icon

Smer/Hlas

14. sep 2023

Ahoj, touto diskusiou nechcem vyvolať hádku, ale voľby sa blížia...
Zaujíma ma, kvôli čomu sa niekto rozhodne dať hlas jednej z týchto strán? Veríte, že tentoraz už splnia sľuby? Na rozdiel od ich predošlých 12 rokov vládnutia? Čo konkrétne urobili dobre? V čom pomohli?

Strana
la_dolce_vita
14. sep 2023

Verit sa im neda, ale to asi nikomu. Ludom staci, ze si hovoria socialni demokrati. A vraj je to najmensie zlo. Mne sa len rozum zastavuje..

lucia851
14. sep 2023

Ja budem voliť smer kvôli tomu že aj môj manžel aj rodina ich podporujú

autor
14. sep 2023

@lucia851 To je jediný dôvod prečo im das svoj hlas?

dskjhfdlkdjhl
14. sep 2023

@lucia851 to je zaujimavy dovod, hodny dospeleho cloveka😉

la_dolce_vita
14. sep 2023

Co povie manzel a rodina, to je svate 🙂)

viestta
14. sep 2023

@lucia851 ty nemas vlastny nazor?

dskjhfdlkdjhl
14. sep 2023

@viestta vydate zeny nepotrebuju vlastny nazor, to nevies?

tehotna40
14. sep 2023

@lucia851 prepáč toto mi príde taka odpoveď ako keby si bola nesvojprávna.

A co sa týka hlasu, Pelegriny je podľa mňa prezliekac kabátov ako sa mu zachce, kde sa mu hodí.

A co sa týka smeru, ľudia si myslia, ze sa poučili zo svojich chýb. A keď teraz videli, že niekto vie vládnuť aj horšie ako smer , tak je smer pre nich to menšie zlo. A veľa ľudí ich pojde voliť len preto, aby vyšachovali PS.

Ja osobne ešte niesom 100 percent rozhodnutá, koho pôjdem voliť, nakoľko ľudia, s ktorými sa zhodujem v názoroch, sú na kandidátkach pre mňa neprijateľných strán.

viestta
14. sep 2023

@dskjhfdlkdjhl jaj, na to som zabudla, ze vydajom sa mnoho veci meni. Aj volebne preferencie 😅

dskjhfdlkdjhl
14. sep 2023

@viestta dokonca sa u mnohych aj ten chlap po svadbe zmeni😉

gta5man
14. sep 2023

Už to tu bolo spomenuté. Tie SD strany sú stabilné. Ani jediný politik, starosta, župan nesplní čo sľubuje. Ide len o to že ak títo zostavia vládu, tak bude pokoj a kľud. Jakmile je vo vláde niekto iní tak sa dejú všelijaké cirkusy, padne vláda a podobne. Lebo spätne 15-20 rokov si spomente že ak vládli SAS, OLANO, Radičovej vláda ešte skôr a pod. Čo sa dialo? Vždy to spadlo. Sociálni demokrati vždy dovládli. A niektorí si sami robia hanbu. Potom čo Matovič išiel s tými ampliónmi na aute len nahneval ludí. Buď mu nadávajú za to alebo si zneho robia srandu.

silvena
14. sep 2023

Ja len nepochopim kto ich pojde volit,ved clovek ked ma trocha zdraveho rozumu to neurobi,aaaale to nieco take ako ked bol Meciar 🤮

la_dolce_vita
14. sep 2023

@silvena tiez nechapem, ale poznam takych. Su si skalopevne isti svojou pravdou a nazorom, ostatnych maju za hlupakov. Tu je zbytocna debata, bohuzial sa to tyka aj mne velmi blizkych ludi :(

viestta
14. sep 2023

@silvena Fico je Meciar v mladsom prevedeni, Cim je starsi, tym vac sa podoba na svojho velkeho ucitela. Retorikou a aj politikou.

vroni
14. sep 2023

Ja zase nerozumiem, načo je dobre sa to dookola pýtať. Ti, ktorí ich voliť chcú, im to hodia, nech sa deje čokoľvek, ti, ktorí ich voliť nechcú, ich pochopiť nemôžu a nechcú, tak o čo ide? Zbytočná diskusia.

