoniec sme kupili tieto: Inteligentné hodinky Xiaomi Mi Watch (29339) čierne

@lylyjana Garmin vivoactive, garmin instinct .. v podstate hociake garminy, aj ja mam jedny 🙂