Spoločná návšteva Campfestu 2025
Ahojte, nenájde sa tu niekto, kto by rád išiel na Campfest, ale nemá s kým? Po prípade nejde niekto ako skupinka, ku ktorej by som sa mohla pridať? Lebo veľmi rada by som išla, ale necítim sa na to ísť úplne sama, hlavne spať do stanu.
Ďakujem.
hlavne pozor na Campfeste na to ich "poradenstvo", sú tam ludia čo vobec nemaju licenciu ani psychologa ani terapeuta, a pritom poskytuju "poradenstvo" ´... Ako keby neštudovaný ujo s nožom robil chirurga.... nahovaraju trpiacim ludom kadečo. klasická špecialita je, že sám si si na vine, lebo málo veríš, zle veríš, nie si dosť pokorný, a podobné vydieračky. Od ludí,
čo sa tvária, že sú odborníci, a pritom tam nemajú žiadneho odborníka.
@anonym_ec2d9d vidno, ze sa ozvala odbornicka 🙂 na krestanske poradenstvo
@anonym_ec2d9d vidno, ze sa ozvala odbornicka 🙂 na krestanske poradenstvo
@jennky13 nuž áno, zažila som ho dosť v priebehu 4och rokov, vrátane campfestu a každý terapeut s licencioiu za posledných 17 rokov mi potrvdil, že je to neetické a malo by byť nelegálne, že krestania poskytujú "poradenstvo" amatéri, ktorí
sa v skutočnosti v psychickom zdraví, diagnozach a dlhodobej učinnej pomoci vôbec nevyznajú.
Nechala by si,
aby ti slepé črevo vyoperoval nejaký muž s nožom, ktorý neštudoval medicínu, ale sľubuje ti, že Boh povedie jeho ruky?
hlavne pozor na Campfeste na to ich "poradenstvo", sú tam ludia čo vobec nemaju licenciu ani psychologa ani terapeuta, a pritom poskytuju "poradenstvo" ´... Ako keby neštudovaný ujo s nožom robil chirurga.... nahovaraju trpiacim ludom kadečo. klasická špecialita je, že sám si si na vine, lebo málo veríš, zle veríš, nie si dosť pokorný, a podobné vydieračky. Od ludí,
Prosím vás, máte nejaké zlé skúsenosti s týmto festivalom? Pýtam sa zámerne, pretože som si niečím nie pekným od nich prešla. Je tu možnosť skontaktovať sa?
@atydbrave Ja CampFest určite neodporúčam! Predovšetkým zameraný na emócie ľudí, a tam sa vtedy veľmi dobre manipuluje. Hlavne neodporúčam kvôli ich tzv. kresťanskému poradenstvu. Veľmi ľahko sa môže stať, že vo vás nájdu nejakého démona, ktorého budú chcieť vyhnať za každú cenu. A ak sa im to nepodarí, na vine je vaša slabá viera.
@jennky13 nuž áno, zažila som ho dosť v priebehu 4och rokov, vrátane campfestu a každý terapeut s licencioiu za posledných 17 rokov mi potrvdil, že je to neetické a malo by byť nelegálne, že krestania poskytujú "poradenstvo" amatéri, ktorí
sa v skutočnosti v psychickom zdraví, diagnozach a dlhodobej učinnej pomoci vôbec nevyznajú.
Nechala by si,
aby ti slepé črevo vyoperoval nejaký muž s nožom, ktorý neštudoval medicínu, ale sľubuje ti, že Boh povedie jeho ruky?
@anonym_ec2d9d vies, ja som zazila rozne krestanske poradenstvo, ale vzdy som vedela , ci to, co hovoria je pre mna to pravé. Asi stale tomu nerozumiem, ale ako krestan musim predsa vediet, ci to co mi hovoria je to prave pre mna . Ak mam problem, ich riesenie musim vnimam, ci je spravne alebo nie a v Biblii sa uci, ze to spravne si mam podrzat, nie to, co mi nic nehovori alebo uplne od veci hovoria.
Proste to, co pises sa mi bije s pravidlami a zasadami krestanskeho poradenstva a preto stale nerozumiem, co hovoris.
A nerozumiem preco ked ti to prvy rok nesedelo, si do poradenskeho stanu sla opakovane este 3 krat ? Niekto ta donutil, zmanipuloval tak, ze si nevedela posudit, ci to bude pre teba dobre ?
Nechala by si,
@anonym_ec2d9d Absolútne s vami súhlasím,máte úplnú pravdu. Prosím vás, veľmi ma zaujíma váš príbeh, ak by to bolo možné, rada by som sa s vami porozprávala. Prosím, napíšte mi prípadne na môj mail dorotta.maria@gmail.com