icon

Starý pes obcikáva celý byt

vendula13
25. okt 2023

Ahojte, žienky.
Máte niektorá skúsenosti s tým, že Váš pes 15r.neudrží moč? Po celom byte máme plienkové vložky, málokedy sa na ne vycika 😒 ale na dekoračné koberce to áno. Ak s ním nejdeme každú hodinu von, čo je nereálne, tak sa vycika. Plienky sme skúšali, dal si ich dole. Existuje nejaká tzv.asi už len chémia kt.by mu moč udržala?

Ďakujem

pribinak
25. okt 2023

To je otázka na veterinára, ale 15 ročný pes je už jednoducho starý a vôbec to nemusí robiť schválne

simsalabim
25. okt 2023

@vendula13 na plienku mu oblecte este pancusky s odstrihnutymi nohami, to si uz asi dole tak lahko neda.

poppy22
25. okt 2023

to uz odchadzaju oblicky,tam uz vela nepomoze..aj moj predtym nez zomrel vkuse vsetko pocural-den/noc...z mojej nedavnej skusenosti-uvedom si,ze uz tu onedlho nebude,tak vydrz,on ten moc uz neudrzi-to sa uz samo z neho leje,ani tie mocove zveraky uz nefunguju...ja by som teraz radsej umyvala a vsetko prala aj 100 krat za den,len aby tu zas bol..tiez mal 16 rokov...skus tie plienky ako radil koment vyssie...hlavne sa nanho nehnevaj a nekric na neho...

colsami
25. okt 2023

Ziadna chemia na to nepomaha. Je to staroba, demencia, slabe zvierace, plus ak nie je kastrovany, velka prostata ktora tlaci.
Jedine dat mu plienku ktoru prichytis hore cez chrbat, nebude moc pustat vsade, ale tam.

hankab
25. okt 2023

@vendula13 na plienku je najlepsie dat detske body bez “noh”, pripadne iba take detske nohavice, a aby si ich nestiahol, tak ich pripevnit trakmi do kriza cez chrbat.

aandrea9
25. okt 2023

@vendula13 skúsenosť nemám ale nájdi si na fb ZVEROKRUH. Majú viacero inkontinentnych psíkov a veľmi premakane ukotvenie plienok 😊👍

elmivelmi
26. okt 2023

@vendula13 fuj to je humus mat doma.
Daj mu plienky ale to zasa je zataz pre prirodu ,takradse si to chloruj vsetko.

aandrea9
26. okt 2023

@elmivelmi aj zvieratká starnú, rovnako ako ľudia. Plienky pre bábätká či imobilných ľudí je tiež záťaž pre prírodu...keď už je reč o záťaži.

elmivelmi
27. okt 2023

@aandrea9 lenze pre psa to nemusis kupivat,lebo normalne stary oes ocura prirodu a je to ok.