icon

Som podľa vás až taká nízka?

alexinka33
20. aug 2016

Ahojte meriam 158 cm som naozaj až taká mala,? Všetci ma stále berú ako decko a jedna známa mi povedala ze ked šoférujem potrebujem špeciálne auto lebo dom taká mala ze ma ani nevidno, veď su aj menšie ako ja, mam zo seba komplexy

dominika6
20. aug 2016

@alexinka33
Malá vrtká - dobre ....
varí...

alexinka33
autor
20. aug 2016

Takze na ženu 158 je ozaj tak malo ?

alexinka33
autor
20. aug 2016

A ani variť neviem

mandy29
20. aug 2016

Ja mam tiez 158cm a v pohode ;)

tyelde
20. aug 2016

To je úplne bežná výška, neviem čo riešia 🙂

sissy27
20. aug 2016

@alexinka33 mám 157cm, šoférujem úplne normálne autá, a celkovo sa mi žije úplne v pohode...
Madonna má 156cm, Kylie Minogue tiež, a pozri, kam to dotiahli 😉 Ariana Grande dokonca len 153cm a tiež nevyzerá, že by sa jej s tým ťažko žilo...
Výhoda je, že nakúpiš lacnejšie oblečenie v juniors size, nevýhodou je, že si musíš dávať pozor na hmotnosť, lebo každé kilo navyše je hneď vidno, ale zas niekomu ani to nerobí problém 😉

bosoriak
20. aug 2016

@alexinka33 No, modelkou nebudes, ale zas nie si nic vynimocne. Ja mam 156 cm, a svoj zivot zijem bez ohladu na to, aka som vysoka. Ja si zo seba dokazem spravit srandu aj sama, takze nejake blbe poznamky ma rozhodne nedostanu.

A nie, nepotrebujes specialne auto, to zas je co za hovadinu? 😀

sissy27
20. aug 2016

@alexinka33 a teda schopnosť variť naozaj nijako nesúvisí s výškou, na sporák dosiahneš úplne bez problémov 😀
Pozri, modelka z teba nebude, ale inak je to v pohode... Ale ty asi ešte nie si plnoletá a nie som si istá, či už máš aspoň občiansky 😉 časom na to prídeš, že 158cm výška naozaj problém nie je 😉

siska53
20. aug 2016

@alexinka33 ja mam 155 cm,moja segra 158cm. Obcas ma stve,ze na vsetko potrebujel samlik ci stolicku,ale ze byvsom mala z toho nejake komplexy? Nie.
Vzdy vravim,ze dobreho vela nebyva ( a zleho aj malo staci 🙂) ).
A mam aj vyhody - mozem nakupovat aj v detskom a ceny su tam niekedy vyhodnejsie ako pre dospelych. Napr.v Kiku som si kupila detske elastaky za 4€, dospelacke by ma vysli na 6-7€. Treba si z toho vybrat to pozitivne

alexinka33
autor
20. aug 2016

@sissy27 plnoletá som nam uz 36 rokov

alexinka33
autor
20. aug 2016

Veď práve uz by som nad tým nemala premýšľať ale stále nam komplexy, mam okolo seba len vysokých ľudí a nízke topánky su pre mna tabu aj do lesa chodím v teniskách na platforme

aandrea9
20. aug 2016

@alexinka33 vôbec nie si malá. ja mám iba o 2cm viac ako ty. variť som sa naučila, pretože som chcela. vodičák mám, pretože som chcela a šoférujem v pohode. špeciálne auto nepotrebujem a nepotrebuješ ho ani ty, pretože myslím, že dnes už každé auto má výškovo nastaviteľné sedadlo. komplexy zahoď za hlavu, nie sú na mieste. možno si mladučká a kombinácia veku a výšky v tvojej známej evokuje predstavu decka, ale to je iba jej predstava, ktorú jej z hlavy nevytlčieš. a možno ti len závidí mladistvý vzhľad 😀

terezka1947
20. aug 2016

@alexinka33 chachaaa....tak skor by som sa trapila,ze v 36neviem varit 😀 😀 😀
keby som sa uz mala trapit
ale este aj to varenie nie je tragedia,staci chut a prax
ale co sa tyka vysky...ja mam podobne....a auto?sedim...vidno ma asi.... 😀
ved si sedadlo vies dat aj vyssie,nemusis vankus kupovat 😀
ale teraz vazne...mas dost rokov na to,aby si riesila take somariny
urcite je aspon jedina vec,kt.nikto iny nevie tak dobre ako ty
vies,ja vzdy hovorim:
....dobreho vela nebyva....no a zleho aj malo staci 😀

sibalka21
20. aug 2016

kamaratka ma 155 a je naozaj malinka :D sice ja mam len o 10 centi viac ako ona ale pride mi malinka 🙂