autor
14. sep 2023

@gta5man ale preto im dat hlas "lebo bude kluď a dovladnu" ?? Ale čo spravili pre ľudí? Pre stat?
Dzurinda: Nato a EU
Radicova: umožnila pracovať ľudom na invalidných dôchodkoch
Matovic: aspon konecne vyraznejsie zvysil dochhodky
Smer ?? ani dialnica este nie je

autor
14. sep 2023

@vroni ja sa nesnazim nikoho prehovorit ani urazit. Chela by som to pochopit co na nich vidia, preco sa tak rozhodli.
Mozu presvedcit oni mna

lucia851
14. sep 2023

@tehotna40 určite nepôjdem voliť PS

viestta
14. sep 2023

Autor, dialnicu z BA do KE uz mame, Sice cez Budapest, sice nebola v 2014 (ci kedy to malo byt) ale uz je

annm81
14. sep 2023

Chápem, že sú ľudia, čo nesledujú celospoločenské dianie a tak na nich kecy Smeru z minulosti mohli účinkovať. Dnešný Smer (a Fico obzvlášť) už ale nie sú stranou akou bývali pred pár rokmi. Stali sa z nich extrémisti. Kým v minulosti ich volili ľudia bez prehľadu, ktorí nepostrehli veci ako napr. že Fico v jednu chvíľu hromží na EÚ, aby v zápätí pred tou istou EÚ zrazil opätky, že slovne podporuje chudobu a bežných ľudí, aby súčasne zabránil študentom, matkám na materskej či dôchodcom pracovať a celú dobu podporoval oligarchov, tak dnes ich volia len ľudia, ktorí v sebe majú čistú nenávisť - mentálni potomkovia gardistov.

jj298
Autor odpoveď zmazal
nanulka24
14. sep 2023

Nevolím Sd strany ale chápem ľudí čo ich volia. Pretože nikto ti nedá toľko, koľko ti Fico s Pellem sľúbia

la_dolce_vita
14. sep 2023

Smer vie, co chcu jednoduchsi ludia pocut a coho sa boja. Maju vyraznu osobnost na cele, ktora ma dar reci. Ukrajina, utecenci, banky.. atd atd. Ludia aj zabudaju. Mna az uraza, za akycj blbcov nas ti politici maju.

jj298
Odpoveď bola odstránená
jana_eyre_2
14. sep 2023

Nepôjdem voliť ani smer, ani hlas, ale musím povedat, že ak vybrať z týchto dvoch strán tak určite radšej hlas.. radšej ani nenapíšem koho voliť budem, hoci sa tým netajím - z toho by tu niektorých porazilo 🤪

nevravím že s hlasom súhlasím, avsak určite to je menej extrémna strana ako smer.. naozaj, fakt vôbec nerozumiem ako môžu mať takú extrémnu amneziu voliči smeru.. ako môžu prehliadať všetky kauzy, všetky ukazovatele s kým paktuju, ako môžu toto ospravedlňovať a iným stranám podsúvať hlúposti.. naozaj netuším ako môžu ľudia veriť tomu ubohemu a arogantnemu klamárovi a jeho posluhovacom..

viestta
14. sep 2023

@jj298 ja som citala plagat SaS kde mali celkom presne vymenovane body, co sa tykaju zrovnopravnenia zien v ramci spolocnosti, zamestnanosti a aj podporu zien ako matiek. Lenze na to aby si to clovek precital potrebuje cas. Blbe heslo o 3 slovach pisane polmerovymi pismenami si precita kazdy. A malokto si da robotu aby precital aj volebny program. Viem, volebny program su len tezy, na to aby ich aj naplnili nestaci sa dostat do parlamentu alebo vlady, ale "Urobime poriadok" je uderne, ze nikde sa nedocitas ako ten poriadok spravit chcu a kde na to vezmu peniaze uz nie.

la_dolce_vita
14. sep 2023

@viestta staci, ze ludia si zasluzia istoty, no nie? 🙂)... a ze kradli? No a co, vraj je to ludske a vsade vo svete, to clovek ani nevie, ako na to argumentovat..

autor
14. sep 2023

@la_dolce_vita istoty ze sa bude dalej kradnut a na ludi s..t

petronelag
14. sep 2023

@jana_eyre_2 Keď v minulých voľbách Oľano získalo takú podporu a potom sa videlo, čoho je Matovič schopný, tak každý hovoril, že ich nevolil, lebo sa hanbili, že dali hlas takej strane.

vroni
14. sep 2023

@autorka, ja nevravím, ze sa ich snažíš uraziť. Len konštatujem, ze voliči týchto strán majú svoj pohľad a svoju pravdu, iným nepochopiteľnu. A tak ako oni nechápu, ako môže niekto voliť niečo iné ako Smer/Hlas, ostatní nechápu, ako ich niekto voliť môže.

Strana