icon

Stávkovanie

12. jún 2023

Ahojte , mali ste niektorá problém s mužom ako ja s mojim ? Už asi viac ako pol roka tipuje mesačne minie 100-150€ na stávkovanie predtým vždy vyhrával tak som to neriešila ale potom nastalo zlom a odvtedy nič nevyhrava a vždy keď nevyhrá samozrejme skúša šťastie. Už sme sa o tom rozprávali ze max keď chce stávková 20€ mesačne ale on každý mesiac tam minie aspoň 100€ 😥 a on si to uvedomuje potom ho to hnevá ale o mesiac zas .. tych 100€ by nám ako pomohlo keby neminal ale ja už neviem ako mu to vysvetliť , okrem toho je veľmi milujúci otec venuje sa deťom, chodí do práce ma krátky dlhy týždeň podotýkam kolegovia jeho tiež tipujú a stávkujúci takže je v tom kolotoči denne. Ale ja už fakt neviem ako to zakázať , neexistuje nič žiaľ ako to v stávkovej kancelárii zrušiť alebo proste aby nemohol toto robiť

amelia1234
Odpoveď bola odstránená
autor
12. jún 2023

@amelia1234 ako ja som rada ze to nie je väčšie číslo tej sumy ktorú tam vrazí ale aj tak

amelia1234
Odpoveď bola odstránená
autor
12. jún 2023

@amelia1234 hrozne 😓 toto by som zrušila tieto stávkove spoločnosti

sissy27
12. jún 2023

tak nech si nájde ešte brigádu, z ktorej si bude financovať tento "koníček". Zrušila by si stávkové spoločnosti? Tak potom treba zrušiť aj továrne na cigarety a liehovary, pivovary, pokračovať môžeme aj výrobcami sladkostí a rôznych pochutín, fast-foodmi... to všetko sú spoločnosti, ktoré profitujú z ľudských slabostí a sklonov k závislostiam. Na druhej strane si treba uvedomiť, že všetky tieto spoločnosti zamestnávajú kopu ľudí a produkujú nemalé zisky, z ktorých platia nemalé dane do štátneho rozpočtu... Mimochodom, žila som v krajine, kde v tom čase hazardné hry neboli legálne - ale fičali tam vo veľkom na čierno, akurát štát z toho nič nemal...
Ak to muž tiež vníma ako problém a chce ho riešiť, tak ho nasmeruj do ambulancie na liečbu nelátkových závislostí. Výplatu nech ti odovzdá a ty mu vyčleň "vreckové". Áno, je to ponižujúce pre dospelého pracujúceho chlapa, ale ak ohrozuje rodinný rozpočet, tak bohužiaľ. A ešte by som mu navrhla rozdeliť bsm, lebo je na najlepšej ceste do pekla dlhov, ktoré veľmi ľahko môžu byť tvoje...

autor
12. jún 2023

@sissy27 žiaľ nejde to z výplaty ale on si to platí z smsiek čiže ma tým pádom väčší pausal .. zobratí nie sme

sissy27
12. jún 2023

no ale faktúru za telefón platí z výplaty, nie? Proste buď to chce riešiť a spraví pre to prvé posledné, alebo nechce, všetko ostatné sú len výhovorky.
A ty si dobre rozmysli, či s týmto mužom vidíš svoju budúcnosť aj keď to riešiť nebude chcieť. Ja osobne som vo veľa veciach veľmi tolerantná,možno až príliš, ale pre gambling mám nulovú toleranciu rovnako ako pre alkohol za volantom. O iných veciach som ochotná diskutovať, riešiť a čakať, tu nie... Ale to je môj osobný postoj.

melanta
12. jún 2023

Prvý problém je, že kým vyhrával, neriešila si to. Chyba, závislosť je závislosť, či to negatívne ovplyvňuje rozpočet domácnosti alebo nie. Inak súhlasím so sissy, voči gamblerstvu, drogám a alkoholizmu mám nulovú toleranciu, nulovú. Takže buď chce prestať alebo nechce. Ak nechce, ak nie je schopný nič urobiť pre to, ja by som s takým mužom život nezdieľala.

amelia1234
Odpoveď bola odstránená
ankare
12. jún 2023

Toto je vážny problém. Toto je už závislosť. Pôjde do väčších súm. 😔

mergimar
12. jún 2023

Áno, bohužiaľ. Ale prehrával oveľa väčšie sumy. Zrušil všetky stávkové účty. Máme spoločný účet, ale bankomatovú kartu mám iba ja. Pomenila som heslá k IB. Hotovosť nemá žiadnu. Ak mu aj nejakú dám, nosí mi bločky. Toto je už jeho 2. šanca.

maribell
12. jún 2023

Autorka, na rovinu sa opýtam, či máte deti. Ja som si týmto prešla s mojím mužom. Pokiaľ nemáte deti, tak ti radím z vlastnej skúsenosti zísť z kratšej cesty.
U nás to začínalo podobne ako u vás, ale to nie je dlhodobo udržateľné. On už je závislý a za chvíľu bude stávkovať za úplne iné sumy.
My sme to s mužom zvládli, bol na liečení a momentálne 8 rokov abstinuje (klop klop). No to, čo som zažila neprajem nikomu a ani ti to neradím podstupovať. Pokiaľ nie ste manželia a nemáte deti, tak utekaj 🏃🏃.

vikiki29
12. jún 2023

Vlastnú skúsenosť nemám, ale z okolia viem, že je to cesta do pekla. Toto je len začiatok, bohužiaľ.

kika147
12. jún 2023

Napis do spoločnosti kde ma účty nech mu ich zablokujú pretoze je zavislý. Pausalovku si vezmi ty . A ak sa mu nepaci daj mu na vyber bud ty alebo stávkovanie