icon

Ste na seba hrdé? Podeľte sa s nami!

23. máj 2024

Ahojte, už dlho som nemala žiaden dovod sa cítiť byť pyšná na seba. Posledný rok sa mi nič nedarí a teraz ma čakajú príjmačky na ktoré sa niekoľko mesiacov pripravujem ale veľmi sa bojím že ich i tak nezvládnem. Chcela by som zažiť ten pocit niečo dokázať a študovať niečo čo ma vnútormne tahá a bude napĺňať, neviem čo si však počnem v prípade neúspechu. Preto hľadám niečo za čo sa i tak môžem cítiť pyšne.

reanda
23. máj 2024

bud na seba hrda len tak.. ze existujes.. ze si taka, aka si.. to staci.. a budes mat dovod byt na seba hrda vzdy 🙂 .. byt na seba hrdy, iba ked nieco dokazem, to je podmienecna laska, to sa neodporuca 😉

hipuska
24. máj 2024

Tu ide o vnímané teba samej. Aké prijímačky ťa čakajú? VS? To znamená, že máš úspešne za sebou maturitu, nie? Aký úspech by si ešte očakávala v študijnej oblasti momentálne?

naneta258
24. máj 2024

Momentálne asi zato, že sa viem už skôr odpojiť od ľudí ktorí nevidia moju hodnotu.. 🙂

anketkarka
24. máj 2024

Tak buď hrdá na to, že sa niekoľko mesiacov tomu venuješ a zodpovedne pripravuješ. Nerieš čo bude ak... Sústreď sa na to, že to veľmi chceš a ideš si za tým...Držím palce a ver si!!!

veroniak12
24. máj 2024

Ked ta to urobi stastnou a budes na seba pysna, chod za tym. Podla mna najdes vela inych veci, ktore si dokazala, len si to asi len neuvedomus, lebo to beries ako samozrejmost.

ivanakal
24. máj 2024

Tak nieco sa ti urcite dari. Byt mila k druhym, pomahat, uplne malickosti. Ja som hrda na seba napr. preto, lebo som zacala cvicit. 😀 ja totalny anti sportovy typ. Zacala som chodit na kruhovy trening, a som na seba hrda, ze som sa odhodlala.. Alebo ze som dala minuly rok vypoved v praci, lebo tam neboli dobre vztahy, za to som hrda, ze som sa odhodlala. Vzdy sa najde nejaky dovod..

madeincssr
24. máj 2024

Uz to, ze takto rozmyslas, snazis sa a tuzis nieco dosiahnut, naucit sa, robit nieco pre to, je samo o sebe obdivuhodne. Nik nema v zivote len uspechy (aj neuspech ta moze posunut inym/spravnym smerom). Zijeme v 'chorej dobe' socialnych sieti (pozitivnej pretvarky, alebo aspon 'pozitivnej filtracie'), ktora deformuje nas pohlad na svet a najma na seba. Keby sme sa ich dokazali zbavit, asi by sme (mnohi) pre seba urobili to najlepsie.

luxus10
24. máj 2024

naucila som sa v dospelosti skladat rubikovu kocku...s minimalnym poctom tahov...

a upiect vyborny chlieb....🙂

zivot sa sklada z malickosti...

nelka93
24. máj 2024

Na všetko co som dosiahla, dostudovala som jeden z najnáročnejších odborov, mam super prácu, vlastne bývanie, som samostatná, viem variť piecť. Ja sa teším a som na seba pyšná aj za maličkosti