Spoje zo Záhoria na Polianky
Ahojte ,prosím vás cetuje niektorej dieťa zo Záhoria na Polianky na súkromnú veterinu dúbravka?Nás to čaká od septembra a potrebovala by som vedieť spoje .Ďakujem vám krásne
A Malacky ....
Prímestský ci dialkovy spoj ? Bus - vlak ?
Bežný bus stojí na zastávke Železničná stanica Bratislava - Lamač a teda aj osobne vlaky. Odtiaľ pár zastávok MHD busy 37 a 30 na zastávku Mokrohájska. Tam hore schodami , sídli tam toho viac. Neviem presne kde je budova tejto školy možno bude musieť ešte kúsok pár sto metrov prejsť.
Prímestský ci dialkovy spoj ? Bus - vlak ?
Bežný bus stojí na zastávke Železničná stanica Bratislava - Lamač a teda aj osobne vlaky. Odtiaľ pár zastávok MHD busy 37 a 30 na zastávku Mokrohájska. Tam hore schodami , sídli tam toho viac. Neviem presne kde je budova tejto školy možno bude musieť ešte kúsok pár sto metrov prejsť.
@cacianka ďakujem ja viem aké spoje chodia ale chcela som vedieť ako.chodia iné deti z okresu Malaciek akým spojom a vo najmenej komplikovane
Slniečko ti nerobí dobre? Nemusíš byť hneď drzá. Spoje si zistíte aj sami pokiaľ máte internet. Nemusí chodiť rovnakými ako spolužiaci.
@cacianka ďakujem ja viem aké spoje chodia ale chcela som vedieť ako.chodia iné deti z okresu Malaciek akým spojom a vo najmenej komplikovane
@miselar nemáš to jedno ? Pýtaš sa na spoje a to sme ti poradili. Mala si sa pýtať na deti, ktoré tam cestujú, ale veď vám to môže byť jedno, cestujte tak ako to vyhovuje vám. Mmch. V miestnej fcb skupine by si sa dozvedela viac a lepšie, keď naše odpovede sa ti nepáčia.
Slniečko ti nerobí dobre? Nemusíš byť hneď drzá. Spoje si zistíte aj sami pokiaľ máte internet. Nemusí chodiť rovnakými ako spolužiaci.
@januska12323 veď ktovie koľko detí chodí z MA na túto veterinu, a kde majú zastávku čo im vyhovuje najviac

@miselar pozri di googl, zahorie je siroky pojem.