icon

Sporák - Gas Katka

pauliesivackova
27. feb 2015

Ahojte babenky, neviem kde sa už mám s týmto obrátiť, v podnájme máme GAS Katka a sú tam zmyté teplotné stupne. Už viem ako nastaviť obojstranný ohrev (5 skokov doľava alebo 2 doprava) ale neviem ako dať čo ja viem 180° alebo 200° . Prosím pomôžte mi ak ju niekto máte, vyfoťte mi to alebo povedzte prosím. Budem strašne zaviazaná!

klementinnka
6. mar 2015

Ahoj, my máme síce doma Gas Anka, ale mužova rodina má Gas Katka a sú totožné. Ak máš na gombíku s teplotou aspoň začiatočnú bodku, tak som ti to odmerala. Každé 2cm je vyššia teplota o 50 stupňov. Čiže od začiatočnej čiernej bodky do ľava plus 2 cm je 50 stupňov, ďalšie 2 cm je 100 stupňov a takto až do 250. Ak rozdelíš tie 2 cm na 0,5 cm-dostaneš posun o 10 stupňov. Zatiaľ rozumieš?
Druhý gombík viac do ľava je na rúru - rovnako rozdelený po 2 cm. Od čiernej bodky do ľava 2cm je spodný ohrev, ďalšie 2 cm do ľava je spodný aj vrchný ohrev, zase 2 cm do ľava je vrchný ohrev, potom ak je teplovzdušná tak prúdenie vzduchu zhora, potom zhora aj z dola, potom len z dola. To je všetko. Dúfam, že som ti trochu pomohla 🙂

klementinnka
6. mar 2015

Ešte som ti zabudla napísať, že gombíkom točíš do prava, (stupne idú z ľava do prava).

pauliesivackova
autor
10. mar 2015

@klementinnka áno ďakujem moc.

cobol123
29. okt 2018

@klementinnka Dekuji, uz to maluju podruhy, a pokazdy pulhodiny hledam na internetu vas komentar :D 😂