Smrť Ozzyho Osbourna: Ako vás zasiahla táto správa?
Zasiahla Vás jeho smrť?
Nie
Nie, každého to čaká.
Pri jeho štýle života je vlastne maly zázrak že sa dožil taký vek
@anonym_autor nie, tak ako ani smrť Jacksona, či Žbirku ani kráľovnej Alžbety.
Vobec, ved vyzeral ako mrtvola..
Nie. Preco by malo.
O tejto celebrite som popravde vela nevedela, nepoznam jeho hudbu, len som registrovala, ze je nejako mimo. Takze nie, nezasiahla ma nijako....
@anonym_autor bol to pre mňa oznam,nič viac
O tejto celebrite som popravde vela nevedela, nepoznam jeho hudbu, len som registrovala, ze je nejako mimo. Takze nie, nezasiahla ma nijako....
@tenerifka mal byť z čoho, to čo on bral by druhého zabilo
svojim sposobom trochu ano tym ze jeho hudba bola sucastou mojho zivota. mam s tym spojene iste spomienky zazitky ....
ale tak mna vzdy zamrzi nieci odchod uz len z toho hladiska ze tu vzdy zostanu ludia ktorym ten clovek bude chybat. vsak nebol len metalovou hviezdou. bol aj clovek, tatko sused kamos manzel brat ... je jedno o aku osobu ide ci sportovec, spevak, herec, sused, kolega spoluziak ...
na druhej strane pre neho to uz muselo byt vykupenim. nie je to lahka choroba (aj ked asi si ju privodil aj sam svojim sposobom zivota a je fakt zazrak ze tolko vydrzal.)
tazko tu pochodis na mamickovskom fore. kto nebol fanusikom alebo kto proste zije v inej bubline tazko s tebou popise o nejakej strate niekoho koho vobec nepoznal.
a preco vlastne anonymna tema a anonymne odpovede. pre boha to uz fakt nemoze clovek napisat za seba sameho ani takuto vec?
Ja som mala aj mam jeho hudbu rada, ale preco by ma mala zasahovat jeho smrt? Kazdy raz zomrieme.
Nie
@anonym_autor za mňa to bol velmi zaujímavý človek s výnimočným zjavom a s úžasným hlasom❤️....... niektoré jeho piesne mám v ❤️.
Ich show som pozerala a ukázala sa v normálnom svetle.
Pri jeho úmrtí som si tiež povedala, že akého pekného veku sa dožil, na to akým životom žil....
.... Princ temnoty....
Nie... prečo mala by?
Nie len som sa čudovala, že ešte zvládol koncert a potom si umrie 😁
ano. bolo mi z toho smutno. je to akokeby koniec jednej ery plnej dobrej hudby. hudby ked sa s melodiou a gitarami aj hrali. ked show bola fakt zažitok.
a k tomu čo všetko zvladol ma pekny prispevok sciencer.v
ake mutacie na genoch mal
@anonym_autor ešte si napätam dávnejšie ako som vravela môjmu muzovi, že na jeho koncert sa lístky vypredali do nejakých 14-15minut....
Mal zdravotné problémy a taký koncert, takže to tak malo asi aj byť...
ano. bolo mi z toho smutno. je to akokeby koniec jednej ery plnej dobrej hudby. hudby ked sa s melodiou a gitarami aj hrali. ked show bola fakt zažitok.
a k tomu čo všetko zvladol ma pekny prispevok sciencer.v
ake mutacie na genoch mal
@amonet Podobne ako pises. Neuznavam jeho excesy: drogy,alkohol,nevery. Prilis burlivy zivot. Ale svet prisiel o velikana - bol to jedinecny talent. Aj mne je smutno z toho. Navyse,az po jeho smrti som si vsimla vo videach, ze cim bol starsi - tym bol krajsi. On bol vlastne od tej 50+ krasny chlap.
Nie. Obľuboval strieľať do mačiek, odkusol hlavu netopierovi… za mňa chorý človek
@anonym_autor ešte si napätam dávnejšie ako som vravela môjmu muzovi, že na jeho koncert sa lístky vypredali do nejakých 14-15minut....
@brendaa Ano, zaciatkom roka 2026 ma byt tento koncert v kinach. Idem !!!
@brendaa hej 40 000 vstupeniek do 16 minut bolo prec. preto nakoniec suhlasili s priamim prenosom posunutym o dve hodky tusim a ten sledovalo niekolko milionv divakov.
Nie. Obľuboval strieľať do mačiek, odkusol hlavu netopierovi… za mňa chorý človek
@nicoletta98 netopier bol mrtvy a nevedel ze je zivy. myslel si ze mu hodili umeleho na podium. fical na drogach vobec mu to neprislo v tej chvili ze je ozajstny.
@nicoletta98 netopier bol mrtvy a nevedel ze je zivy. myslel si ze mu hodili umeleho na podium. fical na drogach vobec mu to neprislo v tej chvili ze je ozajstny.
@pralinka25 a to ho ospravedlňuje? Že bral drogy? 🤣
@nicoletta98 nemam pocit zeby ho ospravedlnovala, iba ti vysvetlila situaciu
@amonet Podobne ako pises. Neuznavam jeho excesy: drogy,alkohol,nevery. Prilis burlivy zivot. Ale svet prisiel o velikana - bol to jedinecny talent. Aj mne je smutno z toho. Navyse,az po jeho smrti som si vsimla vo videach, ze cim bol starsi - tym bol krajsi. On bol vlastne od tej 50+ krasny chlap.
@anonym_autor tak zas povedzme si ze asi kazda rockova star od elvisa az po 90 roky zila taky zivot. ktora nie. a aj napriek tomu ze boli prakticky nonstop mimo dokazali stvorit historiu hudby z ktorej dodnes cerpaju dnesni pseudoumelci.
@nicoletta98 nie ale pisem ze on proste netusil ze je skutocny byt mrtvy v tom case. hodil mu ho nejaky fanusik na podium.
(P.S. sama som s muzom jedneho netopiera zachranovala. takze nie neospravedlnujem ublizovanie zvieratam ale vysvetlila som ako to bolo)
@anonym_autor tak zas povedzme si ze asi kazda rockova star od elvisa az po 90 roky zila taky zivot. ktora nie. a aj napriek tomu ze boli prakticky nonstop mimo dokazali stvorit historiu hudby z ktorej dodnes cerpaju dnesni pseudoumelci.
@pralinka25 a zas kolko pseudoumelcov nefici na drogach? a ani nedokaze tvorit hudbu čo meni hudobny svet
@anonym_autor pes mi kvôli tomu vôbec nechce jesť

@anonym_autor nie