Som mizantrop alebo len introvert?
Ahojte,cítim sa odlišné od iných mamičiek.Akosi si nemám s kým čo povedať a všade chodím sama ,žiadne kamky a..vyhovuje mi to.Max niekoho z rodiny vezmem do sebou.Ci na prechádzku,zmrzku,všade.Ludom neverím a naviac.niekedy. sa mi niektorí známi prestanú aj zdraviť a podPritom ja sa snažím s každým slušne a s úctou,nie povrchne.Potom za to sa hnevám na ľudí,že neplnia moje očakávania a hnevám sa vlastne...Kamky moc nemám a keď aj nejaká sa nájde,tak nemám vlastne až tak veľmi chuť sa kamosit..
Netreba robiť nič nasilu.
introvert...
poznám takých čo akože majú kámošov na každom kroku - len akých kámošov...😉
Ďakujem Vám
Keď sa na nikoho nedá spolahnúť tak už človeka prestane baviť že nikto nikdy nemá čas, každý sa len vyhovára, a potom idem sám aj keď som extrovert. Známi a kamoši sú len formálne. A keď chceme dať dokopy akciu tak idú všemožné výhovorky. To človeka omrzí a ide radšej sám. Koho baví neustále čakať na niekoho, prehovárať ho, atď.
Nechces sa s nikym kontaktovat a kamaratit a potom Ti nevyhovuje, ze sa od Teba ludia odtahuju. No, neviiem, co vlastne chces, priatelstva a znamosti sa nevytvoria tak, ze sa budes ludom venovat len vtedy, ked sa tebe akurat chce. Darmo ocakavas, ze ja mam teraz naladu, tak sa mi venujte a teraz nie, tak mi dajte pokoj a len ma pozdravte. Tak to nefunguje.
To je OK, mňa veľa ľudí okolo mňa tiež unavuje, mám rada kľud, ticho...a nie samé kamošky.

takych je vela