icon

Sonická verzus elektrická zubná kefka

laura0107
29. nov 2017

ahojte.prosim poradte ked mate skusenosti.zvazujem kupu elektrickej xubn

laura0107
autor
29. nov 2017

@laura0107 pardon.
takze este raz.
zvazujem kupu elektr.zubnej kefky? aky je rozdiel medzi klasickou elektrickou a sonickou? ktora je lepsia a preco? ktoru odporucate kupit. na citlive zuby a dasna. dakujem za rady. posielam❤

belllinka
29. nov 2017

@laura0107 Určite sonickú kefku, to ti povie každý zubár. Nemusíš kupovať najdrhašiu, úplne svelá je tá základná od Philipsu, stojí okolo 60 eur...

laura0107
autor
29. nov 2017

@belllinka niesu tie kefky nejak hlucne? mala som davnejsie taku obyc elektricku a dost bola hlicna teda. ta sonicka aj nejak vibruje?

evitka83
29. nov 2017

@laura0107 osobne mi zubar povedal, ze elektronicke kefky nie su vhodne a zo skusenosti sa vraj vsetkym pacientom zhorsil chrup/dasna, ked to zacali pouzivat. Tiez som to zvazovala, potom som si to rozmyslela a zostali sme pri curaproxe a ustnej sprche 🙂

livka283
29. nov 2017

sonicka philips, roky uz len sonicku pouzivame, ja mam este zakladny model, tri funkcie, ale kamosky uz zainvestovali do drahsej ciernej, tiez max. spokojnost . pouzivam aj u mojej dcerky po konzultacii s dr. , detsky model, sme bez kazu a zub.kamena cela rodina. dokupila som aj medzizubnu sprchu, ale tu mam kratko, zatial fajn 🙂

laura0107
autor
29. nov 2017

@livka283 dakujem za info.a ona aj vibruje ci ako funguje??vydava zvuk?ma jemne stetinky v porovnani s curaprox kefkami?

livka283
6. dec 2017

@laura0107 ospravedlňujem sa, nechodím na MK často,jemne vibruje, netreba tlačiť, náhradné hlavice kupujem v profimede najčastejšie , tam mi poradia, lebo je viac druhov a väčšinou beriem naraz aj rodičom,sestre... a každý potrebuje iný druh štetiniek

dusana000
4. dec 2018

aj ja už dlhé roky používam sonickú kefku Philips. Starší model som začiatkom roka vymenila za Philips Sonicare HealthyWhite a som spokojná, teraz ju kúpiš za skutočne dobrú cenu napríklad tu: https://www.nazuby.eu/philips-sonicare-healthy-... a hneď si kúp aj náhradné hlavice, ktoré je potrebné raz za tri mesiace meniť. V prípade, že si chceš prečítať nejaké recenzie, či základné rozdiely medzi rotačnými a sonickými kefkami, odporúčam tento článok: https://www.testado.sk/najlepsie-elektricke-zub...