icon

Snár, výklad snov

23. aug 2023

Dobrý deň, chcem sa opýtať na snár/výklad snov.
Každý sen by mal niečo znamenať, veríte tomu ? Stalo sa vám už že sa vám niečo snívalo a to čo je vo výklade snov sa vám aj splnilo ?

Dlhodobo sa mi sníva že mi padajú zuby, tieto sny sú veľmi reálne. Vo výklade snov k padajúcim zubom je : dozvieš sa že niekto zomrel.

Dnes do rána sa mi snívalo že som bola odsúdená, vo väzení a padali mi zuby.
Vo výklade snov je že odsúdený znamená: zažiješ veľké útrapy / utrpenie + teda padajúce zuby : dozvieš za že niekto zomrel. Sen bol neskutočne živý a ja na to neviem prestať myslieť.

marianarem
23. aug 2023

Vykladom podla snara velmi neverim. Aspon u mna je to tak, ze prostrednictvom snov dostavam spravy z podvedomia o tom, ako sa citim, co si prajem, co ma trapi a podobne.
Cize mna napadaju otazky - necitis sa nejakym sposobom uvaznena v nejakej oblasti svojho zivota? Necitis sa bezmocna, bezzuba? Resp. co v tebe evokuje vypadavanie zubov, aky pocit z toho mas a co by to pre teba znamenalo, ak by ti naozaj vypadali?
Ja som sa zacala zaoberat lustenim svojich snov, ked sa mi na VS opakovane snivalo, ze ma nahanaju fasisti alebo teroristi. Boli to velmi neprijemne sny, tak som si ich zacala zapisovat. Postupne, ako som si ich citala, sa mi nejako podarilo odhalit, ze ide o strach z buducnosti. Koncila som VS a bala som sa, ako to zvladnem dalej. Buducnost bola to, co ma vtedy pomyselne nahanalo, uz takmer dohanalo. No a ako som si to takto zvedomila, tak tie sny prestali, podvedomie asi videlo, ze sprava odovzdana.

vanilkovazmrzka
23. aug 2023

Nedava velmi zmysel, ze podla snu by si mala vediet, co sa stane. Co si vestica? Este aj tie, co su vestice, su len podvodnicky a manipulatorky 🙂

Sen skor odzrkadluje to, co si videla, zazila, a podvedomie to spracovava.

Inak o padajucich, kyvajucich, inak nefungujucich zuboch sa sniva aj mne, vzdy som rano stastna, ze mam vsetky zuby a su v poriadku a krasne 😄😄😄 a kolko ludi okolo mna v tie chvile zomrelo? Nula. V tvojom pripade si sa o kolkych mrtvych dozvedela? Tipnem si, ze nula.

vanilkovazmrzka
23. aug 2023

Inak tuto sa obcas pozriem, aj ked to beriem s rezervou, lebo tam su tie vyznamy popisane skor prave vzhladom na tu psychiku… teda nic moc tie zuby 😅 www.zverokruh.sk/snar/zuby-zub/

deti95060810
23. aug 2023

mne sa sny plnia, lenže ja nepoužívam ani snár...poznám význam niekotrých snov...
áno, to čo si napísala ohľadom zubov je pravda - niekto zomrie....ak bol zub vpredu - blízky príbuzný - ak zuby boli vzadu - tak niekto z veľmi ďalekej rodiny...
sen sa nesplní hneď - trvá to 3-6 týždňov.

vanilkovazmrzka
23. aug 2023

@deti95060810 netrep ;) keby mali pre sny umierat ludia, a jej sa to sniva dlhodobo, uz by podla tvojej logiky mala mat mrtvu celu rodinu.

zuwa78
23. aug 2023

Snar spada pod okultizmus!
Je to dielo diabla.....ruky od toho preč...
1.prikazanie-nebudes mat inych Bohov okrem mňa aby si sa im klaňal.....klanas sa Bohu či diablovi?.....veris snaru mas nulovu dôveru k Bohu......dvom panom sa neda služit......

