Sníval sa mi viac než len živý sen
Ahojte, verím v duchovno v rôznych formách a sama mám nejaké skúsenosti kedy som bola svedkom niečoho paranormálneho. Tieto javy ma nedesia, doteraz mi nijako neublížili. Avšak túto noc sa mi stalo niečo desivé. Sníval sa mi takýto sen - bola som v nejakej budove, šla som po strmých drevených schodoch na poschodie. Keď som bola skoro hore schody sa začali triasť a padli, ja som ostala visieť za ruky a kričala som o pomoc. Napriek tomu, že v dome bola rodina, nikto ma nepočul. Keď som takmer spadla niekto zrazu tie schody zdvihol a vrátil na miesto...zišla som dole a šla som do inej miestnosti. Ako som kráčala zrazu mi ,,ochrnula" celá pravá noha, nemohla som stáť a veľmi ma bolela. Spadla som na zem. Keď som sa pokúšala postaviť začalo mi tou nohou trhať do boku a zrazu ma niečo neviditeľné zdvihlo do vzduchu, na ležato. Zrazu som pocítila veľkú bolesť na stehne a videla som ako sa mi doň zaborili neviditeľné prsty/drápy. Schmatlo ma to za stehno a koniec nohy a vzduchom ma to násilne ťahalo preč. Snažila som sa kričať ale vyšiel zo mňa len priškrtený hlások - ,,mňa niečo ťahá preč". Na túto vetu som sa v strachu zobudila a počula som samú seba ako tú vetu hovorím aj naživo (zo sna). Normálne by som si povedala, že som mala len zlý sen avšak bola som tak vystrašená, že som vzala môj EMF (merač magnetického poľa) a spustila som ho. Hodnoty pri mojej posteli vystrelili neskutočne rýchlo hore, nad hranicu. Až po niekoľkých minútach sa hodnota upravila na normál. Zároveň som cítila niečo veľmi negatívne. Neviem ako si to mám celé vysvetliť. Mám pocit akoby si pre mňa ,,niekto" prišiel a chcel ma sťiahnuť so sebou. Veľmi negatívny zážitok. Máte niekto podobnú skúsenosť? Neviete čo sa to udialo? Ďakujem za každé úprimné vysvetlenie/objasnenie/radu.
@winchester11 nezahravaj sa s duchovnom.....prestanú aj sny.
@terezka1947 to ani nerobím veru, ono si ma to občas vyhľadá samé, ja o tom len viem ale nerýpem sa v tom, mám voči tomu rešpekt. Bežne sa mi takéto sny nesnívajú alebo to neriešim ale toto bol pocitovo extrém 🙈
@dominikamacakova To musí byť hrozný pocit keď sa to opakuje, som rada, že vám na to pomáha nejesť neskôr ako po 19. Ja dúfam, že som to zažila iba raz a naposledy :D
@winchester11 píšeš,že si bola súčasťou niečoho paranormálneho,nebojís sa,atď.
Nechaj túto oblasť tak. Neries magnetické polia,atď.
Nechoď do tých oblastí,zahravas sa s duchovnom.
Nazad sa ide ťažko.
@terezka1947 zažila som, v jednom starom dome, preto mám aj ten merač, pomohol mi napríklad v záhrade odhaliť geopatogénne zóny keď sa nedarilo stromom. Čiže bola som súčasťou ale nie dobrovoľne. Báť sa nebojím, moja babka vždy vravievala, že mŕtvy neublížia, živý vedia byť horší. Ale ďakujem za radu, niekedy je naozaj lepšie proste neriešiť 🙂
@winchester11 mŕtvi neublížia...zahravas sa s horším.
@winchester11 áno. Nebudem ani opisovať, snažím sa ich vytesniť, nie zaoberať sa nimi. Na žiadne duchovno neverím. Napriek tomu mávam veľmi hnusné sny. Našťastie len veľmi zriedkavo, možno tak raz za rok, možno ani to nie.
Ja som narazila na YT na videa, ktore sa zaoberaju problemami roznych ludi najma v ramci spanku. Hovoria, ze nech sa to javi ako neskutocne, v pre nas neviditelnom svete existuje cely ocean zivota a nektore entity vyuzivaju zivotnu energiu ludi k svojej existencii. Aj ked existuje velke mnozstvo ludi, ktori su vystaveni roznym negativnym pocitom a strachom, su aj ludia ktorych sa tieto paranormalne veci nedotykaju. Ako som z relacii pochopila, uchraneni pred neviditelnym negativnym posobenim su najma ludia, ktori idu po duchovnej ceste smerom k Bohu a laske. Nejedna sa o ludi, ktori si chodia iba plnit nabozensku povinnost napr. pravidelnou navstevou kostola, ale o ludi, ktori sa uprimne snazia zit v laske k ludom a duchovnemu svetu. Kto chce, nech veri alebo neveri v Boha a duchovny svet, kazdy ma svobodnu volbu. Ja by som odporucila pred spanim a hocikedy pocas budenia sa pokusit sa uprimnou motlitbou akoby negovat tie neprijemne, negativne pocity a strachy.
@roja01 To je zaujímavé, ďakujem 🙂

Aj mne sa snívajú takéto sny, napríklad že idem po strmých schodoch a oni padajú, lenže odkedy mám deti tak som na tých schodoch aj s deťmi a sme príšerne vysoko, pod nami je voda, deti držím za ruky, šmýkajú sa, takže sny sú ešte brutalnešie. O ťahaní a bolesti viem tiež svoje. Často sa mi sníva, že ma hryzie had, alebo ma niečo škriabe, ťahá... Napríklad medveď, tiger. Bolesť je skutočná. Brrr... Ale sníva sa mi iba keď sa večer najem, preto jem max o 19:00 lebo tie sny sú hrozné.