So psíkom chcem prestúpiť k inému veterinárovi
Zdravicko, mám otázku…keď chcem prestúpiť so Psikom k inému veterinarovi tak ma starému povedať o tom, že odchádzam od neho (som nespokojná s ním) alebo skratka už neprísť? Ďalšia vec…keď chcem zrušiť termín operácie psa tak za to aj niečo platim ako pokutu, že som to zrušila ? Ďakujem
Nič nikomu nehlásiš, že ideš inému veterinárovi. Ak máš naplánovanú operáciu u veterinára, tak treba čím skôr zatelefonovať, že to rušíš.
Neviem s tym platenim, ale zrusenie operacie by nemal byt problem. A nemusis mu nic hovorit, jednoducho zacni chodit k druhemu.
Ved mu zavolaj. Ci ako to chces riesit? Ze neprides na operaciu a on nech si domysli? Nezaberaj termin inemu.
@beata_k jasne, že o zrušení operácie mu zavolám…mňa zaujímalo či sa platí daka veľká pokuta…
Vacsinou sa neplati nejaka pokuta za to. Ale je dobre informovat veterinata cim skor, na terminy sa niekedy caka, tak nech sa vedia zariadit...
Nemyslim, ze za zrusenie sa plati, zavolaj, ze si si to rozmyslela, nech si tam mozu dat niekoho ineho

K veterinárovi môžeš chodiť aj každý deň k inému a nemusíš nikomu nič oznamovať.
Poplatok za zrušenie termínu operácie- to si pozri či má také niečo v cenníku. Ale ak sa nechceš dostaviť-informuj ho, čím skôr.