Šperky s materským mliekom
Ahojte, máte niektorá takýto šperk? Kde ste si ho dali robiť ďakujem
@lienka9 áno tu som našla jedinú ale bohužiaľ mi mesiac neodpisala tak hľadám ďalej
Na FB Lucia sčurova z košic ..ja som si od nej objednala prívesok a super...
@sonulka81 tá momentálne nevyrába ale ďakujem
Vie mi tu prosím niekto objasniť, na akú riť mu je taký šperk?
Mamma šperky, Lovely milky pearls
Pozri si ich instagramy, sú to Češky ale možno posielajú na Slovensko
@magnoliaa ďakujem
@mandarinka555 na pamiatku???
"Mlieko" na pamiatku? Ženy, ako že nič v zlom, ale toto je už cez čiaru...Už neviete, akú stupiditu vymyslieť, len aby ste boli zaujímavé?
@mandarinka555 čo ťa na Tom tak strašne rozčuľuje?
@mandarinka555 pozri sa podľa teba je to stupidita tak načo sa tu vyjadruješ
Jeeeej, ja som ani nevedela, že toto sa dá 🫣 idem odsávať, dám dcérke na pamiatku niečo urobiť 😁
@mima1608 ja som si práve zajednala od Mammasperky 🙂
Troska zdraveho rozumu by ti nezaskodilo😄
@guliver19 hry tu zase smradíš? zase budeš otravovať vzduch v každej téme?
Idem to kuknúť. Lebo tá Mamilatte má napísané, že neberie objednávky
@guliver19 dôvod
@mima1608 áno neberie, táto pani má super ceny a rýchlejšie dodanie
Keby mi mama dala na pamiatku prsteň s materským mliekom, asi by mi najprv prišlo nevolno a potom by som začala mať vážne obavy, či je to nejaká diagnóza ktorá je dedičná....
Viete si predstaviť vi vašom veku niečo také vlastniť? Materské mlieko svojej matky z pred 30r?
To už mi príde sveter z psích chlpov prijateľnejšie sialenstvo ako toto.
Ale kde je dopyt tam je ponuka....
Kamarát podniká tiež s jednou absurdnostou a o sa teší, že je toľko takých zvláštnych ľudí.... aspoň sa mu točí biznis. Ale na plné ústa hovorí ze podniká s K.k...t...ami
@simona20201309 ja sa nepýtam na názor ani nehovorím že to budem dcére niekedy dávať.
Tvoj komentár je tu zbytočný. Nepochopím načo komentuješ niečo keď nemáš odpoveď na otázku
@simona20201309 mne to príde ako milá pamiatka. Akurát som to riešila s kamoškami v skupine a som prekvapená, že všetky majú také šperky doma + šperky s vláskami detí. A niektoré tie šperky aj normálne nosia. Však keď sa ti to nepáči, načo to komentuješ? To milujem takýchto ľudí, čo musia byť v každej r*** strčení, aby boli zaujímaví 🙄
@mima1608 presne 🙂 tiež v mojom okolí to má veľa báb a nevidím na tom nič zlé
@zuzanka.zuzu nie omyl to nie ja, to ti smrdi pod nosom zkysnute materske mlieko v sperku🤣
@guliver19 pane bože 🙈 predstav si že to mlieko tam nekysne a znovu opakujem, keď sa ti nepáči načo sa tu vyjadruješ? Pýtal sa niekto na názor? Položená bola iná otázka
Mala som potrebu sa k takej bezbrehej konine vyjadrit, sorr
y. Poniektore premotivovane mamicky uz nevedia co so sebou😄
@guliver19 možno pre teba...pre mňa je to krásna spomienka ale vieš čo... mlčať je niekedy zlato
@guliver19 premotivovane? Vieš čo to vôbec znamená
@mima1608 jej to som rada za takúto informáciu 🙂 aj som sa bála či to nezmení farbu alebo tak

MamiLatte,uzasne vecicky robi 🥰 mam prsten a som z neho nadsena