lilyianka
20. aug 2016

moja sestra,mama,kamaratka a aj svokra maju 158 cm...a co.....ja to nejak nevnimam,mozno preto,že som "len" o 10cm vyssia

landsmanka
20. aug 2016

Ako keby výška bola rozhodujúca v niečom.. vôbec si z toho nič nerob. Niekto je vyšši, niekto nižší...no a?? nemôžme byť všetci rovnakí, každý jeden z nás je iný a jedinečný 😉

sissy27
20. aug 2016

@alexinka33 tak prepáč, ale fakt som podľa príspevkov a zvlášť toho, že nevieš variť, tipovala, že máš tak o 20 rokov menej 😅
Problém nie je vo výške, problém je v tvojom sebavedomí a zrejme aj v ľuďoch, ktorými sa obklopuješ... To ktorá trúba ti povedala, že nemôžeš šoférovať normálne auto?? Sa jej prídem predviesť... A ty si to mohla mať vodičák dávno spravený... Tenisky na platforme? Vážne? To by som si neobula ani keby mám 145cm... Fakt nechápem... Ja mám tiež 36rokov, 157cm a nikto z môjho okolia jakživ nemal narážky na môj vzrast, dokonca aj chalanov som mala vždy urastených...
Varenie sa dá tiež ľahko vyriešiť, ale osobne si myslím, že vôbec nevaríš zle, len sa podceňuješ...

cristi
20. aug 2016

mam kamosku , ktora meria 172 a stazuje si, ze je mala, vraj sa stretava obvykle len s vysokymi ludmi ,cca 180cm a vyssie a pripada si mala pri nich...ked to povie, neviem ci sa mam smiat alebo plakat vzhladom na moju vysku 158cm 😅 😝 ja si tiez pripadam ako dieta, ak som v spolocnosti vysokych ludi, ale tak ma to svoje plus, vyzeram aspon mladsie na svoj vek 😉 soferujem od svojich 22rokov a nikdy som nemala problem dociahnut na pedale alebo by ma nebolo vidiet cez volant, vsak si upravim vysku sedadla podla svojej vysky.Asi sa mame priliz dobre, ak riesime taketo pseudoproblemy...bodaj by len take boli 😝

siska53
20. aug 2016

@alexinka33 boze,myslea som,ze mas tak 20. V 36.som mala uz ine starosti,ci skor vlastne radosti,nie riesit vysku,ktoru som vlastne nikdy neriesila.
Varit sa da naucit a soferovat asi tiez. Vodicak sice nemam,ale nie kvoli vyske,kvoli strachu,ktory zo soferovania mam.
Najdi si nejake zaluby,pri ktorych zabudnes na svoju vysku.

miushik765
21. aug 2016

@alexinka33 No boože ja mám 155cm a tu som :D nič čo by nemohli vyriešiť opätky 🙂 Nevravím že by mi 10cm nebodlo ale čo s tym narobím ? Nič tak načo sa s tým obťažovať 🙂

vikus17489
21. aug 2016

juuujky tak nie som jedina co riesi vysku.. no a co viete baby ako sa hovori.. dobreho vela nebyva!! 🙂 🙂

marylis
21. aug 2016

Podla mna radsej 158cm ako 180cm ;) na zenach samozrejme :D

opica_skorica
21. aug 2016

@alexinka33 Žiadne komplexy si nevytváraj. Radšej kúp pukance a mrkni ako to zvládal 138 cm vysoký Alexander vo filme:

https://www.youtube.com/watch?v=tzw5kYazwOU
fadama
21. aug 2016

Ja mam tiez 158cm, a ano som mala ale nic katastrofalne vela zien je aj mensich odomna. 😀 😀 😀 😀

zaba9
21. aug 2016

Ahoj,ja mam 154 cm a nic neriesim. Dcera ma uz dobieha,ale aspon ma radost,ze je uz ako maminka. A soferujem uplne v poohode aj auto. Ja svoju vysku vobec neriesim.

huginko
3. máj 2020

Mam rovnakú vysku😀keď som bola pubertacka vadilo mi, že som nízka. Teraz absolútne nie... Nosím vysoké opätky a je po probléme. A mužom sa páčim, vysokým aj nizkym😁

121marcela
23. nov 2021

Mam 150 cm 44 rokov. Mám dospelého syna a dcéru. Dcérka má 147 cm 22 rokov má synčeka. My s výškou nemáme problém , len niektorí ľudia so sebou majú problémy🙂
Niekedy ľudia ktorí sú len o pár cm vyšší majú najviac reči . Nič si z toho nerob. Čo je malé to je milé. A samozrejme obe bez problémov riadime autá.