Sporák - Gas Katka
27. feb 2015
Ahojte babenky, neviem kde sa už mám s týmto obrátiť, v podnájme máme GAS Katka a sú tam zmyté teplotné stupne. Už viem ako nastaviť obojstranný ohrev (5 skokov doľava alebo 2 doprava) ale neviem ako dať čo ja viem 180° alebo 200° . Prosím pomôžte mi ak ju niekto máte, vyfoťte mi to alebo povedzte prosím. Budem strašne zaviazaná!
Ešte som ti zabudla napísať, že gombíkom točíš do prava, (stupne idú z ľava do prava).
@klementinnka áno ďakujem moc.
@klementinnka Dekuji, uz to maluju podruhy, a pokazdy pulhodiny hledam na internetu vas komentar :D 😂

Ahoj, my máme síce doma Gas Anka, ale mužova rodina má Gas Katka a sú totožné. Ak máš na gombíku s teplotou aspoň začiatočnú bodku, tak som ti to odmerala. Každé 2cm je vyššia teplota o 50 stupňov. Čiže od začiatočnej čiernej bodky do ľava plus 2 cm je 50 stupňov, ďalšie 2 cm je 100 stupňov a takto až do 250. Ak rozdelíš tie 2 cm na 0,5 cm-dostaneš posun o 10 stupňov. Zatiaľ rozumieš?
Druhý gombík viac do ľava je na rúru - rovnako rozdelený po 2 cm. Od čiernej bodky do ľava 2cm je spodný ohrev, ďalšie 2 cm do ľava je spodný aj vrchný ohrev, zase 2 cm do ľava je vrchný ohrev, potom ak je teplovzdušná tak prúdenie vzduchu zhora, potom zhora aj z dola, potom len z dola. To je všetko. Dúfam, že som ti trochu pomohla 🙂