Smejko a Tanculienka - vek
Baby koľko majú rokov partneri smejko a tanculienka? Nikde to neviem nájsť, syn o nich robí projekt na hudobnú výchovu prosiiiim o pomoc ďakujem
Tanculienka je ročník 89 takže bude mať 33 budúci rok, smejko je myslím mladší ale presne neviem
Ale zdá sa mi že nejaký 1-2roky nie je to veľký rozdiel
ja by som im skusila napisat na fb alebo na ig, normalne vysvetlila o co ide a mas zarucene info
Predpokladám, že 29. Marek chodil zhodou okolností na rovnaké gymnázium ako ja a bol o dva roky starší.
ak by niekoho zaujimalo aj mimo projektu 🙂
Kováč Marek 07.01.1992
Kováčová Petra 12.06.1989
(K takýmto údajom sa dostanete ľahko, nás to učili na škole 🙂 )
@zuzik1822 nemyslim,skor cez nejake registre. Predpokladam,ze maju zalozenu firmu.pripadne zmluvy,ktore su verejne,ked vystupuju napr. pre obec. Aj cez nehutelnosti - kataster by sa to dalo zistit.
@christie11 áno, cez kataster zistite o každom všetko. Na jednu stranu chápem ze je to verejne no na druhu sú tam fakt vseliake možné údaje ktoré dokazu ľudia zneužiť. Ja si napríklad aj preto dávam pozor čo vešám na net a aké info mám prístupné. Stačí ze na fb máte meno priezvisko a obec v ktorej bývate a každý už môže zistiť kde bývate a môže dôjsť na návštevu… tak len pre info žienky, chráňte si údaje na nete 🙂

Už som to hľadala dávnejšie, lebo ma to zaujímalo a nikde som nenašla 🤷