sisi2212
10. feb 2024

@deti95060810 ahoj, vedela by si mi poradit s vykladom snu? Snivalo sa mi ze som dostala od manzel nove auto, cerveneho fiata 500, prvykrat som s nim isla a hlasili v radiu premnozene medvedov, aj som nejakych po ceste videla a zrazu ma jeden zacal nahanat, nakoniec som mu usla a sla som potom domov inou cestou, aby som ich uz nestretla, ďakujem

zimajetu
9. mar 2025

@vanilkovazmrzka - ja osobne som poznala jednu pani vešticu a pre vašu informáciu bola to top veštica a robila to zdarma ani peniaze nikdy nepýtala a to ju každý poznal a ja som bola svedkom pri tom ako vedela z oči citát ruky vedela proste mala dar ak sa niekomu niečo snívalo vedela aj to vedela kedy zomre ale nikdy to nepovedala vedela skratka budúcnosť neboli sociálne sieti nič a ani tejto modernej technológie nevie absolútne nič
onej sa tak rozšírilo že chodili kunej všetci aj ako sa hovorilo veľké zvirata politiky za ňou chodili keď ležala v nemocnici primárke veštili úplne všetko vedela aj o terorizmus videla presne detail kde sa čo ma stáť to sa aj stalo dvojičky Nemecku na vianočne trhy keď sa stalo terorizmus doteraz nechápem ako taká milá pani mohla mat taký obrovsky dar z kávy vedela sny vedela obrázky ruky keď ste povedali jej sen povedala vám čo to všetko znamená vedela kto vyhrá voľby vedela kto budú majstri futbale nikdy sa nepýtala otázky alebo nejaké triky oblbovanie jednoducho sa sústredila na vás a pozrela sa na vás a už to išlo rúk z kávy sny atď. atď. neuveriteľne a to dlhé roky robila zdarma ani korunu nechcela každému pomáhala viem že dva roky jej dcéra už povedala že nech to už nerobí a sľúbila jej to teraz to bude tretí rok definitívne už prestala veštiť pre mňa osobne ako najlepšia osobnosť skromná žena ktorá veľa ľudom pomohla a ja som svedok toho a aj viacerý ľudia jej ďakujú keď ju stretnú ľudia tak sa pochvália z rodinkou vidíš tuto tak tato pani mi povedala že budeme mat deti a ja som sa sníma tiež tešila keď sme sa išli poprechádzať si hovorím jej škoda vášho daru že ste ukončili len chcem všetkým povedať to čo povedala ta pani jasnovidka ak máš dar nerob to pre peniaze a ti ostanú ktorý zarába na nevinných ľudí je úbohosť na diaľku online hovoriť vešticou nemať s nou osobný očný kontakt a posielať fotku veštice otázka znie kam ta vaša fotka ostatne na aké ďalšie účely čo s ňou ďalej? či vôbec uvažujú ti ľudia ktorí naozaj chcú vedieť o svojej budúcnosti posielať otázky tom čo vás caka ako to robia je mi ľúto to je biznis na zaver chcem napísať to neje rozprávka a ani výmysel ale skutočnosť a realita ktorú som poznávala a ja som šťastná že a ja som bola súčasťou ktoré sa mi všetko vyplnilo pekný deň vám želám

vanilkovazmrzka
10. mar 2025

@zimajetu zvladla som asi 5 riadkov. Skus sa skamaratit a interpunkciou, mozno to bude potom niekto citat.

zuwa78
11. mar 2025

@zimajetu poviem ti v kocke a v skratke: bola si svedkom ako cez ňu manipuluje diabol ľudí...

zimajetu
11. mar 2025

@zuwa78 -
vanilkovazmrzka
nepoznám nesúdim neveríte tak nikto vám nekáže aby ste písali že manipuluje diabol vy by ste nemali ani odvahu sa stretnúť vešticou lebo samej sebe neveríte

zuwa78
12. mar 2025

@zimajetu nemyl sa....to mi kazalo svedomie napísať.....a ja vesticu diablovu neviestku nepotrebujem....ja mam Boha.....

zimajetu
16. mar 2025

@zuwa78 - oka je to vás názor ja viem tiež svoje a nikoho nebudem presvedčiť kto tu pani poznal vie mala dar takže nechce sa diskutovať milujem pozitívnych ľudí a ďalej si domyslite krásny večer vám prajem