Spravme si akčné leto
Ahojte všetci, kto máte chuť niečo podniknúť,
našej rodinke nejak chýbajú takí tí normálni priatelia s deťmi, nejaká dobrodružná akčná rodinka na výlety, na grilovačky na turistiku, prípadne bike na také to príjemné trávenie voľného času, kde by si aj dospelí rozumeli aj deti by sa zahrali spoznali. ak sa vás tu nájde viacej takých budem veľmi rada ak mi napíšete. môžte aj správu alebo pod diskusiu, bolo by super ak by sa tu zozbierala aj väčšia partia ľudí, ktorým bude spolu fajn. rada by som do popredia dala len jedno želanie aby sa tu objavili ľudia bez predsudkov, bez urážok a bez pripomienok na gramatiku. ďakujem a teším sa na vaše príspevky
Podla mna aj lokalita by nebola na skodu. Neviem komu sa chce chodit grilovat, ci na bike cez pol krajiny.
Hladam ludi z celeho Slovenska na nejake chaty, tury kludne alpy. my sme od zapadu co sa tyka bicyklov napriklad, ale pokial sa jedna o vikend na horach, vzdialenost nehra rolu. moje deti su od 5 do 10 rokov, myslim ze sa dokazu zahrat aj so starsimi aj mladsimi. skor ako na deti kladiem poziadavku na tych normalnych dospelych kamaratov, aby bolo jasne aj ked mam deti ja hladam priatelov pre seba 🙂

@monuska112 ja sa sice nehlasim na spolocny vylet, ale mozno by si mala napisat aj vek deti, lebo to je dost podstatna informacia🙂