icon

Som mizantrop alebo len introvert?

6. apr 2024

Ahojte,cítim sa odlišné od iných mamičiek.Akosi si nemám s kým čo povedať a všade chodím sama ,žiadne kamky a..vyhovuje mi to.Max niekoho z rodiny vezmem do sebou.Ci na prechádzku,zmrzku,všade.Ludom neverím a naviac.niekedy. sa mi niektorí známi prestanú aj zdraviť a podPritom ja sa snažím s každým slušne a s úctou,nie povrchne.Potom za to sa hnevám na ľudí,že neplnia moje očakávania a hnevám sa vlastne...Kamky moc nemám a keď aj nejaká sa nájde,tak nemám vlastne až tak veľmi chuť sa kamosit..

bublinka1426
6. apr 2024

takych je vela

vyrovnanaosoba
6. apr 2024

Netreba robiť nič nasilu.

deti95060810
6. apr 2024

introvert...
poznám takých čo akože majú kámošov na každom kroku - len akých kámošov...😉

autor
6. apr 2024

Ďakujem Vám

babkaland
6. apr 2024

Keď sa na nikoho nedá spolahnúť tak už človeka prestane baviť že nikto nikdy nemá čas, každý sa len vyhovára, a potom idem sám aj keď som extrovert. Známi a kamoši sú len formálne. A keď chceme dať dokopy akciu tak idú všemožné výhovorky. To človeka omrzí a ide radšej sám. Koho baví neustále čakať na niekoho, prehovárať ho, atď.

mk1111111111
7. apr 2024

Nechces sa s nikym kontaktovat a kamaratit a potom Ti nevyhovuje, ze sa od Teba ludia odtahuju. No, neviiem, co vlastne chces, priatelstva a znamosti sa nevytvoria tak, ze sa budes ludom venovat len vtedy, ked sa tebe akurat chce. Darmo ocakavas, ze ja mam teraz naladu, tak sa mi venujte a teraz nie, tak mi dajte pokoj a len ma pozdravte. Tak to nefunguje.

sinusoida
7. apr 2024

To je OK, mňa veľa ľudí okolo mňa tiež unavuje, mám rada kľud, ticho...a nie samé kamošky.