Správne číslo podrpsenky
Ahojte neviem ako si mám kúpiť správne číslo podprsenky 😕😕 Nosila som 85C ale odkedy som pribrala tak mi bola úzka a pod prsiami ma rezala, tak som si kúpila 95C v obchode mi bola dobrá ale ako sedím tak ma to tiež reže pod prsiami 😩 No cítim sa ako idiot a neviem ako si mám kúpiť správnu podprsenku 😕🙈 poraďte prosím😶😶
@nanynou
V kazdom normalnom.obchode so spodnym pradlom by ti mali poradit. Nekupovat podprdy len tak hala bala v H&M, New Yorkery, Lidly atd... Ja by som na seba inu ako kvalitnu podprsenku nedala. Tie usetrene peniaze za to naozaj nestoja.
@nanynou Ja nakupujem už zopár rokov podprsenky len v Triumph...keď som tam prvý krát prišla, pýtala som veľkosť 80B.....po skúsenosti s úžasnou super predavačkou som skončila so správnou veľkosťou 75D...odchádzala som síce z obchodu na jednej strane s pocitom, že som čistý pako a vo svojom veku neviem správnu veľkosť podprsenky, a na druhej strane s prádlom, o ktorom teraz ani neviem, že na sebe mám....A cenovo to nie je až také strašné, a hlavne prvé 2 podprsenky mám už 4 roky, a vyzerajú stále ako nové...Takže určite sa oplatí ísť niekam, kde ti poradia.
@miku1
Tiez mam vacsinu Triumph a predavacky vzdy velmi dobre poradili.
@nanynou podprsenka musi sediet.Pomeraj sa pod prsiami.To je priblizne obvod podprsenky.Pridaj k nemu 5cm pre pohodlie.Kosicky musia byt vyplnene prsiami.Aj ked sa nadhnes alebo poskocis😉Inak väcsina zien si kupuje mensie podprsenky.Potom zarezavaju pod prsami ci na ramenach.A prsia im kysnu von😉
@nanynou neviem aké skúsenosti má s predajom podprseniek @stellamaris ale ja predávam podprsenky niekoľko rokov a odporúčam presne opačne!
Nekupuj si príliš voľnú podprsenku. Ak je obvod podprsenky voľný (dokážeš ho odtiahnuť od tela na 10cm a viac) tak podprsenka hore na chrbáte vyskakuje, ramienka sa zarezávajú a práve vtedy prsia odkväcnú dolu a pôsobia rozplácnuto. Obvod MUSÍ byť veľmi pevný, lebo práve on drží prsia.
Áno, takýto pevný obvod je na tele cítiť, v prvom momente to môže byť mierne nepríjemné, ak si zvyknutá na voľný obvod, ale človek si zvykne a prsia sa určite poďakujú.
Ďalšia istota je, že obvod každej podprsenky praním a nosením povolí! Takže určite určite nie kupovať väčší obvod ako je tvoj aktuálny obvod pod prsiami v centimetroch.
Dôležité je aj vybrať správnu veľkosť košíka podprsenky, aby kostice netlačili na prsné tkanivo. To sa dá odhadnúť buď skúšaním alebo vypočítaním podľa rozdielu medzi obvodom pod prsiami a cez prsia. Tu naopak radím ísť aspoň o písmeno vyššie ako uvádzajú bežné tabuľky výrobcov podprseniek na internete.
Nedávaj na rady vo fóre tu na internete, nájdi si obchod kde predavačka naozaj bude vedieť poradiť, budeš vidieť, že má skúsenosti a nie znudená vysokoškoláčka na pol úväzku, ktorá si radšej ťuká do mobilu 😉
Ak máš do obchodu ďaleko alebo nemáš čas, skús pokojne aj internetový obchod, ak majú záujem o zákazníka, určite dobre poradia.👍
Ďakujem Vám baby pobehám obchody a nájdem už dúfam nejakú poriadnu 👍🏻😊

@nanynou nájdi cez Google rady od pani Heleny Konarovskej 🙂
Alebo vraj cez astratex sa dá dobre zmerať a kúpiť, ale osobne skúsenosť nemám