Starý pes obcikáva celý byt
Ahojte, žienky.
Máte niektorá skúsenosti s tým, že Váš pes 15r.neudrží moč? Po celom byte máme plienkové vložky, málokedy sa na ne vycika 😒 ale na dekoračné koberce to áno. Ak s ním nejdeme každú hodinu von, čo je nereálne, tak sa vycika. Plienky sme skúšali, dal si ich dole. Existuje nejaká tzv.asi už len chémia kt.by mu moč udržala?
Ďakujem
@vendula13 na plienku mu oblecte este pancusky s odstrihnutymi nohami, to si uz asi dole tak lahko neda.
to uz odchadzaju oblicky,tam uz vela nepomoze..aj moj predtym nez zomrel vkuse vsetko pocural-den/noc...z mojej nedavnej skusenosti-uvedom si,ze uz tu onedlho nebude,tak vydrz,on ten moc uz neudrzi-to sa uz samo z neho leje,ani tie mocove zveraky uz nefunguju...ja by som teraz radsej umyvala a vsetko prala aj 100 krat za den,len aby tu zas bol..tiez mal 16 rokov...skus tie plienky ako radil koment vyssie...hlavne sa nanho nehnevaj a nekric na neho...
Ziadna chemia na to nepomaha. Je to staroba, demencia, slabe zvierace, plus ak nie je kastrovany, velka prostata ktora tlaci.
Jedine dat mu plienku ktoru prichytis hore cez chrbat, nebude moc pustat vsade, ale tam.

To je otázka na veterinára, ale 15 ročný pes je už jednoducho starý a vôbec to nemusí robiť schválne