icon

Spomienky z detstva

22. okt 2023

Ahoj, máte tu niekto nejake spomienky kde si spomínate že ste spravili ako deti niečo čo ľutujete ? Napríklad niečo zlé niekomu ale vtedy ste si to neuvedomili a teraz vás to zamrzelo ?

amelianka
22. okt 2023

Ano. Sikanovali sme spoluziacku na základnej skole a teraz mi je to extremne luto.

alickapusinka
22. okt 2023

@amelianka ako by si s a k tomu postavila keby teraz niekto šikanoval tvoje dieťa.

pribinak
22. okt 2023

Každý človek so sebareflexiou keď sa obzrie do minulosti tak vidí množstvo veci ktoré urobil a teraz by to už neurobil
Či už zo bolo provokovanie učiteľov drobne frajerské krádeže alebo bitky na ulici ….každý z nás urobil niečo za čo sa teraz hanbi ….nikto nie je bez hriechu

amelianka
22. okt 2023

@alickapusinka … citim vypocitavost?..zasla by som do skoly, riesila vec s ucitelom-mojim dietatom a dietatom kt sikanuje plus jeho rodicia. 😊

januska12323
22. okt 2023

Na nič také si nespomínam. Jedine ľutujem, že som sa nechala šikanovať a neriešila ručne stručne.

thereisabear
22. okt 2023

Áno, mám pár takych spomienok.

ivangeline
22. okt 2023

Ked som sa za seba nepostavila a nebola priebojnejsia. :D

autor
22. okt 2023

@amelianka Je pekné že si to viete priznať, ja som síce sama bola šikanovaná ,poznám ľudí ktorí tiež šikanovali ale nepriznávajú si to a dokonca sa hrajú na obeť , cením ľudí ktorí si to aspoň priznajú

viestta
22. okt 2023

Autorka, to by bol dlhy zoznam. Od drobnosti az po skutocne problemy. Uz s tym nic nenarobim. Jedine co mozem, vyvarovat sa opakovania rovnakych chyb.

macekovam
22. okt 2023

@amelianka prečo ste to robili? Konkrétne ty?

karolinakr
23. okt 2023

my sme si mali doniest na nejake prace pomocky, ja som si nedoniesla, ale spolužiačka mi zo svojich požičala a učiteĺka sa hned dovtipila, boli to vetvičky na vence, tak ich pospajala a prisudila mne.Lenže ja som bola bifloš, posero, vzorňak a nepriznala som sa, že to mi ona požičala ..Docela sa za to hanbim aj po rokoch..Dnes by som samozrejme priznala ..