icon

Spôsoby na nájdenie stratenej hodnotnej veci

renatka133
25. feb 2025

Existuje nejaký spôsob? Nájsť stratenú vec prostredníctvom vestenia alebo iným zmyslom

idem si pre radu lebo už neviem ako to vyhľadať, môj syn stratil jednu drahocennu vec ktorú dostal k narodeninám a snažíme sa ju nájsť už dlhší čas chcem sa spýtať ci neviete o nikom kto by nám to vedel nejakým spôsobom nájsť povedať prosím vás

barbora854
25. feb 2025

😂veštenie

btus
25. feb 2025

no, neviem. Ale mne mama vždy vravela: "pomodli sa 9x anjeličku a vec sa nájde." Neviem, ako to funguje, ale zatiaľ som takto našla cca 80% vecí. Nevravím, že hneď po vyrieknutí tých deviatich anjeličkov, ale asi tak do týždňa- dvoch. A to ja vôbec nie som veriaca. Som taká ultra light katolíčka. 🙂

olimuc
25. feb 2025

Ja vzdy prosim pohar o pomoc … nejakym sposobom sa potom dana vec vzdy najde (vzdy som hladala len veci zapatrosene doma) … napr platnicku na simku do hodiniek ktora zapadla sa parketovu listu 🤦‍♀️ a este par veci … ale ten pohar s tym nic nema len asi ked som tak intenzivne par dni pozerala na prevrateny pohar tak ma napadlo kde hladat

lilli68
25. feb 2025

@btus mne raz pomohla modlitba k sv. Antonovi patrónovi stratených vecí

majka2959
25. feb 2025

@renatka133 Modlitba k svätému Antonovi - patrónovi stratených vecí.

ekira1
26. feb 2025

@renatka133 alebo porozmýšľať kde danú vec naposledy videl a odtiaľ sa odraziť.

slniecko66
26. feb 2025

@renatka133 podla mna nic nepomoze. Len nech skusa premyslat kde ju mal naposledy.

mandzula
26. feb 2025

Jediny sposob, ako zvysit sance na najdenie, je hladat. Keby existoval nejaky iny, neboli by na svete tisice stratenych ludi.

barbora854
26. feb 2025

🤦🏻‍♀️nestíham chápať -modlitby 😂

btus
Autor odpoveď zmazal