icon

Stavebná firma Free-Bau Orava

maggie55
6. sep 2022

Prosím vás máte niekto reálnu skúsenosť so stavebnou firmou Free-Bau Orava?
Chceme si od nich dať postaviť montovaný dom, keďže majú lepšie ceny ako konkurencia, ale nepoznám nikoho komu stavali a majú málo recenzií, tak sa trošku obávam, či sú spoľahlivý. Vopred ďakujem za odpovede.

peter612
5. okt 2022

Dobrý mne stavali aj známym plne odporúčam korektný a šikovný

maggie55
autor
5. okt 2022

@peter612 ďakujem 🙏

schvarzy
18. apr 2023

Aj nám stavali a tiež môžem odporučiť 🙂

nonka2
1. júl 2024

@maggie55 dobry den mozem Vam napisat ss?

maggie55
autor
1. júl 2024

@nonka2 ohľadom čoho?

nonka2
1. júl 2024

@maggie55 ohladom firmy a domu, ci ste nakoniec stavali s Free - Bau.

maggie55
autor
2. júl 2024

@nonka2 áno stavali sme s nimi a boli sme spokojní, odporúčam.

g4briell4
19. nov 2024

Mňa zaujíma či dodržali cenovú kalkuláciu nenavysovali si počas výstavby?

g4briell4
19. nov 2024
ivka1163
28. nov 2025
@g4briell4

Mňa zaujíma či dodržali cenovú kalkuláciu nenavysovali si počas výstavby?

@g4briell4 dobrý deň,zistili ste odpoveď na vašu otázku? Lebo aj mňa to zaujíma.

maggie55
autor
1. dec 2025
@ivka1163

@g4briell4 dobrý deň,zistili ste odpoveď na vašu otázku? Lebo aj mňa to zaujíma.

@ivka1163 áno dodržali, to čo bolo v pôvodnej cenovej ponuke dodržali, boli sme s nimi spokojní. Ale aj tak treba počítať s tým, že tá stavba vyde oveľa viac, bolo naozaj veľa ďalších výdavkov na tej stavbe než by som počítala, čo sa týka stavebnej firmy, naceneny máte úplný základ, doplácali sme napr. elektrikárovi za veci navyše, obkladačovi za práce navyše v kúpeľniach, niekoľkokrát rôzne výkopové práce okolo domu ako žumpa, studňa a ďalšie a veľa ďalšieho.

ivka1163
1. dec 2025
@maggie55

@ivka1163 áno dodržali, to čo bolo v pôvodnej cenovej ponuke dodržali, boli sme s nimi spokojní. Ale aj tak treba počítať s tým, že tá stavba vyde oveľa viac, bolo naozaj veľa ďalších výdavkov na tej stavbe než by som počítala, čo sa týka stavebnej firmy, naceneny máte úplný základ, doplácali sme napr. elektrikárovi za veci navyše, obkladačovi za práce navyše v kúpeľniach, niekoľkokrát rôzne výkopové práce okolo domu ako žumpa, studňa a ďalšie a veľa ďalšieho.

@maggie55 čo také napr.elektrikarovi? Veď elektroinštalácia nám písal je v cene a tiež položenie sanity je v cene. Studňu my už máme,žumpu spravíme tiez pred výstavbou už na jar,len sa napoja...