icon

Spolujazdca na dovolenku do Chorvátska

mija_ja
11. aug 2017

Ahojte, len ma tak napadlo, tak to sem napišem a uvidime či z toho niečo vyplynie 🙂 Mam odporučanie od dr. že by bolo dobre ist s malym (5r) k moru. Som slobodna mamička a momentalne nie je s kým. Najjednoduchšie mi prišlo ísť do Chorvatska autom. Len ja si autom netrufam na takú trasu . Našla by sa nejaka mamička, čo nema s kým ísť, mala by chuť na trošku zaslúženého relaxu a je zdatnejší šofér ako ja ? :D

deti95060810
11. aug 2017

a nebolo by lepšie ísť autobusom? Inak veĺa času íst už do Chorvátska nemáš....max mesiac....😉

mija_ja
autor
11. aug 2017

Ja len skušam , ked bude bude, ked nie nie 🙂
Autobusom si to neviem velmi predstaviť, to by mi asi lietal po uličke :D a aj to dlhšie trva

gabriellka
11. aug 2017

@mija_ja autobusom to je s detmi pohoda. Chodi sa na noc. Deti to zvycajne prespia. Rano si tam. Moj maly ma 3 a boli sme s nim busom uz aj min.rok a bez problemov

mija_ja
autor
11. aug 2017

@gabriellka Pozerala som aj ten autobus nakoniec. Ale velmi vela z dovolenky sa precestuje. A zajazdy boli skoro všetky pisane že 10dní a z toho 7 nocí. Pozerala som aj čisto autobusove spojenia bez ubytovania, ale tie stoja všade a cestuje sa 16 hodin. Uf tak to by mi maly nedal teda . Tak každe dieta je ine 🙂 My sme boli vlakom a sedel na sedadle asi minutu a už lietal, on neobsedi 🙂

zaba21
12. aug 2017

Pred dvoma rokmi som bola so synom v Chorvátsku v mestečku Pakostane. Autobus mal odchod z Bratislavy v piatok cca o 20.00. Počas cesty boli prestávky cca každé 3 hodiny. V sobotu ráno okolo 6.00 sme boli na mieste, veci sme si zložili vo vyhradenom priestore. Ráno sme si dali prechádzku po mestečku, kúpili koláče, dali kávičku na nábreží. Okolo 10.00 sme sa už mohli ubytovať, ale nie vždy to je možné tak skoro. Posledný deň sme odchádzali až podvečer, čiže sme sa ešte kúpali. Čiže čistý pobyt bol 8 dní.
Cesta autobusom bola v pohode. Detí bolo v autobuse viac, večer ich bolo počuť, ale postupne zaspali a boli v kľude. Samozrejme je to individuálne.