icon

Spoje zo Záhoria na Polianky

miselar
26. jún 2025

Ahojte ,prosím vás cetuje niektorej dieťa zo Záhoria na Polianky na súkromnú veterinu dúbravka?Nás to čaká od septembra a potrebovala by som vedieť spoje .Ďakujem vám krásne

natalka13
26. jún 2025

@miselar pozri di googl, zahorie je siroky pojem.

miselar
autor
26. jún 2025
@natalka13

@miselar pozri di googl, zahorie je siroky pojem.

@natalka13 super rada....

miselar
autor
26. jún 2025

A Malacky ....

cacianka
26. jún 2025

Prímestský ci dialkovy spoj ? Bus - vlak ?
Bežný bus stojí na zastávke Železničná stanica Bratislava - Lamač a teda aj osobne vlaky. Odtiaľ pár zastávok MHD busy 37 a 30 na zastávku Mokrohájska. Tam hore schodami , sídli tam toho viac. Neviem presne kde je budova tejto školy možno bude musieť ešte kúsok pár sto metrov prejsť.

miselar
autor
26. jún 2025
@cacianka

Prímestský ci dialkovy spoj ? Bus - vlak ?
Bežný bus stojí na zastávke Železničná stanica Bratislava - Lamač a teda aj osobne vlaky. Odtiaľ pár zastávok MHD busy 37 a 30 na zastávku Mokrohájska. Tam hore schodami , sídli tam toho viac. Neviem presne kde je budova tejto školy možno bude musieť ešte kúsok pár sto metrov prejsť.

@cacianka ďakujem ja viem aké spoje chodia ale chcela som vedieť ako.chodia iné deti z okresu Malaciek akým spojom a vo najmenej komplikovane

natalka13
26. jún 2025
@miselar

@natalka13 super rada....

@miselar a co chces poradit ked nenapises odkial chces ist?
Busy 250 20 a 35. Alebo vlakom

miselar
autor
26. jún 2025
@natalka13

@miselar a co chces poradit ked nenapises odkial chces ist?
Busy 250 20 a 35. Alebo vlakom

@natalka13 panebože nevyjdaruj sa ....je to tam napísané???Jeee...nemáš mi co poradiť tak kašli na to roluj ďalej

natalka13
26. jún 2025
@miselar

@natalka13 panebože nevyjdaruj sa ....je to tam napísané???Jeee...nemáš mi co poradiť tak kašli na to roluj ďalej

@miselar ???? Zo zahoria to fakt je urcenie miesta pre autobus alebo vlak🙈
Vestecku gulu nemame

januska12323
26. jún 2025

Slniečko ti nerobí dobre? Nemusíš byť hneď drzá. Spoje si zistíte aj sami pokiaľ máte internet. Nemusí chodiť rovnakými ako spolužiaci.

cacianka
26. jún 2025
@miselar

@cacianka ďakujem ja viem aké spoje chodia ale chcela som vedieť ako.chodia iné deti z okresu Malaciek akým spojom a vo najmenej komplikovane

@miselar nemáš to jedno ? Pýtaš sa na spoje a to sme ti poradili. Mala si sa pýtať na deti, ktoré tam cestujú, ale veď vám to môže byť jedno, cestujte tak ako to vyhovuje vám. Mmch. V miestnej fcb skupine by si sa dozvedela viac a lepšie, keď naše odpovede sa ti nepáčia.

cacianka
26. jún 2025
@januska12323

Slniečko ti nerobí dobre? Nemusíš byť hneď drzá. Spoje si zistíte aj sami pokiaľ máte internet. Nemusí chodiť rovnakými ako spolužiaci.

@januska12323 veď ktovie koľko detí chodí z MA na túto veterinu, a kde majú zastávku čo im vyhovuje najviac